• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Nezamanlar olduğuna dikkat ettin mi Ceren, yediğin yada yaptığın bise tetikliyor olabilir mi
Canım muhtemelen öğün atladığımda oluyor. Ya da sabah geç kalktığımda çok.
Ya da en çok, çok şekerli şeyler yediğim günlerde oluyor :(

kızlar...karnımda hafıf kıpırtı gıbı bışey ve bır agrı hıssedıyorum..kıpırtı varmı emıde olamıyorum... ama agrı olması normalmı????
Nerede ağrın?
Hayatım ağrıların ve sancıların neredeyse tamamı - eğer gebelikte bir problem yoksa - kış günü üşütmekten, ayakları korumamaktan ve üşütmekten oluyor. Akıntılar da çoğunlukla bundanmış...
Karnın ağrıyabilir.
Hatta böbreklerin ve kasıkların da ağrır.
Ben örneğin gece yatarken ağrıyla uyanıyorum bazen.
Malum vücut genişliyor bir onun sıkıntısı var kaslarda kemiklerde.
Bir de ayaklarımı çok üşütüyorum :(

Nerede ağrın?
Hayatım ağrıların ve sancıların neredeyse tamamı - eğer gebelikte bir problem yoksa - kış günü üşütmekten, ayakları korumamaktan ve üşütmekten oluyor. Akıntılar da çoğunlukla bundanmış...
Karnın ağrıyabilir.
Hatta böbreklerin ve kasıkların da ağrır.
Ben örneğin gece yatarken ağrıyla uyanıyorum bazen.
Malum vücut genişliyor bir onun sıkıntısı var kaslarda kemiklerde.
Bir de ayaklarımı çok üşütüyorum :KK43:

karnımın ıçınde....kasıkta degıldıe...gobegımın ıcınde sankı...anlamlandıramıyorum....sabah dr gıtcem ınsallah cnm ya

Kızlar dogumdan bahsedilmiş.tüp bebek oldugu için doktorların cogu riske atmamak adina sezeryan diyor.bende sezeryan demiştim.dogumun başladiğini öğrenince doktorum normal denemek iatermisin dedi kolay olur kücük bebek dedi.tamam dedim denedim başarmak üzereydim ama olmadı kafanıza takmayın araştırmayında

İyi akşamlar kızlar.. karnın da batmalar ve iğne batıyormuş gibi bir his yaşayan var mı?.haftaya doktor kontrolüm var ama kafama çok takıyorum her şeyi, sürekli kendimi dinliyorum.

İyi akşamlar kızlar.. karnın da batmalar ve iğne batıyormuş gibi bir his yaşayan var mı?.haftaya doktor kontrolüm var ama kafama çok takıyorum her şeyi, sürekli kendimi dinliyorum.
Evet bende vardı ..bebegımın kordonu boynuna dolanmış ;(((Dr.onemlı degıl dedı ama ben endışelenıyorum yınede ..sendekının sebebı bu degıldır cnm..

Kızlar benim bebiş çok az hareket ediyor ya kafaya taktım bazen hiç hissetmiyorum bile, gün içinde unutuyorum hamileliğimi, uzanınca zar zor vurduğunu hissediyorum olmayınca kafama takıyorum, sizin bebek hareketleri nasıl? Gün içinde ayakta iş yaparken falan hissediyor musunuz?

Kızlar benim bebiş çok az hareket ediyor ya kafaya taktım bazen hiç hissetmiyorum bile, gün içinde unutuyorum hamileliğimi, uzanınca zar zor vurduğunu hissediyorum olmayınca kafama takıyorum, sizin bebek hareketleri nasıl? Gün içinde ayakta iş yaparken falan hissediyor musunuz?
Cnm ztn genel de sen dinlenmeye çekildiğinde hareket ediyordur o Bn bununla ilgili bi yazı okumuştum akşam 9,5 dan sonra hareketlenme oluyomuş Bnde genel olarak gündüz çok hissetmiyorum korkma bence ama tabi doktoruna sormanda fayda var

Ben de senin gibiyim, sürekli hareket etsin istiyorum.:) ama özge nin de dediği gibi akşamları özellikle de uzandığım zaman benimkiler başlıyorlar, sanki inşaat var karnımda.:)) iş yaparken pek bir şey hissetmiyorum canım ben de galiba o zamanlar dinleniyorlar.:)

Back