- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.101
brn kızımda koka içiyordum çünkü cok canın istiyordu gübde 2 barsak izin verdi doktor kahveyi sevenede 2 bardak kahveKizlar salakca bir sey sorucam :)
Ben gazoz seviyorum kolayi biraktim ama arada gazoz icesim geliyor canim cekiyor ya
Bir zarari olur mu ?
Yok burdayim.. biryere gitmem. Bebeklerimizi gormeden gidermiyim hic.Cevap vermeden geçmiyim dedim canim.ben yasamadım ama tranafer esnaaında kendini fazka aıkrıysan olabilir.embieiyoda anca adetle düşer diye biliyorum.benimde 5.günüm yakın sayılırız
senin durumunuz bizim durumumuz tabbiki anlatucaksın iyisiyle kötüsüyle birbirimize yoksas olalım diye burdayız.bırakıp gitme bizi hee
Gozun ayfin canim. Demekki artik saglam tutunmus bebegin sana. Saglikla devam eder insallah.Kızlar sonucum 129.6 çıktı çok şükür hastanede çığlık atmamak için zor tuttum kendimi iki gün önce 40 tı
Arada icmenin bir mahsuru olmaz bence. Ama kolayi icme sakin. Ben kolayi normaldede hayatimdan cikardim. Eve misafirler icin bile almiyorum artik.Kizlar salakca bir sey sorucam :)
Ben gazoz seviyorum kolayi biraktim ama arada gazoz icesim geliyor canim cekiyor ya
Bir zarari olur mu ?
iyi bak ben ilkinden negatif aldım bu ikinci hala burdayım.hatta ocakta tedavim iptal oldu ondan beri buralardayım iyi moral oldu hatta whats app gurybuda iyi oldu heran berbaerizYok burdayim.. biryere gitmem. Bebeklerimizi gormeden gidermiyim hic.
haftada 1 bardak içebilirsin dedi doktor bana ama benim doktorum çok vicdansız bardak bardak kola gazoz içen hamisler gördüm ben yinede abartmamak lazım tabiKizlar salakca bir sey sorucam :)
Bir zarari olur mu ?
Hamile kalsanda adet dönemî yaşadıklarını birkaç ay yaşarsın canım.korkma.seninde mi oerşembe test tarihin?Adete bagli migren var bende kizlar. Malesef migrenim tuttu adet olcam galiba test gunume 2 gun vardi. Moralim bozuk
Hamile kalsanda adet dönemî yaşadıklarını birkaç ay yaşarsın canım.korkma.seninde mi oerşembe test tarihin?
Benimde perşembe bence herzaman oldugu için vücut gebeliğe alişana kadar devam eder bu bir iki ay negatif olma iyi düşün.evet canım perşembe . herzaman adetime 1 hafta kala migrenim tutardı yine tuttu ve adet olucam diye düşünüyorum
Benimde perşembe bence herzaman oldugu için vücut gebeliğe alişana kadar devam eder bu bir iki ay negatif olma iyi düşün.
canım yasak ama ben canım çektiği için gazoz içiyorum ara ara ama bir müddet sonra istemiyorsun zaten birazdan bişeycik olmaz sanırım.Off ya benim de.
canım moralini yüksek tutu az kalmış bekle bakalım dua ediyoruz inşllah tutacak sağ salim doğuracaksın.Kizlar salakca bir sey sorucam :)
Bir zarari olur mu ?
Adete bagli migren var bende kizlar. Malesef migrenim tuttu adet olcam galiba test gunume 2 gun vardi. Moralim bozuk
Orlando canım adet belirtilerini nasıl yasıyorsak bu da normaldir. 2 gün kalmıs pozitifleri alıp gelmenize, can sıktığına cok üzülürsün sonra.. Persembe Tuğçe'yle senin günün bizde heyecanla beklemedeyiz:)inşallah dediğin gibidir canım..
Valla heycanla beklıyorum bende.fazlasıyla heycanlıyım hemde.test yapsam cikmaz diye yapmaya korkuyorum
Kızlar bir müşkülüm daha var ya benim.
Ben aşırı derecede kabızlık sorunu yaşıyorum
Ne yesem ne içsem bilemedim.
Günlerdir mahvoldum. Canım acıyor tuvalete çıkarken hatta bazen kanamam oluyor damla damla
Sizde durum ne?
afedersin yanlış kişiyi etiketlemişimAnlamadım?ney hayırlı olsun?
benim takvimin altında yazan 'hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın' bölümüne tıkla oluşturursun canım hayırlı olsunKızlar hamilelik takvimini nasıl yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?