• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

12.gün 464
14.gün 1080
Çok mutluyum çok rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok Sevindim canım inşallah ikizdir bizim doktor bir daha hcg istemedi bende tereddüt ediyorum acaba oradalar mi diye testi yaptırın ca rahatliyo insan bana ayin 8ne gün verdiler kese ve kalp için sen ne zaman gideceksin

Gecen perşembe ilk transferimi yaptrdım dün 8.günümdü kan tahlilinde negatf cıktı canım.mens olmayı beklyrm işte.hem bi yandan heyecanlanıyrm hemen yaptrym peşine diyorum hem de bekle diyorum karmakarışığım.

Cnm bende öyleydim hemen olsun istiyodum ama Psk olarak hic hazır olmadığım için bekliycem dedim kendimle savastim resmen
Tatil çok ii olur kafan dağılır rahat kafayla tedavi olmak en iisi

Evet cnm az benim problemim zaten yumurta sayimin azligi. 5 yumurtanin heosi buyusede dollense keske ama bir önceki tedavimde 5 yumurtadan sadece 1 tane kalmisti

Gecmiş olsun cnm birsey sorabilirmiyim senin hormonların nasıl
Benim ulturasyonda 13 sayiyorlar
Ama hormon degerim düşük e2 özellikle bi anlam veremedim
Bu ay tekrar yaptırıp Dr uma gideceğim
Ulturasyonla hormon değerleri zıt
Çok aklımı karıştırıyor düşük olmasi

Aynen bende öyle diyorum insallah 5 te 5 olur ve kaliteleri yüksek olur bir onceki tedavimde de 5 taneydi ama 1 tane kaldi oldu 2. Kaliteydi olmadi :KK43:
4 yumurtadan 3 ü döllendi 1 inde fragmantasyon çok yüksekti diğer 2 side 5 üzerinden (5 en iyi ) benimkiler 1 ve 2 idi doktor ısrarla 5. güne bekletmek istedi içim içimi yemişti transfer iptal olacak diye. kaliteli olmadıklarını ama bu embriyolardan da gebelik elde ettiklerini söyledi doktor beni teselli etmek için söylüyor diye düşündüm ama kalite hiç önemli değilmiş Rabbim ol dedikten sonra o yüzden kaliteyi hiç kafaya takma olur mu vakti saati gelmiştir inşallah senin için rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

Ne hissettiğini o kadar iyi biliyorum ki suan :KK43: ben bayramdan sonra tatile cıkıcm canım 3 hafta falan sürer sonra dondurulmşlrla yola dewm diyrm belki de onlar vardr kadermzde onları alcz kucagımıza hayırlısyla.sabr sabr sabr bol dua ile
evet canım Rabiim hakkımızda hayırlısını nasıp etsın inşallah dondurulmuşlar bizim olcaklar bende tatılden sonra yapmayı dusunuyorum

Hayirli olsun cnm kac defadir yaziyprum yaziyorum telefon donuyo kapatiyo fln biturlu kutlayamadim hadi insallah kan degerinde guzl cikar ama ztn testin gayet net:)
Ya öyle görünüyor ama yinele kanda görmek istiyorum sonrası herhalde kese kalp atışı için 2-3 hafta bekleyeceğiz

Aynen bende öyle diyorum insallah 5 te 5 olur ve kaliteleri yüksek olur bir onceki tedavimde de 5 taneydi ama 1 tane kaldi oldu 2. Kaliteydi olmadi :KK43:
Tedavin hayırlı olsun arkadsım umarım bebisli olur sen takma kafana tek yumurta tek sprm rabbim ol desin olsun insallah

Back