- 21 Mayıs 2015
- 534
- 612
- 103
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #65.861
benim oğlum da aynı canım kucağımdan koyunca ya da ayağımdan bırakınca hemen uyanıyor ve ağlamaya başlıyor. bizde anakucağı var titreşimli olanlardan onda biraz duruyor ama yine yanınxa olup onu sallamamızı istiyor. o nedenle ben de kendinden sallanan birşey almak istiyorum sen de istersen kendinden sallanan bir model bak daha rahat ederiz heralde. uyuduklarında da yavaş yavaş sallanmaya devam ederse uyanmazlar belki hemenSlm kızlar bir sorum olacak size çok kararsız kaldım . Kızım sabah 9 dan gece 10 11 e kadar neredeyse hiç uyumuyor tüm gün kucakta gezmek istiyor oturunca hemen ağlıyor .Sürekli emmek istiyor kucağımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor . Ayakda sallayınca biraz dalıyor . kolda pış pış yapınca uyuyor tabi yataağa koyunca uyanıyor .tabi bunlar olunca benimde artık kollarımı kaldırıcAk Halim kalmıyor bu yüzdem ana Kucağı yada salıncak alıyım dedim ama bir türlü karar veremedim sizce hangisini almalıyım hangisi daha kullanışlı olur . Siz kullanıyor musun kullandıklarınız hangi marka