2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kordon dolanması ıle bılgısı olan varmı kızlar
Canım takma kafaya bebeklerimiz içerde sürekli dönüp duruyor dolanmis olabilir o an ama sonra başka tarafa döner çözer bence boynundakini son haftalarda olması sıkıntı benim bildirim yeri daraldığı için son haftalarda dönemez çünkü bebek

Kordon dolanması ıle bılgısı olan varmı kızlar
Kordonun yapisindan dolayi bi sıkıntı olmuyormus canim kafana takip kendini ve bebisini üzme.olabilen seyler bunlar küçücük bi alanda ipiyle yasiyo o da o kadar olsun.dogum anında sıkıntı oluyormus sezeryan olacaksan hiç bişi olmaz korkma.

Tşk ederım KIZLAR..içimi rahatlattınız

Estrofem 12. Haftada bırakmıştım canım. Proluton depot iğneyide sormadan kendim kahve akıntım kesilince bırakmıştım. Bence yinede bu aralar doktorunu ara sor.

Teşekkür ederim kızlar dün sizlerle konuşunca hemen aradım. Aaa biz sana bıraktırmamışmıydık dedi. Doktorlarda şaşırmış.

Arkadaslar sizinde ilk aylarda midede gaz ce siskinlik probleminiz oluyor muydu? 7 haftalik hamileyim fakat görüntü nerdeyse dört bes aylık gibi.gaz ve siskinlik arada çok rahatsız ediyor .bunu engellemek için bir öneriniz var mi

Benim çok çok fazla oldu canim ben her yedigime yaklaşık bir çay kaşığı kimyon attim çok rahatladim.gaz sancisi çektim günlerce dayanilmazdi.

Benim hala devam ediyor canım.
Kabızlık, gaz, midede şişkinlik.
Yürüyüş en güzel ilaç da yapabilene...
Ben yapamıyorum pek

Aa bu arada gaz falan durumunda hiç utanma evde sal gitsin valla bunun ayıbı yok ben iyice yüzsüzleştim

Az ve sık yemek yersen biraz hafifliyor ama ilaç kullanıyorsan bırakıncaya kadar mafoluyo insan. Gazsız günler canım anlıyorum seni

Kızlar umarım beni unutmadınız.erken doğumdan sonra bayaa giremedim buraya.hala içim acıyor,benimle aynı haftalık olan Arkadaşlarımın takvimine bakıp benim bebeklerimde aynı haftadaydı diye düşünmekten alamıyorum kendimi.okuduğum kadarıyla hepinizde herşey yolunda.sizin adınıza çok mutluyum inanın,Alkah Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.hamilelerin Duası kabul olurmuş,nolur benim içinde dua edin artık kavuşayım bebeğime.bu ay belki başlarız yeni tedaviye diye düşünüyordum ama doktorum bekleme kararı Aldı.inşlh gelecek ay başlayabiliriz.

Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah sana da canım dualarimda olacağından emin ol

Hissettiklerin çok normal.. İnsan düşünmeden edemez tabi. İnsallah Allah tekrardan güzel haberler almayı nasip etsin, öyle Mutlu ol ki bu kötü anılar hafiflesin yüreğinde. Allah kalbindekini nasip etsin sana tez Zaman'da. Sakın umudunu kaybetme arkadasım. Yeni tedavinle aramıza bekliyoruz tekrardan

Kizlar merhaba. Beni hatirladinizmi? Topigin ilk zamanlarinda katilmistim araniza. Pozitifden hemen sonra dusuk yapmistim. Sonra tatile falan gidince yazamdim pek. Gecmis sayfalari okudum hepinizin hamileliginin guzel gittigini gordum cok sukur. oz-ge-mavi cerenery sorunlar yasamissiniz ama sukurler olsun iyi sonuclanmis. Bundan sonra leyfini cikarin hamileliginizin. Bende bu ay son dondurulmusumu koydurtcam. Kismet.

Canimmm merhaba senin de iyi haberlerini alacagiz insallah
Umarim guzelce dinlenmis enerji depolamissindir cunku insallah hamile kalacaksin ve inan bana cok zorlanacaksin
Hic kolay degilmis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…