2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Keşke yarın olsaydı canım ama, çarşamba sabah 8:30 da.:))))
Sabret ne kaldı şurda o kdr dayandık 3 gün hemen geçer Bendende sabah hafif çok koyu degıl yeşil akıntı geldi ebeyi aradık normal dedı bakalım yarın kontrolüm var nolucak sancıya dolanda bakılmıyo burda Sinir oluyorum

Ben orda olsaydım çatlamıştım çoktan.:))) sen maşaallah iyi dayandın..,

Canim Allah yabanci ulkedeki doktorlarin eline dusurmesin saglicakla kurtulun insallah inglterede misin

Ben orda olsaydım çatlamıştım çoktan.:))) sen maşaallah iyi dayandın..,
Başka çarem yok ki çıldırttılar bni gerçekten onların sayesinde Bnde artık herseye aaa olabilir normal dıyorum korkuyorum ama içten içten Bnde Bnce bu haftayı geçirir miyim ki Bnce geçirmem gelcek bu kız hissediyorum Bn
Daha önce bize dedıki kadın yesıl akıntı kaka yutmuşsa olur dedi aradık diyoki kaka yuttuysa bişiy olmaz korkmayın diyo daha önce zararlı dediydi ay neye inansam . Dedim çok az hareket ediyo eger böyle devam ederse doğumda başka bi aletle alıcaklarmış bebeği kalbine bişiy olmasın diye . Kendimi hiç güvende hissetmiyorum bunların sayesinde

Canim Allah yabanci ulkedeki doktorlarin eline dusurmesin saglicakla kurtulun insallah inglterede misin
Yık hollandadayım Bn . Ayy inş sag saglim hepimiz kurtuluruz bebeklerimizle . Bıktırdılar bni herşey normal bunlara göre . Öyle bi mide yanması var ki resmen ağzımın içinde hissediyorum bi ilaç vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…