- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.841
İyiym canm bende. Aynen ana kucgnda sallyrm onda en azndn daha cabuk uyuyr iki tane ayri besigi var sevmyr hic onlari en ucuzunu sevdi sipam :) degissin valla bence boyle giderse anasi erkek gibi kas yapack :))Slm canım iyiyiz sen nasılsın? Evet sallayarak uyutuyorum. Aslında emerken uyumuş oluyor bazen yatırdığım an uyanıyo bende ana kucağı gibi Beşik var onda sallıyorum uyuyo ayakta sallamadım oturmaya vaktim olmuyo. Kızlarıda sallayarak uyutuyordum. Sonra kendileri uyumaya başladılar çocuklar sürekli huy değiştiriyo merak etme
canım bizim doktor önermişti zatwn ilk 3 ay emme refleksleri çok oluyomuş onu dengelemek için berin dedi zaten 3 ayda alışmıyomuş emziğeBnde yarin.sorcm.doktra vercm emzik napim.uyumuyo surekli memede kalamzki
Canm benmde 04.30 da ne kadr gec uyutrsm uyutym o saatte kesin uyanyr ve daha da uyumyr birde oyle neseli ki kiziyrm ben o guluyor :))Bnm.kizim.ne zmn.sakince emince faln.uyuyack.bna oule geliyoki bu cocuk alisti.gunde on saat uykusz kalmaya.aksam.oluyo uyutayim diyorum yok yani inat ediyo.surekli karate halinde backlr eller gece ikide mesaim.basliyo
Bnde 40 gun e inanmiyorum daha bir ayim bitmedi :) fazla sallmkta istemiyorum kusuyor emzirirkn genzine kaciyor korkuyorum. Doymuyo desem sutumde iyi ama bakalim tostosun keyfini beklioz uyusun az diye sabh beri 3 saat uyudubana da 3 ay diyolar bend e onu bekliyorum şimdi:)
Kendimi uyuyr canm emzikle bende emzik veryrm sallayrm sonra uyudgnda atyr agzindan kendisicanım benimki emzikle uyuyo
Off hemde ne kokma
Oglum buyuk adam gibi zart zurt kokulu saliyo valla cok tatlilar yaaaa Rabbim saglk versinde varsin koksun
B
Benim oglanin gazi kokmuyo canim.sadece kakasi kokuyo eksi eksi.ama bizimde genelde gazla kaka birlikte kaciyo[/QUOTE
Iyi bakalim ciksin kokulu gazlarimiz,zaten gazi olunca ben yardimci oluyorum ayaklarini karnina cekiyorum hafifce bastiriyorum rahat cikartiyo :)
Aynn bnde dun.ozellikle 8de banyo yaptrdim dokuz gbi uyuttum dedim 12de uyanir sbra uyur 3 e kdr fln guya kndimce hesap yapiom gerckten 12de uyndi snra iki de bi uyandi aglma gaz tekmeler hsvada ucuduyo :)Canm benmde 04.30 da ne kadr gec uyutrsm uyutym o saatte kesin uyanyr ve daha da uyumyr birde oyle neseli ki kiziyrm ben o guluyor :))
40 i die bisey yok cnm berat bugun 60 gunluk oldu bir degsklik yok.Cnm cikariyo sanki ama bide agzindan sa cikariyo emdujren snra.napsamki.uykumuz ne zmn duzene girerki millet bi tutturmus 40indn snra ama bnmki hic oyle durmuyo.sinirkerim bozuluyo uyusun.dinlnsin.istiyorum bnde dinlnwyim.az ama yok yani.
