- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.641
İnşallah tekrar güzel haber verirsin bize Allah'ın izniyle bebişini kucağına alırsın canımKizlar merhaba. Beni hatirladinizmi? Topigin ilk zamanlarinda katilmistim araniza. Pozitifden hemen sonra dusuk yapmistim. Sonra tatile falan gidince yazamdim pek. Gecmis sayfalari okudum hepinizin hamileliginin guzel gittigini gordum cok sukur.oz-ge-mavi @cerenery sorunlar yasamissiniz ama sukurler olsun iyi sonuclanmis. Bundan sonra leyfini cikarin hamileliginizin. Bende bu ay son dondurulmusumu koydurtcam. Kismet.
Insallah yasarim bende o zorluklari. Nasip kismet. Masallah yari yolu gecmissin cok sukur. Birazdaha zorluk sonra allahin izniyle bebislerimiz teker teker gelecekCanimmm merhaba senin de iyi haberlerini alacagiz insallah
Umarim guzelce dinlenmis enerji depolamissindir cunku insallah hamile kalacaksin ve inan bana cok zorlanacaksin
Hic kolay degilmis :))
Insallah nasip kismet..İnşallah tekrar güzel haber verirsin bize Allah'ın izniyle bebişini kucağına alırsın canım
insallah donduruljuslarla sansin guler canim Allah yardimcin olsunInsallah yasarim bende o zorluklari. Nasip kismet. Masallah yari yolu gecmissin cok sukur. Birazdaha zorluk sonra allahin izniyle bebislerimiz teker teker gelecek
Canım gebelikte çarpıntı normal ama cok fazlaysa mutlaka bir kardiyolojiye görün bazı kalp rahatsızlıkları gebelikte kendni belli eder.sabah daha yataktaykrn benim de midem kazınıyo gibi oluyo ama cok ac kalmazsam sıkıntı olmuyor.kizlar bend nefes daralmasi oluyor birde kalbim kut kut atiyor, sanki carpinti oluyor , bu ara bel agrisi az az basladi...birde tekmeleri assagida hissediyorum sanki cok assagida gibi vurdukca hemen bacagimi kapatiyorum gayri ihtiyari :) sanki assagidan gidecek gibi bi vuruyor korkuyorum.. Sabahlari midem kaziniyor gibi oldum iki gundur bu tip belirtileri yasayan oldumu... Su anda bile nefesim cok daraliyor uzaninca daha kotu ne yapacagimi sasirdim
Canım kaçıncı günün ben 17 ile öğrendim dokuzuncu günMerhaba uzun zamandır topinizi takip ediyorum öncelikle hamişlere sağlikli şekilde bebeklerini kucaklarina alırlar.ben bizi sormak istiyorum benim bugün test günümdü sonucun 10.79 cikti sizce nasil sevinmelimiyimyoksa erkenmi şimdiden teşekkürler
Benimde bugün 9.günümCanım kaçıncı günün ben 17 ile öğrendim dokuzuncu gün
Neden kimyasal dediler anlamadim ? Kacinci gun embroyosuydu? 5. Gun mu 3.gun mu? Ilk defa mi oan verdin?Hastaneden aradilar kimyasal olma olasiliği yuksek dedider pazar günü tekrar test yaptirmami söylediler o yüzden hiç sevinemiyorum
Canım kötü düşünme bana da dediler sonra değerim katlanmaya devam etti çok şükür inşallah seninki de katlanır dua et canımHastaneden aradilar kimyasal olma olasiliği yuksek dedider pazar günü tekrar test yaptirmami söylediler o yüzden hiç sevinemiyorum
İnşallah katlanir canim çok dua ediyorum.Canım kötü düşünme bana da dediler sonra değerim katlanmaya devam etti çok şükür inşallah seninki de katlanır dua et canım
İnşallah canımİnşallah katlanir canim çok dua ediyorum.
5.gün embriyosuydu evet ilk defa kan verdim bugün test günümde 9.günNeden kimyasal dediler anlamadim ? Kacinci gun embroyosuydu? 5. Gun mu 3.gun mu? Ilk defa mi oan verdin?
Kimyasal demesi icin cok erken bence , erken uzulme lutfen bebisinide uzme, artar insallah degerin, ne hikayeler duyduk inan , olacak is oluyor umutsuzkuga kapilma..5.gün embriyosuydu evet ilk defa kan verdim bugün test günümde 9.gün
Kimyasal demesi icin cok erken bence , erken uzulme lutfen bebisinide uzme, artar insallah degerin, ne hikayeler duyduk inan , olacak is oluyor umutsuzkuga kapilma..
Degeriniz kac ciktiHastaneden aradilar kimyasal olma olasiliği yuksek dedider pazar günü tekrar test yaptirmami söylediler o yüzden hiç sevinemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?