- 21 Şubat 2015
- 782
- 554
- 303
- 46
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.081
cok cok sevındım..gozun aydın.Kızlar sonucum 129.6 çıktı çok şükür hastanede çığlık atmamak için zor tuttum kendimi iki gün önce 40 tı
Ben de crinone kullaniyordum lekelenme var diye igne vuruldum 28 tane oldu ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum acidan.keske jel yapsamBen de keşke iğne verseler
İnşallah canım ya birde vajınal mantar olmusum kıvranıyorumBir de bana sorumitlenmeye bile korkuyorum.
Insallah hepimiz bayram yapariz bu hafta.
Hadi gözün aydın. Doya doya sevinebilirsin.Kızlar sonucum 129.6 çıktı çok şükür hastanede çığlık atmamak için zor tuttum kendimi iki gün önce 40 tı
Offfff o iğne korkunç. Bende pazarlık yapmıştım doktorla vurmayım artık diyeBen de crinone kullaniyordum lekelenme var diye igne vuruldum 28 tane oldu ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum acidan.keske jel yapsam
Sağol canım doktor üç gün sonra tekrarla dediHadi gözün aydın. Doya doya sevinebilirsin.
benim takvimin altında yazan 'hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın' bölümüne tıkla oluşturursun canım hayırlı olsunBende iğneden bıktım popomun üzerine oturanıyorum
Anlamadım?ney hayırlı olsun?benim takvimin altında yazan 'hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın' bölümüne tıkla oluşturursun canım hayırlı olsun
12. Haftada bırakırsınız herhalde.. Ben de hiç rahat edememiştim :) çok şükür zaman geçiyor...Bu crinone jelden bıktım artık ya
Abla yaşla hiç alakası yok asla ben 22 yaşındaydım ve 4. De tuttu eger maddi imkanın varsa burda deneme burası gercekten yıpratıyo ist git yaptır tedaviniArkadaslar butun iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler. Ben gercekten cok iyiyim. Allahim boyle hayirlisini nasip etmis. Sizleri bu durumumla sizin icin su anda cok hassas olam durumla uzmek istemezdim fakat soylemek zorundaydim. Sizler icin hep duaciyim. Belkide baharda bende sizinle devam ederim bellimi olur
Arkadaslar butun iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler. Ben gercekten cok iyiyim. Allahim boyle hayirlisini nasip etmis. Sizleri bu durumumla sizin icin su anda cok hassas olam durumla uzmek istemezdim fakat soylemek zorundaydim. Sizler icin hep duaciyim. Belkide baharda bende sizinle devam ederim bellimi olur
Geçmedi senin de lekelenmen di miKizlar salakca bir sey sorucam :)
Ben gazoz seviyorum kolayi biraktim ama arada gazoz icesim geliyor canim cekiyor ya
Bir zarari olur mu ?
Yok canim gecmedi yaGeçmedi senin de lekelenmen di mi
Yok canim gecmedi ya
Ustteki cevaplari senin için cevapladim da cevap olarak çıkmadıYok canim gecmedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?