- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.121
kızımda hiç böyle değildim.soğukkanlıydim bakalım hayırlısıHepimiz yaşadık o heyecanı aynı zamanda korkuyu.:) inşallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle..burada her test yapacak olanı okudukça kendi test günüm geliyor aklıma.:)
Canım sabahları aç karna 3-4 kayısı 1-2 incir ye ustune de 1 bardak su yumuşatır inşallah gün içinde de meyve sebze ye ve bol su iç ben hayatım boyunca hiç yaşamadım kabızlık ama beslenmeme özellikle hamilelikte çok dikkat ediyorum olmazsa da artik son çare ilaca başvurusunKızlar bir müşkülüm daha var ya benim.
Ben aşırı derecede kabızlık sorunu yaşıyorum
Ne yesem ne içsem bilemedim.
Günlerdir mahvoldum. Canım acıyor tuvalete çıkarken hatta bazen kanamam oluyor damla damla
Sizde durum ne?
Canım ilaç iate doktoeundan bizim kabız olmamamız gerekli. Bana magnorm diye bi ilaç verdi. İle yarıyor. Sürekli kullanmıyorum zorda kalınca mecburen alıyorum 1 taneKızlar bir müşkülüm daha var ya benim.
Günlerdir mahvoldum. Canım acıyor tuvalete çıkarken hatta bazen kanamam oluyor damla damla
Sizde durum ne?
Tamam kayısı ve incir alayım da kurusundan.Canım sabahları aç karna 3-4 kayısı 1-2 incir ye ustune de 1 bardak su yumuşatır inşallah gün içinde de meyve sebze ye ve bol su iç ben hayatım boyunca hiç yaşamadım kabızlık ama beslenmeme özellikle hamilelikte çok dikkat ediyorum olmazsa da artik son çare ilaca başvurusun
Canım ben eylül de gideceğim doktora tekrar yani 20 gün falan sonra.Canım ilaç iate doktoeundan bizim kabız olmamamız gerekli. Bana magnorm diye bi ilaç verdi. İle yarıyor. Sürekli kullanmıyorum zorda kalınca mecburen alıyorum 1 tane
Biz rubella testi yaptık yeniden bugün. Rubella ıgg +26 çıktı. Doktor rubella ıgm ye bakalım dedi. 3 gün sonra alacağız sonucu. Diğer haftada bebişlerimi görmeye gideceğiz.Canım ben eylül de gideceğim doktora tekrar yani 20 gün falan sonra.
Gidince bir de ona danışırım
İnşallah her şey yolunda olur :)
Taze kayisidan komposto yap canim sabah aç karnina bir kase iç.ben çok rahatladim kabizlik zorrCanım ben eylül de gideceğim doktora tekrar yani 20 gün falan sonra.
Gidince bir de ona danışırım
İnşallah her şey yolunda olur :)
Kendini zorlama sakin tuvalette. O kanama yapabilir. Ben gecen yilki hamileligimde kanamam oldugu icin doktorlar kabiz olup olmadigimi soruyolardi. Ben degildim ama demekki zorlamak kanama yapabiliyo. Sabah ac karnina kayisi ile sicaksu yu uyguluyosundur muhakkak. Bende birde sut icyigim zamanda bagirssklarim iyi calisir. Sutde fazla icebilirsin.Kızlar bir müşkülüm daha var ya benim.
Sizde durum ne?
Biz rubella testi yaptık yeniden bugün. Rubella ıgg +26 çıktı. Doktor rubella ıgm ye bakalım dedi. 3 gün sonra alacağız sonucu. Diğer haftada bebişlerimi görmeye gideceğiz.
Bilmiyorumki pinpirikli mi gördü acaba beni. Bu test negatif olmalı dediNeden rubella istediler tekrar? Benden ilk başta istemişti dr um , şimdide ikili teste ilave tsh istedi
Ig m negatf olmalı canım.ıg m değeri yeni mi geçirmişsin rubellayı onu gösterir.ıg g pozitf cıktgı için rubellayı önceden mi yoksa yakın zmanda mı geçirmişsin onu anlamak için ıg m istedi doktrn o negatf cıkarsa sorun yok :)Bilmiyorumki pinpirikli mi gördü acaba beni. Bu test negatif olmalı dedi
Bilmiyorumki pinpirikli mi gördü acaba beni. Bu test negatif olmalı dedi
Benim rubella toxoplazma ve cmv bunların 3 ünün de igg pozitif çıktı vakti zamanında bu enfeksiyonları gecirmisim yani (çok mikrop biriymisim ) önemli olan igm onlarında hepsi negatif yani sorun yok hatta enfeksiyonları geçirmek daha iyi gebelik te karşılaştığında vücudunda antikorlar olduğu için çok hafif atlatıyorsun ve bebeğini kaybetme riskin olmuyor çok fazlaBilmiyorumki pinpirikli mi gördü acaba beni. Bu test negatif olmalı dedi
ben yarın yaptırıcam çünkü asıl test tarihim cuma.sen git yaptır dün doktorumla konustum bir gün önce yaptırabilirsin çıkar dediKizlar ben bir gun daha dayanamayip test yaptircam galiba. Olumlu olumsuz mutalaka yazarim:) tugceserdar sen ne dusunuyorsun canim?
Yapsa ne olucak sankı bi kan alıcak.bukadar doktor yapıyor bi o biliyor sanurım doğrusunu.kızkardeşimin doktoruda şeker yüklemesi yaptırmamiştiKızlar bir de benim doktorum ikili test yaptırmıyor. Size söylemiş miydim hatırlayamadım.
Bana : "İkili testi bulan adam bile artık ikili test yapmıyor" dedi.
Ense kalınlığını ölçecekmiş ve asıl detaylı tetkik 3'lü ve 4'lü testte yapılacakmış.
Hakkımda hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?