• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Yoruluyorum dıye Göbek atanlar olucaktır kesin inşallah bi sırun olmaZsa 2. Ayda dogum olucak bnde artık gelecek yaz izine gitmek istiyorum cünkü 3 yık görmemeye dayanamam ailemi gitmek istiyorum diye bi tuhaf oldu ev ahalisi cocuga orda bişi olursaymışşşş öfff :KK70:

Ablacım tedavin hayırlı olsun inş ilk denemen de bebişin tutunur tugcede başlayacak tedaviye oda var
Allah nasip ederse o zamana bayagi buyumus oluyo bebek gidilir tabiiki. Gidersin guzelim o zamana uzulme sakin simdi.

eğer yumurta varsa ve kaliteliyse yaşa pek bakmıyor ki bak senin ilki tutmuş hamile kalmışın benim yaşım 31, 1.kalite embriyo olmasına rağmen tutmadı.. histeroskopi de yapıldı sorun gözükmüyor.. Zamanını bekliyor heralde bizimkii:) hakkımızda hayırlısı artıkk
Dusuklerde yas buyuk etken diyolar. Ama dedigin gibi cocuklarimiz vaktini bekliyo yanimiza gelmesi icin. Hakkimizda hayirlisi.

Yoruluyorum dıye Göbek atanlar olucaktır kesin inşallah bi sırun olmaZsa 2. Ayda dogum olucak bnde artık gelecek yaz izine gitmek istiyorum cünkü 3 yık görmemeye dayanamam ailemi gitmek istiyorum diye bi tuhaf oldu ev ahalisi cocuga orda bişi olursaymışşşş öfff :KK70:
Özgecim sen nereye gelin gitmişsin öyle, nasıl insanlar bunlar... Çok tuhaf. Senede bir aileni görmeye neden gitmiyorsun? Ailenin yanında niye çocuğa bir şey olsun? Ne garip düşünceler... Ben hayatta dayanamaz atlar giderdim. Eşim ister gelir ister gelmez. Aileni görmek en doğal hakkın. :KK51:

Özgecim sen nereye gelin gitmişsin öyle, nasıl insanlar bunlar... Çok tuhaf. Senede bir aileni görmeye neden gitmiyorsun? Ailenin yanında niye çocuğa bir şey olsun? Ne garip düşünceler... Ben hayatta dayanamaz atlar giderdim. Eşim ister gelir ister gelmez. Aileni görmek en doğal hakkın. :KK51:
Bekarken bende öyle dıyodum cnm giderim diyodum aslında gidersin gidilir ama bn beraber oturuyorum onun için olmuyo işte . Hollandalara gelin geldim bn cnm . Bu yıl gidecektim ama hamileyim Ztn zor oluyo cocuk bişi olur uçakta falan dıye bn istemedim bide kontrolüm var dı her zmn mesela ilac değiştiriyordum bu yıl onun için gitmedim ama inş gelecek yıl bebegımle beraber allah nasip ederse gıdecem yazın kim ne derse desin. Bizim oralar çok sucak oluyo bebek dayanamazmış evel allah hiç bişi olmaz dedım bnde cok şükür nerde nasıl bakacağımızı biliyoz :D boş boş konuşuyo konuştuguyla kalır cünkü gidecem :D :p

Back