- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #2.241
Kanın nerden geldiğini göremiyor musun cnmKesik kesik beyaz akıntı var bide çok kaşınıyo..vajinal mantar yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanın nerden geldiğini göremiyor musun cnmKesik kesik beyaz akıntı var bide çok kaşınıyo..vajinal mantar yani
Leke Var sdce gelmiyo şimdi çok şükür heralde kaşıdıgım yer tahriş olmuşKanın nerden geldiğini göremiyor musun cnm
cronel jel kullanıyorsan oda yapıyorLeke Var sdce gelmiyo şimdi çok şükür heralde kaşıdıgım yer tahriş olmuş
Kullanıyorum mantar da yaptıcronel jel kullanıyorsan oda yapıyor
Canım sen dondurulmuşla mı başlayacaksın tedaviye yoksa sil baştan mı?Kızlar oazartesi tarlusala başlıyorum 1 haftaya regl olurum sanırım![]()
Canım transferden sonra 3 hafta mantarla uğraştım yazmıştım buraya hatırlarsın belki.doktorum sadece travogen krem kullandırdı. Ve iyileşmesi zaman Aldı.her daim kuru OLMASINA dikkat et ve ilerlemeden tedbirini al hemen,ben mahvolmuştum geçmiş olsunKızlar ya mantar olmuşum çok kaşıdım az kan gördüm çamaşırımda kaşımadandr demi çok korkuyorum
Hadi yorum yapın. Dayanamadım
Kızlaaaar sizce napym?hemen ikinci tedavime başlayayım mı dondurulmş bebelerimle?yoksa tatile gidcz bayram sonrası tatilden dönüşte mi başlayayım?
bayram sonrası beraber yapalımKızlaaaar sizce napym?hemen ikinci tedavime başlayayım mı dondurulmş bebelerimle?yoksa tatile gidcz bayram sonrası tatilden dönüşte mi başlayayım?
günaydın kızlar bir kocaman negatif de benden kan testi vermeye luzum bile kalmadı
inşalah canım inşallah artık bayram sonrası deniycem dondurulmuşlarımıCnm geçmiş olsun ne desem boş
Defalarca negatif almış biri olarak hic bir söz teselli etmiyor insanı..
Allah a siginmaktan başka bişey gelmiyor insanın elinden...
İnş tez zamanda kavusursun bebeğine
inşalah canım inşallah artık bayram sonrası deniycem dondurulmuşlarımınasibimde yokmuş defalarca negatıften sonra yine bi negatif daha Rabbim hayırlısını nasip etsin ne dieyim ki inşallah olanlarınkı saglıcakla gelir olmayanlarada bol dua ederler
Rabbim ,nşallah seni de beni de bizi de daha fazla bekletmeden verir inşallah canım saolasın inşallah bu sefer alırız bebek haberlerımızı artık bekleme surecı bıraz aldıgım kıloları ve anestezının şişliğini atmaaya çalısırım bu aradaİnş cnm
Dondurulmuş emriyo olması bi avantaj benim olmadığı için hep baştan başladım öyle kötü ki..
İnş donmus bebeklerinle pozitifi alırsın
Rabbim ,nşallah seni de beni de bizi de daha fazla bekletmeden verir inşallah canım saolasın inşallah bu sefer alırız bebek haberlerımızı artık bekleme surecı bıraz aldıgım kıloları ve anestezının şişliğini atmaaya çalısırım bu arada
canım kolay değil bilirim inşallah bundan sonraki ilk denemende alırsın bebeğini kucağına. yılmak yok yola devam bizimde işim bu ne yapalım. benim 3. denemem de oldu.günaydın kızlar bir kocaman negatif de benden kan testi vermeye luzum bile kalmadı