- 2 Temmuz 2015
- 616
- 445
- 18
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.601
Canım muhtemelen öğün atladığımda oluyor. Ya da sabah geç kalktığımda çok.Nezamanlar olduğuna dikkat ettin mi Ceren, yediğin yada yaptığın bise tetikliyor olabilir mi
Nerede ağrın?kızlar...karnımda hafıf kıpırtı gıbı bışey ve bır agrı hıssedıyorum..kıpırtı varmı emıde olamıyorum... ama agrı olması normalmı????
Nerede ağrın?
Hayatım ağrıların ve sancıların neredeyse tamamı - eğer gebelikte bir problem yoksa - kış günü üşütmekten, ayakları korumamaktan ve üşütmekten oluyor. Akıntılar da çoğunlukla bundanmış...
Karnın ağrıyabilir.
Hatta böbreklerin ve kasıkların da ağrır.
Ben örneğin gece yatarken ağrıyla uyanıyorum bazen.
Malum vücut genişliyor bir onun sıkıntısı var kaslarda kemiklerde.
Bir de ayaklarımı çok üşütüyorum
İyiyim cnım aralıkta histereskopi ve perde ameliyatı ocakta tedavi inşallahMrb cnm özlettin kendını :) bazılarımız sorunlar atlaksakda çok şükür iyiyiz . Sen naptı nasılsın ? Tedavı ne zmn ?
Maşallh.inşallah gelicem doğumunuza yakın katılırım inşallahÇok şükür herşey yolunda seni de aramızda görmek istiyoruz artık bir an önce bize bebeğinle birlikte katilirsin inşallah
İyiyim cok şükğr kızım da iyi ama kolestrol cıktı kötü huylusu diyetisyene yönlendirdi doktorumuz 3-4 gündür diyetteyiz.inşallah atlatıcaz bunuda.ocakta başlıycaz bizde onu beklıyoruzTuğçe biz iyiyiz cok sükür asıl sen nasılsın, kızın nasıl.
Ne yaptın canım gittin mi doktora?karnımın ıçınde....kasıkta degıldıe...gobegımın ıcınde sankı...anlamlandıramıyorum....sabah dr gıtcem ınsallah cnm ya
Hakkı'na hayırlısı olsun inşallah cnmİyiyim cnım aralıkta histereskopi ve perde ameliyatı ocakta tedavi inşallah
kızlar...karnımda hafıf kıpırtı gıbı bışey ve bır agrı hıssedıyorum..kıpırtı varmı emıde olamıyorum... ama agrı olması normalmı????
Evet cnm...bebegın kordonu boynuna dolanmış ! Onu hissettım herhalde ..Dr herşey normal dolamamıştır dedı ama ben yınede endıselıyım KIZLAR ..bılgısı olan varmı???Ne yaptın canım gittin mi doktora?
Evet canım burdayımN Nilayalper burda mısın cnm
Evet bende vardı ..bebegımın kordonu boynuna dolanmış ;(((Dr.onemlı degıl dedı ama ben endışelenıyorum yınede ..sendekının sebebı bu degıldır cnm..İyi akşamlar kızlar.. karnın da batmalar ve iğne batıyormuş gibi bir his yaşayan var mı?.haftaya doktor kontrolüm var ama kafama çok takıyorum her şeyi, sürekli kendimi dinliyorum.
Cnm ztn genel de sen dinlenmeye çekildiğinde hareket ediyordur o Bn bununla ilgili bi yazı okumuştum akşam 9,5 dan sonra hareketlenme oluyomuş Bnde genel olarak gündüz çok hissetmiyorum korkma bence ama tabi doktoruna sormanda fayda varKızlar benim bebiş çok az hareket ediyor ya kafaya taktım bazen hiç hissetmiyorum bile, gün içinde unutuyorum hamileliğimi, uzanınca zar zor vurduğunu hissediyorum olmayınca kafama takıyorum, sizin bebek hareketleri nasıl? Gün içinde ayakta iş yaparken falan hissediyor musunuz?
Kızlar benim bebiş çok az hareket ediyor ya kafaya taktım bazen hiç hissetmiyorum bile, gün içinde unutuyorum hamileliğimi, uzanınca zar zor vurduğunu hissediyorum olmayınca kafama takıyorum, sizin bebek hareketleri nasıl? Gün içinde ayakta iş yaparken falan hissediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?