• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

canım kolay değil bilirim inşallah bundan sonraki ilk denemende alırsın bebeğini kucağına. yılmak yok yola devam bizimde işim bu ne yapalım. benim 3. denemem de oldu.
amin canım inşallah Rabbim sizin bebişlerinizi korusun bizlerede nasip etcek elbet bi zmn ama ne zmn

İnş hayırla sonıçlanır

Canım sen dondurulmuşla mı başlayacaksın tedaviye yoksa sil baştan mı?
9 tane embiriyom var dondurulmusla baslıyvam inşallah
günaydın kızlar bir kocaman negatif de benden kan testi vermeye luzum bile kalmadı
Git kan ver ya idrarla olmazzzzz.kalk git kız:-)
12.gün 464
14.gün 1080
Çok mutluyum çok rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
maşallah bi ikizde senden mi geliyor yoksa

amin canım inşallah Rabbim sizin bebişlerinizi korusun bizlerede nasip etcek elbet bi zmn ama ne zmn
Canım benimde 8. denemede oldu çok şükür ne güzel yazmışsın 'tüm iyi şeyler sabirdan sonra gelir 'gerçekten öyle elimizden geleni yapıyoruz ve gerisini Allah' a birakiyoruz

9 tane embiriyom var dondurulmusla baslıyvam inşallah

Git kan ver ya idrarla olmazzzzz.kalk git kız:-)
maşallah bi ikizde senden mi geliyor yoksa
İkiz olabilir mi diye sordum bazı embriyolarin hcg değeri yüksek oluyor
kese görmeden birşey söylemek doğru olmaz dediler ama inşallah ikiizdir.

Canım benimde 8. denemede oldu çok şükür ne güzel yazmışsın 'tüm iyi şeyler sabirdan sonra gelir 'gerçekten öyle elimizden geleni yapıyoruz ve gerisini Allah' a birakiyoruz
maşallah senin azmine hayran kaldım zaten canım inşallah ikiz ve sağlıklıdırlar bebeklerin canım evet sabır bizim imtihanımız da sabır inşallah senin gibi bizde güzel haberler yazacaz çok gecikmeden

Canım üzülme dondurulmuş embriyoların denersin vardır bunda da bir hayır
Canım üzülme dondurulmuş embriyoların denersin vardır bunda da bir hayır
Allah tan dondurulmuşlarım var tek tesellim onlar zaten bayramda guzel bi tatıl ve ardından tekrar deniycem doktorum temmuz sonunda gelcekmıs ızne cıkıyormus zaten yılmak yokkk Şükürler olsun ki sorunumuz yok verecek rabbim en hayırlı zamanda biliyorum

Cnm ilkini ne zaman olmuştun ben o kısmı kaçırdım ama kendini nasıl ii hissedeceksin o şekilde yap..
Ben ocakta gittim Dr a ekimde negatif almıştım Dr a karar verdim ama kendimi hazırlamak için bekledim Psk olarak..
Tatil belki ii gelir sanada kafan rahatlar daha motive olursun..
Ama yok ben dayanamam beklemiycem dersen sen bilirsin..
Gecen perşembe ilk transferimi yaptrdım dün 8.günümdü kan tahlilinde negatf cıktı canım.mens olmayı beklyrm işte.hem bi yandan heyecanlanıyrm hemen yaptrym peşine diyorum hem de bekle diyorum karmakarışığım.

günaydın kızlar bir kocaman negatif de benden kan testi vermeye luzum bile kalmadı
Ne hissettiğini o kadar iyi biliyorum ki suan :( ben bayramdan sonra tatile cıkıcm canım 3 hafta falan sürer sonra dondurulmşlrla yola dewm diyrm belki de onlar vardr kadermzde onları alcz kucagımıza hayırlısyla.sabr sabr sabr bol dua ile

Onemli olan yumurtalarin iyi olgunlasmasi. benim gecen yilki tedavimde 5 yumurta olgulanmisti ikisi dollenmisti iki transverden hamile kalmistim. Ignelerini zamaninda ve dogru kullanmaya dikkat et. Gerisi iyi gelir eminim.
Insallah tesekkur ederim. Benimde 5 yumurtamdan ikisi buyudu 1 tanesi dollendi oda 2. Kaliteydi olmadi insallah bu sefer 5 te 5 yaparım kaliteleri de yükselir

Kismet bir sonrakinde.. hayirlisiyla birdahakinde pozitifi goreceksin insallah..
Insallah tesekkur ederim. Benimde 5 yumurtamdan ikisi buyudu 1 tanesi dollendi oda 2. Kaliteydi olmadi insallah bu sefer 5 te 5 yaparım kaliteleri de yükselir
Insallah ... bu sefer daha cok dollenecek emin ol... dualarim seninle..

Back