2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Yok burdayim.. biryere gitmem. Bebeklerimizi gormeden gidermiyim hic.

Kizlar salakca bir sey sorucam :)
Ben gazoz seviyorum kolayi biraktim ama arada gazoz icesim geliyor canim cekiyor ya
Bir zarari olur mu ?
haftada 1 bardak içebilirsin dedi doktor bana ama benim doktorum çok vicdansız bardak bardak kola gazoz içen hamisler gördüm ben yinede abartmamak lazım tabi

inşallah keser canım ya 12. hafta son diye biliyorum.

Off ya benim de.
canım yasak ama ben canım çektiği için gazoz içiyorum ara ara ama bir müddet sonra istemiyorsun zaten birazdan bişeycik olmaz sanırım.
Kizlar salakca bir sey sorucam :)
Ben gazoz seviyorum kolayi biraktim ama arada gazoz icesim geliyor canim cekiyor ya
Bir zarari olur mu ?
canım moralini yüksek tutu az kalmış bekle bakalım dua ediyoruz inşllah tutacak sağ salim doğuracaksın.
Adete bagli migren var bende kizlar. Malesef migrenim tuttu adet olcam galiba test gunume 2 gun vardi. Moralim bozuk

Kızlar hepinizin cevaplarını okudum :)
Süpersiniz :) Destek için çok teşekkür ederim.
Kola içmem yok ama bir bardak gazoz içerim arada hevesim geçer napalım.
Öpüyorum hepinizi

Valla heycanla beklıyorum bende.fazlasıyla heycanlıyım hemde.test yapsam cikmaz diye yapmaya korkuyorum

Hepimiz yaşadık o heyecanı aynı zamanda korkuyu.:) inşallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle..burada her test yapacak olanı okudukça kendi test günüm geliyor aklıma.:)

Kızlar bir müşkülüm daha var ya benim.
Ben aşırı derecede kabızlık sorunu yaşıyorum
Ne yesem ne içsem bilemedim.
Günlerdir mahvoldum. Canım acıyor tuvalete çıkarken hatta bazen kanamam oluyor damla damla
Sizde durum ne?

Aynen bende de vardı canım, ama çok şükür sabahları 4-5 kayısı ve bir bardak suyla atlattım. sen de dene istersen..geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…