- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 32
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.521
Canim baska aletle derken vakumla aliyorlar bildigim kadariyla .normal olcak dimi..Başka çarem yok ki çıldırttılar bnigerçekten onların sayesinde Bnde artık herseye aaa olabilir normal dıyorum korkuyorum ama içten içten Bnde Bnce bu haftayı geçirir miyim ki Bnce geçirmem gelcek bu kız hissediyorum Bn
Daha önce bize dedıki kadın yesıl akıntı kaka yutmuşsa olur dedi aradık diyoki kaka yuttuysa bişiy olmaz korkmayın diyo daha önce zararlı dediydi ay neye inansam . Dedim çok az hareket ediyo eger böyle devam ederse doğumda başka bi aletle alıcaklarmış bebeği kalbine bişiy olmasın diye . Kendimi hiç güvende hissetmiyorum bunların sayesinde
Normal evt artık aletle kastı vakumsa onu kndı kullansın ebe manyak karı .Canim baska aletle derken vakumla aliyorlar bildigim kadariyla .normal olcak dimi..
Bizim yurt disinda tanidiklar var gebelik boyunca ultrasyona girmiyolar sokmuyorlar ama oraninda özelleri varmis yengem ozele gitti her turlu gordu bebegini ama daha dogmadan gaz ilaclarini yolladik bebisinYık hollandadayım Bn . Ayy inş sag saglim hepimiz kurtuluruz bebeklerimizle . Bıktırdılar bni herşey normal bunlara göre . Öyle bi mide yanması var ki resmen ağzımın içinde hissediyorum bi ilaç vermediler
Başka çarem yok ki çıldırttılar bnigerçekten onların sayesinde Bnde artık herseye aaa olabilir normal dıyorum korkuyorum ama içten içten Bnde Bnce bu haftayı geçirir miyim ki Bnce geçirmem gelcek bu kız hissediyorum Bn
Daha önce bize dedıki kadın yesıl akıntı kaka yutmuşsa olur dedi aradık diyoki kaka yuttuysa bişiy olmaz korkmayın diyo daha önce zararlı dediydi ay neye inansam . Dedim çok az hareket ediyo eger böyle devam ederse doğumda başka bi aletle alıcaklarmış bebeği kalbine bişiy olmasın diye . Kendimi hiç güvende hissetmiyorum bunların sayesinde
Turkiyede olsan hemen sezeryan olurdun cunki burdaki doktorlara gore gebeligin cok kiymetli..ve vakumu cok gerek olmazsa yaptirmaNormal evt artık aletle kastı vakumsa onu kndı kullansın ebe manyak karı .
Hiç özelliği yok kimse kusura bakmasın ne özelliği varmış Bn kızımı özel şartın dışında toplam 3 defa gördüm hamilelik boyunca bu hiç normal degıl gidiyoz ebeye ufacık bi aletle pıt pıt kalp atışı dinliyoz o ne yani .Bizim yurt disinda tanidiklar var gebelik boyunca ultrasyona girmiyolar sokmuyorlar ama oraninda özelleri varmis yengem ozele gitti her turlu gordu bebegini ama daha dogmadan gaz ilaclarini yolladik bebisin
Asla vakum istemem bunlarında tek iyi yanı var hep doğaldan yanalar zannetmiyorum sezeryan yada vakum düşündüklerini .T
Turkiyede olsan hemen sezeryan olurdun cunki burdaki doktorlara gore gebeligin cok kiymetli..ve vakumu cok gerek olmazsa yaptirma
Ayy inş cnm sağlıkla doğsun da yeter ki sorunsuz sekılde . Hareketini hiç hissetmiyorum Bn çok az sırt üstü yatınca hissediyodum öyle yatmıyorum kordon boyununa dolanır dıyeAllah ım yarabbim ne biçim doktor, ebe anlamadım..burda hepsinin ödü kopuyor bi şey olacak diye, ne varsa yurdumuzda var valla..az kaldı canım senin de çok şükür, benim bebelerin de hareketleri azaldı, kollar bacaklar bir birine girdi ayrı ayrı hissetmem gerekiyormuş ama nerdeee.:))) bu haftayı da atlattın mı tamamdır senin de..
Canim hareketleri azaldiysa mutlaka gorun doktora soyle cunki kesin geliyoo :)))Asla vakum istemem bunlarında tek iyi yanı var hep doğaldan yanalar zannetmiyorum sezeryan yada vakum düşündüklerini .
Yok oda normalmişCanim hareketleri azaldiysa mutlaka gorun doktora soyle cunki kesin geliyoo :)))
Kızlar bu evde kalma işi sıkıcı olmaya başladı.. Ben baya gezip tozuyordum evde oturmuyodum, karla beraber son aya girince dolanmıyım dedim ama zaman geçmiyo.
Üst ben çok heyecanlandım ya... Yarın bu saatlerde oğullar kola alınmış oluyor:) bugün göbekte yarın kucaktaHem de nasıl sıkıcı, ben 2 ayı geçti sürekli evdeyim..her gün çıkardım dışarı, şimdi içim gidiyor ama az kaldı...tv izle canım, internet, kitap falan öyle geçiyor günler..ne yapalım, mecbuuurrr.:)))
Üst ben çok heyecanlandım ya... Yarın bu saatlerde oğullar kola alınmış oluyor:) bugün göbekte yarın kucakta
ay canım saglıkla kucağınıza alın inşallah...Üst ben çok heyecanlandım ya... Yarın bu saatlerde oğullar kola alınmış oluyor:) bugün göbekte yarın kucakta
Geçer geçer... neleri bekledik biz. allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin tekrar tekrar söylüyorum. senden en kısa zamanda haberler bekliyoruz. bi müsait zamanda kısa da olsa bi mesaj atarsın bizeİnşaallah yarabbim..saatler kaldı artık, geçmiyorrr..:))))
canım biz senle hepberaber cıktık bu yola, allah bekleyen herkese nasip etsin insallah..ay canım saglıkla kucağınıza alın inşallah...
bizlere bu şekilde umut oluyorsunuz.
allahim isteyen herkese nasip etsin
amin canım allahım çok fazla aratmasın...canım biz senle hepberaber cıktık bu yola, allah bekleyen herkese nasip etsin insallah..
Geçer geçer... neleri bekledik biz. allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin tekrar tekrar söylüyorum. senden en kısa zamanda haberler bekliyoruz. bi müsait zamanda kısa da olsa bi mesaj atarsın bize
Ayyy az kaldı canım ben heyecanlandım yumuk yumuk paşalar geliyor inşallah anestezin nasıl olcak belli miİnşaallah yarabbim..saatler kaldı artık, geçmiyorrr..:))))