Cnm gece 12 de uyuttm inat ettm ama bizmki yine 1 de uyandi 3 te ve son olark 4.30 yine ama o aralardada sallayrk tuttm yani yoksa coktn uyanyrdu. Bizim hesaplar tutmyr yani. Duzene sokym diorm ama yok iste nasl duzen yapcz ya cok mu erken yoksaAynn bnde dun.ozellikle 8de banyo yaptrdim dokuz gbi uyuttum dedim 12de uyanir sbra uyur 3 e kdr fln guya kndimce hesap yapiom gerckten 12de uyndi snra iki de bi uyandi aglma gaz tekmeler hsvada ucuduyo :)
Ayagimda salliyorumİyiym canm bende. Aynen ana kucgnda sallyrm onda en azndn daha cabuk uyuyr iki tane ayri besigi var sevmyr hic onlari en ucuzunu sevdi sipam :) degissin valla bence boyle giderse anasi erkek gibi kas yapack :))
3 aydan sonra duzeni verin diyorlar ilk uc ay salcakmisizCnm gece 12 de uyuttm inat ettm ama bizmki yine 1 de uyandi 3 te ve son olark 4.30 yine ama o aralardada sallayrk tuttm yani yoksa coktn uyanyrdu. Bizim hesaplar tutmyr yani. Duzene sokym diorm ama yok iste nasl duzen yapcz ya cok mu erken yoksa
Ayagimda salliyorumbazen emzigi verince kendiliginden uykuya daliyor gercekten cani nasil isterse oyle kullaniyo beni :)
canm bendenayagmda sallyrdm ama saatlerce oldgndn sicqkalrda bacaklarm pisik oldu. Bende anakucagnda sallyrm artk hic kendi kendine uyumadi henüz. Degiseck ins. Uyku duzenleri. Cnm ben ise baslayana kadr duzen yapim diorm ama olmyck sanrm neyse zaten suan cani nasl isterse oyle keyif adami :)3 aydan sonra duzeni verin diyorlar ilk uc ay salcakmisiz
Canm bende sallayarak uyuyorum yoksa uyumuyorSlm kizlar naslsnz ne var ne yok ? Ya siz bebislerinizi sallayarak mi uyutuyorsunuz gundz sallamayi bıraktığım an uyanyr yorldm yaw sallamaktan.
Bnde onu dusunuyorum 4 saatr uyutmya calisiyorum.arkadaslr burda dokuz gbi odayi karartiyorum uyutuyorum demiskerdi denedim yok anacim kiyamet koptu bnm.kiz jaranligi sewmiuor hic.nolck bakalim allah saglik versin onlarada bizedeCnm gece 12 de uyuttm inat ettm ama bizmki yine 1 de uyandi 3 te ve son olark 4.30 yine ama o aralardada sallayrk tuttm yani yoksa coktn uyanyrdu. Bizim hesaplar tutmyr yani. Duzene sokym diorm ama yok iste nasl duzen yapcz ya cok mu erken yoksa
emzikle kendi uyuyo canım bazen de kucağımda uyuyo yine emzikle uyuyunca atıyo evetKendimi uyuyr canm emzikle bende emzik veryrm sallayrm sonra uyudgnda atyr agzindan kendisi
valla ben o kitaplarda yazanlara hiç inanmıyorum her bebeğin huyu farklı oluyo istediğin kadar değiştirmeye çalış yokCnm gece 12 de uyuttm inat ettm ama bizmki yine 1 de uyandi 3 te ve son olark 4.30 yine ama o aralardada sallayrk tuttm yani yoksa coktn uyanyrdu. Bizim hesaplar tutmyr yani. Duzene sokym diorm ama yok iste nasl duzen yapcz ya cok mu erken yoksa
evet oyle yaparsin bi kac gn kullan bakalm artik olmazsa verirsinBu bez skiyo diye degistim actim ikisinin ebatina baktim.oyle fark yok ya prk.pismn oldum actm.almzkrki simdi migrostan.almistim.bi kac gun deneyeyom.iz devam ederse napim digerini alayim.bunuda bi komsunun bebegi olck ona veririm artik
Canim cok sıkkın ya oglum 2 3 dakika emiyor bogulacak gibi oluyor birakiyor memeyi iste zar zor tekrar veriyorum yine bi iki dakika emiyor birakiyor doymasa aglar diyorum ama icim icimi yiyooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?