• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kizlar merhaba. Beni hatirladinizmi? Topigin ilk zamanlarinda katilmistim araniza. Pozitifden hemen sonra dusuk yapmistim. Sonra tatile falan gidince yazamdim pek. Gecmis sayfalari okudum hepinizin hamileliginin guzel gittigini gordum cok sukur. oz-ge-mavi oz-ge-mavi @cerenery sorunlar yasamissiniz ama sukurler olsun iyi sonuclanmis. Bundan sonra leyfini cikarin hamileliginizin. Bende bu ay son dondurulmusumu koydurtcam. Kismet.
İnşallah tekrar güzel haber verirsin bize Allah'ın izniyle bebişini kucağına alırsın canım

Canimmm merhaba senin de iyi haberlerini alacagiz insallah
Umarim guzelce dinlenmis enerji depolamissindir cunku insallah hamile kalacaksin ve inan bana cok zorlanacaksin :KK66:
Hic kolay degilmis :))
Insallah yasarim bende o zorluklari. Nasip kismet. Masallah yari yolu gecmissin cok sukur. Birazdaha zorluk sonra allahin izniyle bebislerimiz teker teker gelecek:KK46::KK46:

kizlar bend nefes daralmasi oluyor birde kalbim kut kut atiyor, sanki carpinti oluyor , bu ara bel agrisi az az basladi...birde tekmeleri assagida hissediyorum sanki cok assagida gibi vurdukca hemen bacagimi kapatiyorum gayri ihtiyari :) sanki assagidan gidecek gibi bi vuruyor korkuyorum.. Sabahlari midem kaziniyor gibi oldum iki gundur bu tip belirtileri yasayan oldumu... Su anda bile nefesim cok daraliyor uzaninca daha kotu ne yapacagimi sasirdim

Kızlaaaaar merhaba:) ne zmandr girmiyorum size birsey danışmak istiyorum.şu meyve seklinde olan hurma war ya adına bilmiyorum siz belki başka birsey diyosunuzdr.onu yemekte sakınca war mı acaba bilgisi olan var mı?

Merhaba uzun zamandır topinizi takip ediyorum öncelikle hamişlere sağlikli şekilde bebeklerini kucaklarina alırlar.ben bizi sormak istiyorum benim bugün test günümdü sonucun 10.79 cikti sizce nasil sevinmelimiyimyoksa erkenmi şimdiden teşekkürler

kizlar bend nefes daralmasi oluyor birde kalbim kut kut atiyor, sanki carpinti oluyor , bu ara bel agrisi az az basladi...birde tekmeleri assagida hissediyorum sanki cok assagida gibi vurdukca hemen bacagimi kapatiyorum gayri ihtiyari :) sanki assagidan gidecek gibi bi vuruyor korkuyorum.. Sabahlari midem kaziniyor gibi oldum iki gundur bu tip belirtileri yasayan oldumu... Su anda bile nefesim cok daraliyor uzaninca daha kotu ne yapacagimi sasirdim
Canım gebelikte çarpıntı normal ama cok fazlaysa mutlaka bir kardiyolojiye görün bazı kalp rahatsızlıkları gebelikte kendni belli eder.sabah daha yataktaykrn benim de midem kazınıyo gibi oluyo ama cok ac kalmazsam sıkıntı olmuyor.
Dediğim gibi carpıntn asırı ise kardiyolojiye görün

Merhaba uzun zamandır topinizi takip ediyorum öncelikle hamişlere sağlikli şekilde bebeklerini kucaklarina alırlar.ben bizi sormak istiyorum benim bugün test günümdü sonucun 10.79 cikti sizce nasil sevinmelimiyimyoksa erkenmi şimdiden teşekkürler
Canım kaçıncı günün ben 17 ile öğrendim dokuzuncu gün

Hastaneden aradilar kimyasal olma olasiliği yuksek dedider pazar günü tekrar test yaptirmami söylediler o yüzden hiç sevinemiyorum

Hastaneden aradilar kimyasal olma olasiliği yuksek dedider pazar günü tekrar test yaptirmami söylediler o yüzden hiç sevinemiyorum
Neden kimyasal dediler anlamadim ? Kacinci gun embroyosuydu? 5. Gun mu 3.gun mu? Ilk defa mi oan verdin?

5.gün embriyosuydu evet ilk defa kan verdim bugün test günümde 9.gün
Kimyasal demesi icin cok erken bence , erken uzulme lutfen bebisinide uzme, artar insallah degerin, ne hikayeler duyduk inan , olacak is oluyor umutsuzkuga kapilma..

Kimyasal demesi icin cok erken bence , erken uzulme lutfen bebisinide uzme, artar insallah degerin, ne hikayeler duyduk inan , olacak is oluyor umutsuzkuga kapilma..

="secretxxx, post: 43418804, member: 544754"]Kimyasal demesi icin cok erken bence , erken uzulme lutfen bebisinide uzme, artar insallah degerin, ne hikayeler duyduk inan , olacak is oluyor umutsuzkuga kapilma..[/QUOTE]
Haksin herşey olucana varir inşallah iyi şekilde devam eder

Back