• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Çok enteresan gerçekten bu hormonlar çok garip ya
Benim martta 39 du geçen ay 9.5cikti ben Eyvah nolmuş buna derken düzelir diye yasmine başladım bi baktım 5 e düşmüş

Diğerleri normal gözüküyor
Bi kaç ay önce çoküzüldüm bişeye,gerçekten nezaman stres üzüntü yapsam böyle oluyor...

Slm kızlar bol hamişlii tüp bebek topiği görünce sormadan geçemedm. Eşimde morfoloji ve hareket sorunu var. Evliliğimz bir yılı geçti, çocuk denemesinin 7.ayındayız. Ben öğretmen olduğum için hazır yaz tatilide başladı; bunu değerlendirip ist. veya ankaraya gidip tüp yaptırmaya karar verdik. Aksi halde gelecek yaza kalacak. Ve ben artk çok istiyorum bebeğimizn olmasını. Bana önerebileğenz tüp bebek merkezlerini söyleyebilr msnz ve merkezin yakınında kalacak yerde lasm tabi. Böle benim gibi şehir dışından gidip tüp yapan ark. varsa yardımcı olabilir msniz?
Bahçelievler medical park ta yaptım ben. Latif küpelioğlu ekibinden jane hanımla çalıştık. Çok memnun kaldım araştırmana eklemeni tabsşye ederm

Sebepsiz. İkimizdede sıkıntı yok. Stres faktörü dendi. Bizde uğraşmadık daha fazla

Slm kızlar bol hamişlii tüp bebek topiği görünce sormadan geçemedm. Eşimde morfoloji ve hareket sorunu var. Evliliğimz bir yılı geçti, çocuk denemesinin 7.ayındayız. Ben öğretmen olduğum için hazır yaz tatilide başladı; bunu değerlendirip ist. veya ankaraya gidip tüp yaptırmaya karar verdik. Aksi halde gelecek yaza kalacak. Ve ben artk çok istiyorum bebeğimizn olmasını. Bana önerebileğenz tüp bebek merkezlerini söyleyebilr msnz ve merkezin yakınında kalacak yerde lasm tabi. Böle benim gibi şehir dışından gidip tüp yapan ark. varsa yardımcı olabilir msniz?

Canım selam ben Acıbadem Maslak'ta Bülent tıraşa yaptırdım. Sorunumuz esimin morfolojisiydi. Morfoloji cok kötüydü ve ileri hızlı cok azdı. Şimdi ikizlerime hamileyim cok şükür. Orayı da gözden geçirmeni isterim. Oranın hastası olmus ve güzel haberleri almış cok insan var. laboratuarları cok gelişmiş.

cnm merhaba.. bızımde esımın morfolojısı 0 cıkıyodu ve hız problemımız vardı 1 yıldan fazla denedik ama olmadı tup bebeğe karar verdık ıyıkıde vermısız sukur suan hamıleyım ınsallah hersy yolunda gıder.. ben de medıkal park goztepede nur dokuzeylule gıttım cok güleç ve ılgılı bı doktordur kendısı embrıyologu desenız aynı sekılde sukur ben cok memnun kaldım...
kısacası benım onerebılecegım yerler 1.memorıal var orasının da laboratuvarı cok ıyı aama cok kalabalık yoğun bı merkez tek olumsuz tarafı bu... bırde buaralar ıste su doktoru mükemmel dıye bırı yok orda sanırım yanı merkez ıyı ama doktor ısmı veremıcem..
2.medıkal park goztepe derım cok relaks bı donem gecırdım hıc kostur kostur gecıstırmedıler bekletmedıler ve nur hanım ıle embriyolog Ferhat bey memorıldan gelme kı eskı sayfalarını okursan memorıal grubunun herkes nur hanıma gıdıyomus orda da cok sevılıyomus yanı:)
3.ıse arkdasımın onerdıgı gıbı acıbadem maslak bulent tras derım tanımam etmem ama bu surece baslarken ben hep bu ucunu duşundum ama maalesef bende erkek doktor cekıncesı olduğu ıcın bu secenegı pek dusunmemıstım..

