• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Evet transfer oldugnden beri kullaniyorum ama 9ay kullanacaz dedi gobekten vurulan yerler mor dun doktora gosterdim koldan vurun dedi morluk gecene kadar ben vuramiyorum ama esim vuruyo senin transferin nazaman oldu canim ilk kan deferin kacti
Cnm senin testinde pihtilasma mi cikti? Bana test uygulanmadi onlem amacli vuruluyorum ama bazen dusunmuyo degilim ya gerckten varsa ve erken keserse diye.. benim kan degerim cnm cok erkenci davranmistim 6.gun 60ti 8.gun 160 10.gun 448 cikti daha da tekrar etmedik

Cnm senin testinde pihtilasma mi cikti? Bana test uygulanmadi onlem amacli vuruluyorum ama bazen dusunmuyo degilim ya gerckten varsa ve erken keserse diye.. benim kan degerim cnm cok erkenci davranmistim 6.gun 60ti 8.gun 160 10.gun 448 cikti daha da tekrar etmedik
Yok kan pihtaladmasi yokmus test yaptilar bu bebegin tutunmasi icin dedi bu 3uncu transferim 2incisini 6bucuk haftalik dusurdum bu defa dahada onemle tedavi verdiler canim masallahhh degerin yuksek cikmis ikiz olabilir demedimi benimki 359 cikti ikiz olabilir dedi

Yok kan pihtaladmasi yokmus test yaptilar bu bebegin tutunmasi icin dedi bu 3uncu transferim 2incisini 6bucuk haftalik dusurdum bu defa dahada onemle tedavi verdiler canim masallahhh degerin yuksek cikmis ikiz olabilir demedimi benimki 359 cikti ikiz olabilir dedi
Dedi dedi demezmi ama biraz korkuyorum acikcasi rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin insallah hepimize

Güzel olacak bak göreceksin.benim geçen gün kanamam oldu. ÇoK korktuk ama Allah'a şükür bebeğe bişey olmadı ama doktor çok dikkat etmemi söyledi.diken üstündeyiz anlayacağın,inşlh Sağlıcakla Dünya'ya getirmek nasip olur.duaya sarıldım,sen de aynını yap Allahtan başka derdimize çare verecek olan yok
Bundan sonra seninkine bişey olmaz inşallah annesi dikkat eder:)aynen canım elden bişey gelmiyor Allah'a bıraktık bize de ol de dedik gerisi Allah'a kalmış ne verirse hayırlısını versin

Kızlar transferden sonra bir tane çatlatma iğnesi verdi 5. Gün yapmak için ama saat kaçta yapacağı mı söylemedi sizede verildi mi acaba
Bana hemşire söyledi saati. Toplama işlemini ne zaman yapacaksa ondan 36 ssat önce veriyo. Benim sabah 8:30 olacaktı toplama. Önceki gün akşam 9 da yaptım

Bana hemşire söyledi saati. Toplama işlemini ne zaman yapacaksa ondan 36 ssat önce veriyo. Benim sabah 8:30 olacaktı toplama. Önceki gün akşam 9 da yaptım
Transferden önce söyledi ama transferden sonrakini söylemedi, bir tanede transferden sonra verdiler, artık arayıp öğrenicem

Cnm bende öyleydim hemen olsun istiyodum ama Psk olarak hic hazır olmadığım için bekliycem dedim kendimle savastim resmen
Tatil çok ii olur kafan dağılır rahat kafayla tedavi olmak en iisi

Benim hic 13 gorunmedi en fazla 5-6 e2 degerim 2. Gun 43 tu. Senin kaçtı

Gecmiş olsun cnm birsey sorabilirmiyim senin hormonların nasıl
Benim ulturasyonda 13 sayiyorlar
Ama hormon degerim düşük e2 özellikle bi anlam veremedim
Bu ay tekrar yaptırıp Dr uma gideceğim
Ulturasyonla hormon değerleri zıt
Çok aklımı karıştırıyor düşük olmasi

Benim hic 13 gorunmedi en fazla 5-6 e2 degerim 2. Gun 43 tu. Senin kaçtı

Gecmiş olsun cnm birsey sorabilirmiyim senin hormonların nasıl
Benim ulturasyonda 13 sayiyorlar
Ama hormon degerim düşük e2 özellikle bi anlam veremedim
Bu ay tekrar yaptırıp Dr uma gideceğim
Ulturasyonla hormon değerleri zıt
Çok aklımı karıştırıyor düşük olmasi[/QUOTE]

4 yumurtadan 3 ü döllendi 1 inde fragmantasyon çok yüksekti diğer 2 side 5 üzerinden (5 en iyi ) benimkiler 1 ve 2 idi doktor ısrarla 5. güne bekletmek istedi içim içimi yemişti transfer iptal olacak diye. kaliteli olmadıklarını ama bu embriyolardan da gebelik elde ettiklerini söyledi doktor beni teselli etmek için söylüyor diye düşündüm ama kalite hiç önemli değilmiş Rabbim ol dedikten sonra o yüzden kaliteyi hiç kafaya takma olur mu vakti saati gelmiştir inşallah senin için rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Ne güzel Rabbim saglikla kuvaginakucagina almayi nasio etsin. Beni hic 5. Gune bekletmediler sayidan dolayi kizimda 3. Gun embriyosuydu. Rabbim ol dedi mi olur umutla bekliyorum

Slm kızlar bol hamişlii tüp bebek topiği görünce sormadan geçemedm. Eşimde morfoloji ve hareket sorunu var. Evliliğimz bir yılı geçti, çocuk denemesinin 7.ayındayız. Ben öğretmen olduğum için hazır yaz tatilide başladı; bunu değerlendirip ist. veya ankaraya gidip tüp yaptırmaya karar verdik. Aksi halde gelecek yaza kalacak. Ve ben artk çok istiyorum bebeğimizn olmasını. Bana önerebileğenz tüp bebek merkezlerini söyleyebilr msnz ve merkezin yakınında kalacak yerde lasm tabi. Böle benim gibi şehir dışından gidip tüp yapan ark. varsa yardımcı olabilir msniz?

Slm kızlar bol hamişlii tüp bebek topiği görünce sormadan geçemedm. Eşimde morfoloji ve hareket sorunu var. Evliliğimz bir yılı geçti, çocuk denemesinin 7.ayındayız. Ben öğretmen olduğum için hazır yaz tatilide başladı; bunu değerlendirip ist. veya ankaraya gidip tüp yaptırmaya karar verdik. Aksi halde gelecek yaza kalacak. Ve ben artk çok istiyorum bebeğimizn olmasını. Bana önerebileğenz tüp bebek merkezlerini söyleyebilr msnz ve merkezin yakınında kalacak yerde lasm tabi. Böle benim gibi şehir dışından gidip tüp yapan ark. varsa yardımcı olabilir msniz?
Hoşgeldin cnm tedavin hayırla sonuçlanır inş . Bn türkiyede degılım ama cok araştırma yaptım İstanbul'da Aret Kamer var gercekten iyi bir doktor bi telefon açıp konuşmanı isterim

Back