- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.501
Ben de varım kızlar bi hafta on gün kaldı doğuma inşallah ikiz
:) bizde başkalarından umut aldık hep bu yolda pes etmemek lazım hepimiz bunu çok iyi öğrendik ..Masallah size öyle mutlu oldumki yazdiklarinizi okuyunva tüp bebekle umut oldunuz
:) bizde başkalarından umut aldık hep bu yolda pes etmemek lazım hepimiz bunu çok iyi öğrendik ..[/QUO masallah saglikla al kucagina cok az kalmis heycan doruktadir hazirlik ev temizlik ohh ohh
Ben de varım kızlar bi hafta on gün kaldı doğuma inşallah ikiz
Amin inşallah benim ilk denememde tuttu çok şükürArkadaslar hepinize ALlah hayirli dogumlar nasip etsin ! Ilk denemenizde mi tuttu ?
Bnm 4. De tuttuArkadaslar hepinize ALlah hayirli dogumlar nasip etsin ! Ilk denemenizde mi tuttu ?
Arkadaslar hepinize ALlah hayirli dogumlar nasip etsin ! Ilk denemenizde mi tuttu ?
Amin canım benim 8. denemede tuttu çok şükürArkadaslar hepinize ALlah hayirli dogumlar nasip etsin ! Ilk denemenizde mi tuttu ?
Masallah hic pes etmemissin hayirli dogu.lar olsunAmin canım benim 8. denemede tuttu çok şükür
anneceren doguma yarın mı gidiyon
İlk bebeginmi :))Keşke yarın olsaydı canım ama, çarşamba sabah 8:30 da.:))))
Sabret ne kaldı şurda o kdr dayandık 3 gün hemen geçerKeşke yarın olsaydı canım ama, çarşamba sabah 8:30 da.:))))
İlk bebeginmi :))
Sabret ne kaldı şurda o kdr dayandık 3 gün hemen geçerBendende sabah hafif çok koyu degıl yeşil akıntı geldi ebeyi aradık normal dedı bakalım yarın kontrolüm var nolucak sancıya dolanda bakılmıyo burda Sinir oluyorum
Canim Allah yabanci ulkedeki doktorlarin eline dusurmesin saglicakla kurtulun insallah inglterede misinSabret ne kaldı şurda o kdr dayandık 3 gün hemen geçerBendende sabah hafif çok koyu degıl yeşil akıntı geldi ebeyi aradık normal dedı bakalım yarın kontrolüm var nolucak sancıya dolanda bakılmıyo burda Sinir oluyorum
Masallah ya ne guzel :))Evet canım ilk bebeklerim, Rabbim nasip ederse inşaallah...
Başka çarem yok ki çıldırttılar bniBen orda olsaydım çatlamıştım çoktan.:))) sen maşaallah iyi dayandın..,
Yık hollandadayım Bn . Ayy inş sag saglim hepimiz kurtuluruz bebeklerimizle . Bıktırdılar bni herşey normal bunlara göre . Öyle bi mide yanması var ki resmen ağzımın içinde hissediyorum bi ilaç vermedilerCanim Allah yabanci ulkedeki doktorlarin eline dusurmesin saglicakla kurtulun insallah inglterede misin