- 10 Mart 2010
- 440
- 381
- 333
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.061
Kızlar ya cumaya kadar nasil sabredicem bilemiyoeum.aürekli dilimizde bebek meselesi.aylarca bekledim zaman geçti ama test tarihim gelmiyor bir türlü
Galiba :))) şimdi yine test yapmaya gidiyorumAyol sen çılgın mısın :)
Korkma artık zor kısmı atlattın
Sevinmelisin :)
Hayatım ümidini kaybetme ve tekrar deneArkadaslar butun iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler. Ben gercekten cok iyiyim. Allahim boyle hayirlisini nasip etmis. Sizleri bu durumumla sizin icin su anda cok hassas olam durumla uzmek istemezdim fakat soylemek zorundaydim. Sizler icin hep duaciyim. Belkide baharda bende sizinle devam ederim bellimi olur
Ben de keşke iğne verselerBu crinone jelden bıktım artık ya
Bu crinone jelden bıktım artık ya
Hep kahverengi akıntı yapıyor.cnm ne guzel sadece crınole jel kullanıyosan.Benım gunde 3 tane progestanım var hazneden..2 tanede gobekten ıgnem..artık ıgneyı vururken urperıyorum..Ama bebegımız ıcın hersey...
İğne de popoyu ağrıtıyor. Kramp giriyor bacağıma.Ben de keşke iğne verseler
Bu crinone jelden bıktım artık ya
Ben de keşke iğne verseler
Kızlar sonucum 129.6 çıktı çok şükür hastanede çığlık atmamak için zor tuttum kendimi iki gün önce 40 tı
Amin canım çok sağolne mutlu sana..güzel güzel büyür inşallah canım, hayırlı olsun bebişin.:))
geçmiş olsun Allah sabır versin canım hayırlı zamanda olsun inşlhKizlar bebegim beni malesef birakti. Dusuk yaptim. Hayirlisi boyleymis yapacak birsey yok. Simdi tatile gidip dinlenmeyi dusunuyorum. Eylul sonrasi dondurulmuslarimi koydurmayi dusunuyorum. Nasip..
harika haber canım gözün aydın:)Kızlar sonucum 129.6 çıktı çok şükür hastanede çığlık atmamak için zor tuttum kendimi iki gün önce 40 tı
Rahat mi nefes alma Sırası sende.. Allah sağlıkla Devamını nasip etsin hepimize insallahKızlar sonucum 129.6 çıktı çok şükür hastanede çığlık atmamak için zor tuttum kendimi iki gün önce 40 tı
bende aynı durumdayım doktor inşallah perşembe bıraktırı eskiden saati saatine yapıyordum artık takmıyorum canım acıyor tahriş oldu bıktım ya.Bu crinone jelden bıktım artık ya
bende aynı durumdayım doktor inşallah perşembe bıraktırı eskiden saati saatine yapıyordum artık takmıyorum canım acıyor tahriş oldu bıktım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?