• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bosver sen onlari. uyuyabildigin kadar uyu. 8 ay sonra hic uyuyamiyacaksin o zaman ne diyecekler cok merak ediyorum:)
Yoruluyorum dıye Göbek atanlar olucaktır kesin inşallah bi sırun olmaZsa 2. Ayda dogum olucak bnde artık gelecek yaz izine gitmek istiyorum cünkü 3 yık görmemeye dayanamam ailemi gitmek istiyorum diye bi tuhaf oldu ev ahalisi cocuga orda bişi olursaymışşşş öfff :KK70:

Ablacım tedavin hayırlı olsun inş ilk denemen de bebişin tutunur tugcede başlayacak tedaviye oda var

Hadi yorum yapın. Dayanamadım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 97
Rahmimdeki miyom sebep oldu diye dusunuyo doktorlar. miyom ameliyati oldum ve 3 ayim yeni doldu. birde yas sorunum var benim yasim 42 eylulde 43 olacam. insallah kaybetmekdeki sebebim miyomdur cunku ona care buldum ama digerine bulamam artik.:110: Seninde guclu ve metanetli olman cok iyi. Yoksa bu zor surecler bizi yakip gecirir. Elimizden geleni yapip sonrasinda herseyi allaha emanet etmek zorundayiz. Sonuc onun taktiri ilahisi dedigin gibi.

eğer yumurta varsa ve kaliteliyse yaşa pek bakmıyor ki bak senin ilki tutmuş hamile kalmışın benim yaşım 31, 1.kalite embriyo olmasına rağmen tutmadı.. histeroskopi de yapıldı sorun gözükmüyor.. Zamanını bekliyor heralde bizimkii:) hakkımızda hayırlısı artıkk

Bugun adetimin 3. Gunu dun ve bugun 17 ml lucrin vuruldum gobekten yarin hem lucrin hem gonalf hemde menogon um var benim yumurta sayim az 5 yumurta goruldu
Onemli olan yumurtalarin iyi olgunlasmasi. benim gecen yilki tedavimde 5 yumurta olgulanmisti ikisi dollenmisti iki transverden hamile kalmistim. Ignelerini zamaninda ve dogru kullanmaya dikkat et. Gerisi iyi gelir eminim.

Back