• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canım sanada sorayım benim Beta hcg değerlernde tutarsızlık var başına geldimi veya duydunmu böyle bişey çok endişeleniyorum değerlerim şöyle 54-18-34 pazartesi tekrar test vercem
Canım benim kimyasal gebelik olduğunda düşmeye başlamıştı ve hiç seninki gibi yükselmemişti.ama ne yalan söyliyeyim senin için hep olumlu düşünüyorum.sanki bebeklerden biri gitti diğeri geç oluşmaya başladı gibi hissediyorum ve inşlh Öyledir.pek rastlanan bişey değil ki doktorunda bişey diyememiş.senin için dua edicem inşallah Pzrtesi değerin yine artmış olacak

Canım benim kimyasal gebelik olduğunda düşmeye başlamıştı ve hiç seninki gibi yükselmemişti.ama ne yalan söyliyeyim senin için hep olumlu düşünüyorum.sanki bebeklerden biri gitti diğeri geç oluşmaya başladı gibi hissediyorum ve inşlh Öyledir.pek rastlanan bişey değil ki doktorunda bişey diyememiş.senin için dua edicem inşallah Pzrtesi değerin yine artmış olacak
İnşallah Dediğin gibidir canım sağol Hayırlısını versin Allah,senin nasıl gidiyor hamilelik

İnşallah Dediğin gibidir canım sağol Hayırlısını versin Allah,senin nasıl gidiyor hamilelik
Güzel olacak bak göreceksin.benim geçen gün kanamam oldu. ÇoK korktuk ama Allah'a şükür bebeğe bişey olmadı ama doktor çok dikkat etmemi söyledi.diken üstündeyiz anlayacağın,inşlh Sağlıcakla Dünya'ya getirmek nasip olur.duaya sarıldım,sen de aynını yap Allahtan başka derdimize çare verecek olan yok

Cnm o igneyi bende oluyorum trasnfer ununde basladin hala dvm ediyorum sanirim 7.haftaya kdr dvm edicz yalniz benim gobegim hep tahris oldu igne izleri dolu sende de varmi artik kendim vurmasammi diyorum
Bende vuruyorum o iğne de bişi yok ki. Bitti diyene kadar devam edeceğiz

Cnm o igneyi bende oluyorum trasnfer ununde basladin hala dvm ediyorum sanirim 7.haftaya kdr dvm edicz yalniz benim gobegim hep tahris oldu igne izleri dolu sende de varmi artik kendim vurmasammi diyorum
Evet transfer oldugum gunden beri kullaniyorum ama 9ay kullanacaz dedi gobekten vurulan yerler mor dun doktora gosterdim koldan vurun dedi morluk gecene kadar ben vuramiyorum ama esim vuruyo senin transferin nazaman oldu canim ilk kan deferin kacti

Canım iğneyi hep göbekten yapmama gerek yok üst bacağın dış kismina dizden 4 parmak yukarı uyluk kemiğinden 1 karış aşağı olan bölgeye ve üst kol yine dış kısım omuzdan 4 parmak aşağı dirsekten 4 parmak yukarı o bölgeye de yapabilirsin

Kızlar transferden sonra bir tane çatlatma iğnesi verdi 5. Gün yapmak için ama saat kaçta yapacağı mı söylemedi sizede verildi mi acaba

Canım iğneyi hep göbekten yapmama gerek yok üst bacağın dış kismina dizden 4 parmak yukarı uyluk kemiğinden 1 karış aşağı olan bölgeye ve üst kol yine dış kısım omuzdan 4 parmak aşağı dirsekten 4 parmak yukarı o bölgeye de yapabilirsin
Ozmn o bolgelere ben vuramam biyerde vurdururum artik gobejte yer kalmadi cunku:)

Back