• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canım selam ben Acıbadem Maslak'ta Bülent tıraşa yaptırdım. Sorunumuz esimin morfolojisiydi. Morfoloji cok kötüydü ve ileri hızlı cok azdı. Şimdi ikizlerime hamileyim cok şükür. Orayı da gözden geçirmeni isterim. Oranın hastası olmus ve güzel haberleri almış cok insan var. laboratuarları cok gelişmiş.
Maşallah canm yaa bende o kadar çok istiyorum ki ikiz, ne güzel olur :KK46::KK46: Bülent Tıraş düşündüğüm doktorlar arasnda birinci sırada yer alıyor. Peki şehir dışından gelenler için kalma yeri gibi bi imkanı var mı ? Ve tedavi toplam kaç gün sürüyor öğrenebilir miyim senden canm ?

cnm merhaba.. bızımde esımın morfolojısı 0 cıkıyodu ve hız problemımız vardı 1 yıldan fazla denedik ama olmadı tup bebeğe karar verdık ıyıkıde vermısız sukur suan hamıleyım ınsallah hersy yolunda gıder.. ben de medıkal park goztepede nur dokuzeylule gıttım cok güleç ve ılgılı bı doktordur kendısı embrıyologu desenız aynı sekılde sukur ben cok memnun kaldım...
kısacası benım onerebılecegım yerler 1.memorıal var orasının da laboratuvarı cok ıyı aama cok kalabalık yoğun bı merkez tek olumsuz tarafı bu... bırde buaralar ıste su doktoru mükemmel dıye bırı yok orda sanırım yanı merkez ıyı ama doktor ısmı veremıcem..
2.medıkal park goztepe derım cok relaks bı donem gecırdım hıc kostur kostur gecıstırmedıler bekletmedıler ve nur hanım ıle embriyolog Ferhat bey memorıldan gelme kı eskı sayfalarını okursan memorıal grubunun herkes nur hanıma gıdıyomus orda da cok sevılıyomus yanı:)
3.ıse arkdasımın onerdıgı gıbı acıbadem maslak bulent tras derım tanımam etmem ama bu surece baslarken ben hep bu ucunu duşundum ama maalesef bende erkek doktor cekıncesı olduğu ıcın bu secenegı pek dusunmemıstım..
Canım çok tşk ederim ayrıntılı ayrıntılı yazmşsn.. bizde de morfoloji devamlı 1 çıkıyor 7 aydır boşa kürek çekiyoruz gibi geliyor bana. Bizden sonra evlenenler çatır çatır doğurdu biz böle bakıp özeniyorz. Psikolojimz falan da ii değil artk. Canm aynı soruyu sana da sorayım kalacak yer imkanı var mı yakınlarnda? Ve tedavi ne kadar sürüyor ? Eşim ona göre izin alacak. Yumurta takibini burada falan da yapabilir miyiz acaba ?

Cnm bu rüyaları bilinçaltın yapıyor korkularını rüyalarina yansıyor öyle düşün
İnş bişey olmuycak bebeğine bol bol dua oku
Ayetel kursi biliyorsan çoküzüldüm rahatlarsin

Maşşallah cnm değerin çok güzel..
Allah tamamına erdirsin
Aminnn hepimizinkini canim

Kizlar bu igneler benim butun enerjimi aliyo. Iki gundur yatiyorum sadece. :110: Transferden once butun temizliklerimi bitiriyim diyorum ama ne mumkun kolumu kaldiramiyorum.Sizdede oyle olmusmuydu yoksa benimkisi psikolojikmi acaba?

Canım çok tşk ederim ayrıntılı ayrıntılı yazmşsn.. bizde de morfoloji devamlı 1 çıkıyor 7 aydır boşa kürek çekiyoruz gibi geliyor bana. Bizden sonra evlenenler çatır çatır doğurdu biz böle bakıp özeniyorz. Psikolojimz falan da ii değil artk. Canm aynı soruyu sana da sorayım kalacak yer imkanı var mı yakınlarnda? Ve tedavi ne kadar sürüyor ? Eşim ona göre izin alacak. Yumurta takibini burada falan da yapabilir miyiz acaba ?
Ben internette gormustum kibrisda yatili tup bebek merkezleri var. Fiyatlari konusunda bilgim yok ama tahminim istanbulda konaklama hastane falan derken kibris daha uyguna gelebilir.

merhaba kızlar bugün kendimi tarttım tam 2 kilo almışım transfer zamanı 61 dim bugün 63 oldum fazla kilo almaktan çok korkuyorum. iştahım maşallah sürekli bişeyler yiyorum bu sağlıklı bu sağlıklı derken duba gibi olacağım şimdiden 2 kilo çok değilmi. siz kilo almaya başladınız mı. belki bizimki tüp bebek ya acaba ilaçlarmı aldırdı bide göbeğim kocaman sanki 4 aylık

merhaba kızlar bugün kendimi tarttım tam 2 kilo almışım transfer zamanı 61 dim bugün 63 oldum fazla kilo almaktan çok korkuyorum. iştahım maşallah sürekli bişeyler yiyorum bu sağlıklı bu sağlıklı derken duba gibi olacağım şimdiden 2 kilo çok değilmi. siz kilo almaya başladınız mı. belki bizimki tüp bebek ya acaba ilaçlarmı aldırdı bide göbeğim kocaman sanki 4 aylık

Benim bulanti oldugu icin pek bisey yiyemiyorum hatta 2 kilo verdim gobegim cok az cikmis

Bende cok hizli kilo aliyorum istahimda cok bulanti ara ara oluyorr

Bende cok hizli kilo aliyorum istahimda cok bulanti ara ara oluyorr
demek ki çok dikkat etmeliyiz canım bebeğin ihticacı olanları yiyelim faydası olan şeyler kilo yaparsa da bebeklerimiz sağolsun:KK46::KK46:bende bel fıtığı olduğu için kilo dan korkuyorum

demek ki çok dikkat etmeliyiz canım bebeğin ihticacı olanları yiyelim faydası olan şeyler kilo yaparsa da bebeklerimiz sağolsun:KK46::KK46:bende bel fıtığı olduğu için kilo dan korkuyorum
Gecmis olsun canim yediklerime cok dikkat ediyorum dogal tavuk yumurta ye dedi doktor hazirdan cok uzak dur dedi bide haftada 2kere balik 1defa tavuk sakadat ye dedi bide kuru yemis cok tuketiyorum badem ceviz

Back