2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canim baska aletle derken vakumla aliyorlar bildigim kadariyla .normal olcak dimi..

Yık hollandadayım Bn . Ayy inş sag saglim hepimiz kurtuluruz bebeklerimizle . Bıktırdılar bni herşey normal bunlara göre . Öyle bi mide yanması var ki resmen ağzımın içinde hissediyorum bi ilaç vermediler
Bizim yurt disinda tanidiklar var gebelik boyunca ultrasyona girmiyolar sokmuyorlar ama oraninda özelleri varmis yengem ozele gitti her turlu gordu bebegini ama daha dogmadan gaz ilaclarini yolladik bebisin

Allah ım yarabbim ne biçim doktor, ebe anlamadım..burda hepsinin ödü kopuyor bi şey olacak diye, ne varsa yurdumuzda var valla..az kaldı canım senin de çok şükür, benim bebelerin de hareketleri azaldı, kollar bacaklar bir birine girdi ayrı ayrı hissetmem gerekiyormuş ama nerdeee.:))) bu haftayı da atlattın mı tamamdır senin de..

Bizim yurt disinda tanidiklar var gebelik boyunca ultrasyona girmiyolar sokmuyorlar ama oraninda özelleri varmis yengem ozele gitti her turlu gordu bebegini ama daha dogmadan gaz ilaclarini yolladik bebisin
Hiç özelliği yok kimse kusura bakmasın ne özelliği varmış Bn kızımı özel şartın dışında toplam 3 defa gördüm hamilelik boyunca bu hiç normal degıl gidiyoz ebeye ufacık bi aletle pıt pıt kalp atışı dinliyoz o ne yani .

T

Turkiyede olsan hemen sezeryan olurdun cunki burdaki doktorlara gore gebeligin cok kiymetli..ve vakumu cok gerek olmazsa yaptirma
Asla vakum istemem bunlarında tek iyi yanı var hep doğaldan yanalar zannetmiyorum sezeryan yada vakum düşündüklerini .

Ayy inş cnm sağlıkla doğsun da yeter ki sorunsuz sekılde . Hareketini hiç hissetmiyorum Bn çok az sırt üstü yatınca hissediyodum öyle yatmıyorum kordon boyununa dolanır dıye

Kızlar bu evde kalma işi sıkıcı olmaya başladı.. Ben baya gezip tozuyordum evde oturmuyodum, karla beraber son aya girince dolanmıyım dedim ama zaman geçmiyo.

Kızlar bu evde kalma işi sıkıcı olmaya başladı.. Ben baya gezip tozuyordum evde oturmuyodum, karla beraber son aya girince dolanmıyım dedim ama zaman geçmiyo.

Hem de nasıl sıkıcı, ben 2 ayı geçti sürekli evdeyim..her gün çıkardım dışarı, şimdi içim gidiyor ama az kaldı...tv izle canım, internet, kitap falan öyle geçiyor günler..ne yapalım, mecbuuurrr.:)))

Üst ben çok heyecanlandım ya... Yarın bu saatlerde oğullar kola alınmış oluyor:) bugün göbekte yarın kucakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…