Kızlar buğün transferle birlikte 4. Gün adet olacakmışım gibi agrıyla uyandım, ama kan falan yok bir sorun yoktur değil mi Ağrı'da durdu zaten

Günaydın kızlar çok kötü rüyalar görüyorum gercekten artık bebegim için Endişelenmeye başladım o kdr kötüki gördügüm rüyalar hala etkisi altındayım gözlerim doluyo aglıyorum nolur bna dua edın bebeğime bişiy olmasın

Kızlar buğün transferle birlikte 4. Gün adet olacakmışım gibi agrıyla uyandım, ama kan falan yok bir sorun yoktur değil mi Ağrı'da durdu zaten
Canım hayırlı olsun tedavin, çatlatma iğnesini bende vurdum transferden sonra, o gün icinde vurman yeterli dediler saat vermediler. Ağrılara gelince hersey normal inanki burda Ağrı'dan ölüyorum kesin tutmadı diyenin de hamile kaldığını gördük, ben hicbise hissetmiyorum kesin tutmadı diyeninde:) onun icin Sabırla beklemeni pozitif düşünmeni öneririm, güzel bi dönem gecir karnında olduklarına inan lütfen

Günaydın kızlar çok kötü rüyalar görüyorum gercekten artık bebegim için Endişelenmeye başladım o kdr kötüki gördügüm rüyalar hala etkisi altındayım gözlerim doluyo aglıyorum nolur bna dua edın bebeğime bişiy olmasın
Özge hormonların degisimi de seni etkiliyo, kötü bise olduna inanma lütfen. Hollanda nin da maşallahı var yani bu nasıl bi kural, pozitif aldıktan 1 ay sonra cagırıyolar nerdeyse. Beklemekte seni geriyor. Senin kontrol 1indeydi yanlış hatırlamıyosam dimi, kalmış 3 gün hadi ya sabır de rüyaları unut

Canım hayırlı olsun tedavin, çatlatma iğnesini bende vurdum transferden sonra, o gün icinde vurman yeterli dediler saat vermediler. Ağrılara gelince hersey normal inanki burda Ağrı'dan ölüyorum kesin tutmadı diyenin de hamile kaldığını gördük, ben hicbise hissetmiyorum kesin tutmadı diyeninde:) onun icin Sabırla beklemeni pozitif düşünmeni öneririm, güzel bi dönem gecir karnında olduklarına inan lütfen
Çok sagol canım içimi rahatlattın rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin , insan ne kadar rahat olmak istesede bazen panik yapıyor işte

Özge hormonların degisimi de seni etkiliyo, kötü bise olduna inanma lütfen. Hollanda nin da maşallahı var yani bu nasıl bi kural, pozitif aldıktan 1 ay sonra cagırıyolar nerdeyse. Beklemekte seni geriyor. Senin kontrol 1indeydi yanlış hatırlamıyosam dimi, kalmış 3 gün hadi ya sabır de rüyaları unut
Çıldırmak üzereyim cnm tam 1 ay attılar yani deli olucam normal rüyalar degıl ama allahım hayrına cıkarsın inş

Çok sagol canım içimi rahatlattın rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin , insan ne kadar rahat olmak istesede bazen panik yapıyor işte
Haklısın canım, panik umutsuzluk korku hep oluyo.. Ama eskileri okuduysan belki görmüşsündür, biz transfer olduktan sonra burdaki arkadaslarla kendimizi hamile ilan ettik ve test sonucunu alana kadar hamileydik, oyle inandık.. Inan cok ise yarıyo. Bu bekleme zamanı bisekilde gecicek, umutsuz olup kederle gecirmek te bizim elimizde kendini hamile ilan edip huzurlu beklemekle bizim elimizde. Pozitif olmak herzaman kazandırır

Ozgecim korkma o kadar. Ruyalar ruya iste gercek degilki. baska seyler dusunmeye calis. Bak yoksa bebeginde senden etkilenir korkak olur he..:KK46:Dualarim seninle... hersey yolunda gidecek allagin izniyle..

Cnm bu rüyaları bilinçaltın yapıyor korkularını rüyalarina yansıyor öyle düşün
İnş bişey olmuycak bebeğine bol bol dua oku
Ayetel kursi biliyorsan çoküzüldüm rahatlarsin

Arkadaslar bugun 14gunum 722 cikti

Maşşallah cnm değerin çok güzel..
Allah tamamına erdirsin

Back