• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar ben iki üç gündür çok aşırı sert şekilde şeker düşmesi atakları yaşıyorum.
Soğuk terlemeler ve baygınlık hissi oluyor.
Hatta dün gece uykumdan bile uyandım.
Sizde de oluyor mu şeker düşmesi?

Yaşasınnnnn
Süpperr çok sevindimmm
teşekkür ederim canım bu arada şeker düşmesi filan hiç yaşamadım çok şükür hiçbir sıkıntı yok bende su aralar ama diğer topikler de kizlar tansiyon şeker düşmesi gibi şeyler yaşıyorlar normal demek ki

Kızlar bugün gittik kızımın herseyini aldık inşallah aralık ayında teslim alıcaz . İçim bi tuhaf oldu korkuyorum sanki ona bişiy olucak dıye sağlıklı sekılde doğup büyüsünler inşallah

teşekkür ederim canım bu arada şeker düşmesi filan hiç yaşamadım çok şükür hiçbir sıkıntı yok bende su aralar ama diğer topikler de kizlar tansiyon şeker düşmesi gibi şeyler yaşıyorlar normal demek ki
Hayırlı olsun canım.. Bende yaptırdım detaylı ultrasonu. Bebek gayet iyiydi. Bi sıkıntı yok dedi ama plesenta aşağı yakınmış. Dr una ilet mutlaka dedi. Bi tuhaf oldum. Yarın görüsücem Dr umla insallah kötü bise demez. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..

Hayırlı olsun canım.. Bende yaptırdım detaylı ultrasonu. Bebek gayet iyiydi. Bi sıkıntı yok dedi ama plesenta aşağı yakınmış. Dr una ilet mutlaka dedi. Bi tuhaf oldum. Yarın görüsücem Dr umla insallah kötü bise demez. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Benim plesanta en başından beri aşağıda 28. haftaya kadar yukarı çıkarmış birçok kişide kesin kararı o zaman vericem dedi doktor zaten yukarı cikmazsada sezaryen olman gerekiyor ben zaten sezaryen düşünüyorum o yüzden sıkıntı etmiyorum artık yeterki kanamam filan olmasın o yüzden de istirahat ediyorum fırsat buldukça sende öyle yap canım inşallah yukarı çıkar

Benim plesanta en başından beri aşağıda 28. haftaya kadar yukarı çıkarmış birçok kişide kesin kararı o zaman vericem dedi doktor zaten yukarı cikmazsada sezaryen olman gerekiyor ben zaten sezaryen düşünüyorum o yüzden sıkıntı etmiyorum artık yeterki kanamam filan olmasın o yüzden de istirahat ediyorum fırsat buldukça sende öyle yap canım inşallah yukarı çıkar
Bende doğum seklini sıkıntı etmem, saglıklı olsun yetrr. Ama Dr umla tatilden dolayı görüşemedim. 2 gündür internette yazılar okuyorum bu konuda, cok sıkıntılı durumlar olmuş insanların. Allah korusun tüm bebeklerimizi. Bugün kendimi iyi hissetmek icin uğraştım baya, şimdiye kadar kanama filan olmadı cok şükür ama kötü bise olur diye cok korktjm. İnsallah 1 aya kadsr yukarı çıkar plasentalar rahat bi nefes alırız..

Çok şükür herşey yolunda seni de aramızda görmek istiyoruz artık bir an önce bize bebeğinle birlikte katilirsin inşallah
Benim raporda plesenta Previa marjinal teşhisi konuldu yazıyor. Kollum uzunluğu da 45mm demiş. Bu kötü bi durum mu?sen bu konuda Dr unla görüştün mü tavsiyesi ne oldu yatak istirahati mi diyor yoksa gerek yok mu.. Ben bu zamana kadar baya rahat dolandık gezdim. Vicdan azabı oldu bana simdi bu durum

Benim raporda plesenta Previa marjinal teşhisi konuldu yazıyor. Kollum uzunluğu da 45mm demiş. Bu kötü bi durum mu?sen bu konuda Dr unla görüştün mü tavsiyesi ne oldu yatak istirahati mi diyor yoksa gerek yok mu.. Ben bu zamana kadar baya rahat dolandık gezdim. Vicdan azabı oldu bana simdi bu durum
Kollum uzunluğun gayet iyi canım 2.5 cm in altında olması erken doğuma sebep oluyor benimki de 3.5 civarında plesanta previa marginalis en iyi olanı plesanta serviksi kapatmamis yanına yerleşmiş benim ki de öyle 3 cm yanında doktorum kanamanın olduğu dönemde istirahat önermişti ama şimdi normale don bu saatten sonra sıkıntı olmaz dedi ama ben yinede dikkat ediyorum kendime

Kollum uzunluğun gayet iyi canım 2.5 cm in altında olması erken doğuma sebep oluyor benimki de 3.5 civarında plesanta previa marginalis en iyi olanı plesanta serviksi kapatmamis yanına yerleşmiş benim ki de öyle 3 cm yanında doktorum kanamanın olduğu dönemde istirahat önermişti ama şimdi normale don bu saatten sonra sıkıntı olmaz dedi ama ben yinede dikkat ediyorum kendime
Bende bu sabah Dr la görüştüm nihayet.. Durumda bi sıkıntı yok dedi.cok yorulmadan hayatına devam et dedi. Cok şükür.. Sıkıntısız geçirelim önümüzdeki ayları sağlıklı gelsin Bebişler

Kızlar ben iki üç gündür çok aşırı sert şekilde şeker düşmesi atakları yaşıyorum.
Soğuk terlemeler ve baygınlık hissi oluyor.
Hatta dün gece uykumdan bile uyandım.
Sizde de oluyor mu şeker düşmesi?
Ben öyle bise yaşamadım bugüne kadar.dr kala görüştün mü ne diyo

İnşallah ilerlemez bende.
Bu iki gündür normale döndüm biraz...

kızlar...karnımda hafıf kıpırtı gıbı bışey ve bır agrı hıssedıyorum..kıpırtı varmı emıde olamıyorum... ama agrı olması normalmı????

Back