- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.821
Kokuyo cnm.hatta kskami yapti diye bakiyorum yapmamis oluyoBebekleriniz gaz cikardiginda kokuyor mu?
Normalde hic kokmazdi dun geceden beri gazini cikartiyoruz kokuyo usutmus mu diye dusundum ne alaka diyorum kendi kendimeKokuyo cnm.hatta kskami yapti diye bakiyorum yapmamis oluyo
Bebekleriniz gaz cikardiginda kokuyor mu?
Kizlar kizim asagi yukari 4.5 kg sanirim daha tarttirmdik.bezi kac nunara alayim.prima 3_6 bide 4_9 var.molfixtede oyle ne alsam
Benim oglanin gazi kokmuyo canim.sadece kakasi kokuyo eksi eksi.ama bizimde genelde gazla kaka birlikte kaciyoNormalde hic kokmazdi dun geceden beri gazini cikartiyoruz kokuyo usutmus mu diye dusundum ne alaka diyorum kendi kendime
sıkarsa anlarsin zaten bacaklarina gobek altina iz cikar ve kizarir o zaman anlarsin dar oldugunu. benm bebegm cabuk kilo aldigindan ben buyuk aldm eger cabuk kilo aliyosa degisme imkanin varsa degisBnde cvp goremedim de 3_6aldim ya.arkadasimada sordum 4_9buyuk.oluyo dedi ondn bunu aldim.bi.sknti olurmuki.cokmu sikar bilemedim.simdi.
Slm kizlar naslsnz ne var ne yok ? Ya siz bebislerinizi sallayarak mi uyutuyorsunuz gundz sallamayi bıraktığım an uyanyr yorldm yaw sallamaktan.
Bu bez skiyo diye degistim actim ikisinin ebatina baktim.oyle fark yok ya prk.pismn oldum actm.almzkrki simdi migrostan.almistim.bi kac gun deneyeyom.iz devam ederse napim digerini alayim.bunuda bi komsunun bebegi olck ona veririm artiksıkarsa anlarsin zaten bacaklarina gobek altina iz cikar ve kizarir o zaman anlarsin dar oldugunu. benm bebegm cabuk kilo aldigindan ben buyuk aldm eger cabuk kilo aliyosa degisme imkanin varsa degis
Gizemm bn de hep salliyom ya oyle daliyor besigini salliyorym fln ama uyumuyo pek.hos bnm.kiz gun icinde pek.uyumuyo ayri meselede :)Slm kizlar naslsnz ne var ne yok ? Ya siz bebislerinizi sallayarak mi uyutuyorsunuz gundz sallamayi bıraktığım an uyanyr yorldm yaw sallamaktan.
Slm canım iyiyiz sen nasılsın? Evet sallayarak uyutuyorum. Aslında emerken uyumuş oluyor bazen yatırdığım an uyanıyo bende ana kucağı gibi Beşik var onda sallıyorum uyuyo ayakta sallamadım oturmaya vaktim olmuyo. Kızlarıda sallayarak uyutuyordum. Sonra kendileri uyumaya başladılar çocuklar sürekli huy değiştiriyo merak etmeSlm kizlar naslsnz ne var ne yok ? Ya siz bebislerinizi sallayarak mi uyutuyorsunuz gundz sallamayi bıraktığım an uyanyr yorldm yaw sallamaktan.
canım benimki emzikle uyuyoSlm kizlar naslsnz ne var ne yok ? Ya siz bebislerinizi sallayarak mi uyutuyorsunuz gundz sallamayi bıraktığım an uyanyr yorldm yaw sallamaktan.
canım ayaklarını itiyorsa gazı vardır. kendi oğlumdan biliyorum gazını çıkarmadan uyumuyoBnm.kizim.ne zmn.sakince emince faln.uyuyack.bna oule geliyoki bu cocuk alisti.gunde on saat uykusz kalmaya.aksam.oluyo uyutayim diyorum yok yani inat ediyo.surekli karate halinde backlr eller gece ikide mesaim.basliyo
Ahh cnnm var mi ki oyle bir bebekCanim bazen kendiliğinden uyuyor bazense sallamak zorunda kalıyorum çok daraliyo uykuya ama uyuyamiyor.
Ayy hayranım kendi kendine uyuyan bebelere
Cnm cikariyo sanki ama bide agzindan sa cikariyo emdujren snra.napsamki.uykumuz ne zmn duzene girerki millet bi tutturmus 40indn snra ama bnmki hic oyle durmuyo.sinirkerim bozuluyo uyusun.dinlnsin.istiyorum bnde dinlnwyim.az ama yok yani.canım ayaklarını itiyorsa gazı vardır. kendi oğlumdan biliyorum gazını çıkarmadan uyumuyokarnındaki gaz değil ama bağırsaklarındaki gaz
Ya cnm benm oğlan hergun baska bir şekil :) salla salla benm uykum geliyor :))Gizemm bn de hep salliyom ya oyle daliyor besigini salliyorym fln ama uyumuyo pek.hos bnm.kiz gun icinde pek.uyumuyo ayri meselede :)
Bnde yarin.sorcm.doktra vercm emzik napim.uyumuyo surekli memede kalamzkicanım benimki emzikle uyuyo
bana da 3 ay diyolar bend e onu bekliyorum şimdi:)Cnm cikariyo sanki ama bide agzindan sa cikariyo emdujren snra.napsamki.uykumuz ne zmn duzene girerki millet bi tutturmus 40indn snra ama bnmki hic oyle durmuyo.sinirkerim bozuluyo uyusun.dinlnsin.istiyorum bnde dinlnwyim.az ama yok yani.
Gundz bi sekil geciyoda gece heke ikiden snra basliyorz sabh sekizs kdr belki daha fazla bazi gunler bes dk.uyu uyan.hayrlisi ins.en.kisa zmnda gecer de duzenli uykulri olurYa cnm benm oğlan hergun baska bir şekil :) salla salla benm uykum geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?