- 29 Ocak 2015
- 503
- 393
- 23
- 52
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #2.201
Insallahhh... tedavin hayirli olsun. Ne zaman basladin tedaviye? Bende bugun basladim..Merhaba kizlar bende tedaviye basladim umarım bende 2016 da dogum yapacaklarin arasina girerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallahhh... tedavin hayirli olsun. Ne zaman basladin tedaviye? Bende bugun basladim..Merhaba kizlar bende tedaviye basladim umarım bende 2016 da dogum yapacaklarin arasina girerim
Bugun adetimin 3. Gunu dun ve bugun 17 ml lucrin vuruldum gobekten yarin hem lucrin hem gonalf hemde menogon um var benim yumurta sayim az 5 yumurta gorulduInsallahhh... tedavin hayirli olsun. Ne zaman basladin tedaviye? Bende bugun basladim..
Yoruluyorum dıye Göbek atanlar olucaktır kesin inşallah bi sırun olmaZsa 2. Ayda dogum olucak bnde artık gelecek yaz izine gitmek istiyorum cünkü 3 yık görmemeye dayanamam ailemi gitmek istiyorum diye bi tuhaf oldu ev ahalisi cocuga orda bişi olursaymışşşş öfffBosver sen onlari. uyuyabildigin kadar uyu. 8 ay sonra hic uyuyamiyacaksin o zaman ne diyecekler cok merak ediyorum:)
yok valla cıkıyor mu bilmiyorum baksana :)Sende yok mu?
Bende tahmini 15 gün sınra baslarım ama iğne yok bende dondurulmus ya.tranaferimiz aynı günlerde olabilirBen bugun ignelere basliyorum ilk ultrasyonum dokuz gun sonra. bakalim gerisi kismet..
hayırlı ugurlu olsun canım.. hadi cok şükür artık mutlu mutlu otur.. bizde sıra sıra yanına gelelim inşallah
hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
ben bugün cgh ye giden iki embiryomun bir tanesinin temiz geldiğini öğrendim, Rabbime şükürler olsun...
Cok guzel... allah saglikla kucagina vermeyide nasip eder insalllaahhhhhhhh........
Rahmimdeki miyom sebep oldu diye dusunuyo doktorlar. miyom ameliyati oldum ve 3 ayim yeni doldu. birde yas sorunum var benim yasim 42 eylulde 43 olacam. insallah kaybetmekdeki sebebim miyomdur cunku ona care buldum ama digerine bulamam artik.Seninde guclu ve metanetli olman cok iyi. Yoksa bu zor surecler bizi yakip gecirir. Elimizden geleni yapip sonrasinda herseyi allaha emanet etmek zorundayiz. Sonuc onun taktiri ilahisi dedigin gibi.
Hadi yorum yapın. Dayanamadım
yoruma ne gerek:) gün gibi ortada cift cizgi maşallah:)Hadi yorum yapın. Dayanamadım
Onemli olan yumurtalarin iyi olgunlasmasi. benim gecen yilki tedavimde 5 yumurta olgulanmisti ikisi dollenmisti iki transverden hamile kalmistim. Ignelerini zamaninda ve dogru kullanmaya dikkat et. Gerisi iyi gelir eminim.Bugun adetimin 3. Gunu dun ve bugun 17 ml lucrin vuruldum gobekten yarin hem lucrin hem gonalf hemde menogon um var benim yumurta sayim az 5 yumurta goruldu
Bende tahmini 15 gün sınra baslarım ama iğne yok bende dondurulmus ya.tranaferimiz aynı günlerde olabilir
Tebrikler hamilesin..Hadi yorum yapın. Dayanamadım
Bugun adetimin 3. Gunu dun ve bugun 17 ml lucrin vuruldum gobekten yarin hem lucrin hem gonalf hemde menogon um var benim yumurta sayim az 5 yumurta goruldu
Hadi insallah.. beraberce sonuclarimizi aliriz..Bende tahmini 15 gün sınra baslarım ama iğne yok bende dondurulmus ya.tranaferimiz aynı günlerde olabilir