• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

oğlum ishal oldu yaa ne yapıcam nettede hiç hoş şeyler yazmıyor doktora götürdüm bi bugün kaka yapmasnıı bekliyorum bakalım inş. enfeksiyon çıkmaz bu aralr zehirli ishal salgını varmış bebeklerde :(

Cnm hepimiz ayniyiz senunki vurmus kafayi.yatmis bnmki bakiyo cin cin :) snra daliyo bnde diyorum iki dakka uzanyim yatayim anliyimu nedr himurdaniyo basliyo aglmaya :KK43: dn kisa zmnda bu gazki uykusz gunlerin gecmesini bekliyorum.bugun.doktr randevunuz vardi erteledim olecm uykuszluktan
BU gece ben de çok kötüydüm. Her gün yeni bir düzensizliğe uyanıyorum :( Biz 65 günlüğüz ve hala bir düzenimiz yok. Hayat ben planlar yaparken oğlumun bana yaşattıkları şeklinde devam ediyor...
Uyku biraz uyku bütün isteğim buydu...:)

Kızlar bu arada iki gündür oğlumu uyuturken çok kötü oluyorum. Bodrumdaki bebeğin sahildeki resmini görmüşsünüzdür sosyal medyada haberlerde falan... Aklıma sürekli o bebecik geliyor :( Her gece dua ediyorum allahıma,
Allahım dünyadaki bütün bebecikleri koru, onları annesiz bırakma, aç uyumasın hiç biri. Hepsi annelerinin kollarında karınları tok sırtları pek yatsın diye...Yüreğim sızlıyor içim acıyor çok fena çok...

Ben joie ye bakmistim. Oda guzeldi. Canim sen bilirsin. Bak hem bebegin mamaroo'yu sevmemis. Ben ne desem bilemedim oyuzden. Deneyerek al. Kiloyada cok takilma derim. Cunku sanada kollarinada yazik. Hep kucakta olmaz

Ben joie ye bakmistim. Oda guzeldi. Canim sen bilirsin. Bak hem bebegin mamaroo'yu sevmemis. Ben ne desem bilemedim oyuzden. Deneyerek al. Kiloyada cok takilma derim. Cunku sanada kollarinada yazik. Hep kucakta olmaz
Çok teşekkürler en iyisi almak denemeden göremiyeceğiz sevmezsede yapıcak birşey yok artık

Kizlar aranizda sleepy bebek bezi kullanan var mi gecen gun numunesi geldi ben begndim ama kaka yapmadi oglum ona nasl acaba sizdrma fqlan var mi merak etmm ona gecmeyi dusnyrmda.

Biz kucuguz bi aylik olcz. Ama. Yoruluyo insn bn simdi annmlerdeyim ewe gidince nolck.bikmiyorum annm biraz oylrkn biraz dinlniyorum .saglik versin.Allahim bizede bebislerimezede insallh
BU gece ben de çok kötüydüm. Her gün yeni bir düzensizliğe uyanıyorum :KK43: Biz 65 günlüğüz ve hala bir düzenimiz yok. Hayat ben planlar yaparken oğlumun bana yaşattıkları şeklinde devam ediyor...
Uyku biraz uyku bütün isteğim buydu...:)

Biz kucuguz bi aylik olcz. Ama. Yoruluyo insn bn simdi annmlerdeyim ewe gidince nolck.bikmiyorum annm biraz oylrkn biraz dinlniyorum .saglik versin.Allahim bizede bebislerimezede insallh
canım senin kız 5 kg olmuştu galiba mama mı veriyosun sadece anne sütü mü?

canım senin kız 5 kg olmuştu galiba mama mı veriyosun sadece anne sütü mü?
Yok cnm sadece anne sutu veriyorm ilk bi kac gun.mams verdim.annmle babam.ewde olcum yapmislr tahmini kilosu 4.5 kg bugun kesin ogrencm.kac kilo ins.bizimkiler kuveti koymuslr ustune bnm kizi fileye koyup olcmusler :) senin.bebek nasil.kilosu

Ogretmn olan arkadaskr bu cocuk parasi icin.nereye basvurcz emekli sandigi da sgkya basvuruyor demi.bide bm ank.etimesgut ilcesine bagliyoz etimesguttaki sgkya mi gidicem .sali gunu fln gideyim.diyorum da

Gunaydin kizlar.bu sabah oglusuma 2. Ay aşıları ni yaptirdik.1 koldan 2 bacaktan 3 asi birden yaptilar kuzuma.:KK43: cok agladi ama ben kucağıma alinca hemen sustu ve uyudu.uykusu vardi galiba. Eve gelince yarim olcek calpol verdim.kıvamı koyu oldugundan icine bikac damla sut sagip oyle veriyorum ben . bu arada kilomuz 5,5 olmus gelisimi iyi cok sukur emzirmeye devam.varsin ben +10 kiloyla balina gibi gezmeye devam edeyim:KK70:
Ohhh canm kurtulmussunuz darısı bize insallah. Çarşambaya da bizimki korkuyorum açıkçası inşallah kolayca atlatiriz. 3 ay için bsy dedilermi sana o kaç tane acaba

KıLar dünkü 3 lü aşıdan sonra oğlumun ateşi var doktor olabilir dedi calpol verdim hala var, bez koyuyrm ıslak ateşini alsın diye öyle yapan var mı, çok mutsuzum

Çok teşekkürler en iyisi almak denemeden göremiyeceğiz sevmezsede yapıcak birşey yok artık
Canım ben Fischer price ın 3 in 1 salıncağını aldım, hem salıncak hem anakuvağı hem de büyünce sandalye oluyor. Oğlum çok sevdi tavsiye ederim.

Kizlar aranzda.sleepy bebek bezi kullanan var mi dun numune geldide begrndm ben primadan yumusak fakat oglm kakasini yapmamsti ona acaba sizdrma durumu nasl merak ettmde ondn alcm eger sizdrmyrsa.

Canım ben Fischer price ın 3 in 1 salıncağını aldım, hem salıncak hem anakuvağı hem de büyünce sandalye oluyor. Oğlum çok sevdi tavsiye ederim.
Bunu diyorsun sanırım bunu da deniyecektik ama kapalı kutuydu üstelik fiyatda çok uyguna gelicek 150 200 arası bu pilli sanırım otomatik sallanıyor değil mi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 81
Back