2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlaaaar sizce napym?hemen ikinci tedavime başlayayım mı dondurulmş bebelerimle?yoksa tatile gidcz bayram sonrası tatilden dönüşte mi başlayayım?

Kızlar ya mantar olmuşum çok kaşıdım az kan gördüm çamaşırımda kaşımadandr demi çok korkuyorum
Canım transferden sonra 3 hafta mantarla uğraştım yazmıştım buraya hatırlarsın belki.doktorum sadece travogen krem kullandırdı. Ve iyileşmesi zaman Aldı.her daim kuru OLMASINA dikkat et ve ilerlemeden tedbirini al hemen,ben mahvolmuştum geçmiş olsun

Kızlaaaar sizce napym?hemen ikinci tedavime başlayayım mı dondurulmş bebelerimle?yoksa tatile gidcz bayram sonrası tatilden dönüşte mi başlayayım?

Cnm ilkini ne zaman olmuştun ben o kısmı kaçırdım ama kendini nasıl ii hissedeceksin o şekilde yap..
Ben ocakta gittim Dr a ekimde negatif almıştım Dr a karar verdim ama kendimi hazırlamak için bekledim Psk olarak..
Tatil belki ii gelir sanada kafan rahatlar daha motive olursun..
Ama yok ben dayanamam beklemiycem dersen sen bilirsin..

Cnm geçmiş olsun ne desem boş
Defalarca negatif almış biri olarak hic bir söz teselli etmiyor insanı..
Allah a siginmaktan başka bişey gelmiyor insanın elinden...
İnş tez zamanda kavusursun bebeğine
inşalah canım inşallah artık bayram sonrası deniycem dondurulmuşlarımı nasibimde yokmuş defalarca negatıften sonra yine bi negatif daha Rabbim hayırlısını nasip etsin ne dieyim ki inşallah olanlarınkı saglıcakla gelir olmayanlarada bol dua ederler

İnş cnm
Dondurulmuş emriyo olması bi avantaj benim olmadığı için hep baştan başladım öyle kötü ki..
İnş donmus bebeklerinle pozitifi alırsın

İnş cnm
Dondurulmuş emriyo olması bi avantaj benim olmadığı için hep baştan başladım öyle kötü ki..
İnş donmus bebeklerinle pozitifi alırsın
Rabbim ,nşallah seni de beni de bizi de daha fazla bekletmeden verir inşallah canım saolasın inşallah bu sefer alırız bebek haberlerımızı artık bekleme surecı bıraz aldıgım kıloları ve anestezının şişliğini atmaaya çalısırım bu arada

Eet cnm hem fiziksel hem.zihinsel kendini hazırlamaya çalış ben bu sürede öyle yapmaya çalışıyorum ne kadar başardım bilmiyorum ama
İi bi tatil ii gelecektir diye düşünüyorum bende bayramdan sonra kismetse basliycam
Allah im herkese hayirlisiyla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…