- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.281
Çok Sevindim canım inşallah ikizdir bizim doktor bir daha hcg istemedi bende tereddüt ediyorum acaba oradalar mi diye testi yaptırın ca rahatliyo insan bana ayin 8ne gün verdiler kese ve kalp için sen ne zaman gideceksin12.gün 464
14.gün 1080
Çok mutluyum çok rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gecen perşembe ilk transferimi yaptrdım dün 8.günümdü kan tahlilinde negatf cıktı canım.mens olmayı beklyrm işte.hem bi yandan heyecanlanıyrm hemen yaptrym peşine diyorum hem de bekle diyorum karmakarışığım.
Evet cnm az benim problemim zaten yumurta sayimin azligi. 5 yumurtanin heosi buyusede dollense keske ama bir önceki tedavimde 5 yumurtadan sadece 1 tane kalmisti
4 yumurtadan 3 ü döllendi 1 inde fragmantasyon çok yüksekti diğer 2 side 5 üzerinden (5 en iyi ) benimkiler 1 ve 2 idi doktor ısrarla 5. güne bekletmek istedi içim içimi yemişti transfer iptal olacak diye. kaliteli olmadıklarını ama bu embriyolardan da gebelik elde ettiklerini söyledi doktor beni teselli etmek için söylüyor diye düşündüm ama kalite hiç önemli değilmiş Rabbim ol dedikten sonra o yüzden kaliteyi hiç kafaya takma olur mu vakti saati gelmiştir inşallah senin için rabbim emeklerini boşa çıkarmasınAynen bende öyle diyorum insallah 5 te 5 olur ve kaliteleri yüksek olur bir onceki tedavimde de 5 taneydi ama 1 tane kaldi oldu 2. Kaliteydi olmadi
Haftaya cumartesi çağırdılar beni de 4 ü oluyor herhalde :)Çok Sevindim canım inşallah ikizdir bizim doktor bir daha hcg istemedi bende tereddüt ediyorum acaba oradalar mi diye testi yaptırın ca rahatliyo insan bana ayin 8ne gün verdiler kese ve kalp için sen ne zaman gideceksin
Ben 10gun idrardan yaptim silik cikti 11gun daha belirgin cikti canimYa kendimizce gaza geldik gamzecim. İdrarda ikinci çizgi görünüyo sttım fotoyı. Tabi kan yok daha. Yarın yapacağım kanı. Şimdilik pozitif gibi
Doktorum 2gune bir kan testi istediBen 10gun idrardan yaptim silik cikti 11gun daha belirgin cikti canim
evet canım Rabiim hakkımızda hayırlısını nasıp etsın inşallah dondurulmuşlar bizim olcaklar bende tatılden sonra yapmayı dusunuyorumNe hissettiğini o kadar iyi biliyorum ki suanben bayramdan sonra tatile cıkıcm canım 3 hafta falan sürer sonra dondurulmşlrla yola dewm diyrm belki de onlar vardr kadermzde onları alcz kucagımıza hayırlısyla.sabr sabr sabr bol dua ile
inşallah canım hep beraber görelimKismet bir sonrakinde.. hayirlisiyla birdahakinde pozitifi goreceksin insallah..
Insallah ... bu sefer daha cok dollenecek emin ol... dualarim seninle..
Pazartesi doktoruma soracağım GAMZE senin durumunuCanım sanada sorayım benim Beta hcg değerlernde tutarsızlık var başına geldimi veya duydunmu böyle bişey çok endişeleniyorum değerlerim şöyle 54-18-34 pazartesi tekrar test vercem
Hayirli olsun cnm kac defadir yaziyprum yaziyorum telefon donuyo kapatiyo fln biturlu kutlayamadim hadi insallah kan degerinde guzl cikar ama ztn testin gayet net:)Kan testimi verdim kızlar. Bakalım ne çıkacak
Ya öyle görünüyor ama yinele kanda görmek istiyorum sonrası herhalde kese kalp atışı için 2-3 hafta bekleyeceğizHayirli olsun cnm kac defadir yaziyprum yaziyorum telefon donuyo kapatiyo fln biturlu kutlayamadim hadi insallah kan degerinde guzl cikar ama ztn testin gayet net:)
Sağol canım herkese soruyorum bende ama yapacak bişey yok yaşayıp görücez heraldePazartesi doktoruma soracağım GAMZE senin durumunu
Doktor ne dedi canım?Canım sanada sorayım benim Beta hcg değerlernde tutarsızlık var başına geldimi veya duydunmu böyle bişey çok endişeleniyorum değerlerim şöyle 54-18-34 pazartesi tekrar test vercem
Ooo süper canım maşallah subanallah Rabbim tamamına erdirsin insallahKızlar 204 çıktı
Tedavin hayırlı olsun arkadsım umarım bebisli olur sen takma kafana tek yumurta tek sprm rabbim ol desin olsun insallahAynen bende öyle diyorum insallah 5 te 5 olur ve kaliteleri yüksek olur bir onceki tedavimde de 5 taneydi ama 1 tane kaldi oldu 2. Kaliteydi olmadi
Âmin inşallah. Akşam için güzel planları. Var annemlereOoo süper canım maşallah subanallah Rabbim tamamına erdirsin insallah
Ben daha annemlere söylemedim canım. Eşim istemiyor söylemek ultrasonda belli olsun ondan sonra soyleriz diyo halbuki annem ne kadar sevinirÂmin inşallah. Akşam için güzel planları. Var annemlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?