• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Slm kizlar naslsnz ne var ne yok ? Ya siz bebislerinizi sallayarak mi uyutuyorsunuz gundz sallamayi bıraktığım an uyanyr yorldm yaw sallamaktan.

Bnde cvp goremedim de 3_6aldim ya.arkadasimada sordum 4_9buyuk.oluyo dedi ondn bunu aldim.bi.sknti olurmuki.cokmu sikar bilemedim.simdi.
sıkarsa anlarsin zaten bacaklarina gobek altina iz cikar ve kizarir o zaman anlarsin dar oldugunu. benm bebegm cabuk kilo aldigindan ben buyuk aldm eger cabuk kilo aliyosa degisme imkanin varsa degis

Slm kizlar naslsnz ne var ne yok ? Ya siz bebislerinizi sallayarak mi uyutuyorsunuz gundz sallamayi bıraktığım an uyanyr yorldm yaw sallamaktan.

Canim bazen kendiliğinden uyuyor bazense sallamak zorunda kalıyorum çok daraliyo uykuya ama uyuyamiyor.
Ayy hayranım kendi kendine uyuyan bebelere:KK48:

sıkarsa anlarsin zaten bacaklarina gobek altina iz cikar ve kizarir o zaman anlarsin dar oldugunu. benm bebegm cabuk kilo aldigindan ben buyuk aldm eger cabuk kilo aliyosa degisme imkanin varsa degis
Bu bez skiyo diye degistim actim ikisinin ebatina baktim.oyle fark yok ya prk.pismn oldum actm.almzkrki simdi migrostan.almistim.bi kac gun deneyeyom.iz devam ederse napim digerini alayim.bunuda bi komsunun bebegi olck ona veririm artik

Gizemm bn de hep salliyom ya oyle daliyor besigini salliyorym fln ama uyumuyo pek.hos bnm.kiz gun icinde pek.uyumuyo ayri meselede :)

Slm canım iyiyiz sen nasılsın? Evet sallayarak uyutuyorum. Aslında emerken uyumuş oluyor bazen yatırdığım an uyanıyo bende ana kucağı gibi Beşik var onda sallıyorum uyuyo ayakta sallamadım oturmaya vaktim olmuyo. Kızlarıda sallayarak uyutuyordum. Sonra kendileri uyumaya başladılar çocuklar sürekli huy değiştiriyo merak etme ;)

Bnm.kizim.ne zmn.sakince emince faln.uyuyack.bna oule geliyoki bu cocuk alisti.gunde on saat uykusz kalmaya.aksam.oluyo uyutayim diyorum yok yani inat ediyo.surekli karate halinde backlr eller gece ikide mesaim.basliyo

Bnm.kizim.ne zmn.sakince emince faln.uyuyack.bna oule geliyoki bu cocuk alisti.gunde on saat uykusz kalmaya.aksam.oluyo uyutayim diyorum yok yani inat ediyo.surekli karate halinde backlr eller gece ikide mesaim.basliyo
canım ayaklarını itiyorsa gazı vardır. kendi oğlumdan biliyorum gazını çıkarmadan uyumuyo:( karnındaki gaz değil ama bağırsaklarındaki gaz

canım ayaklarını itiyorsa gazı vardır. kendi oğlumdan biliyorum gazını çıkarmadan uyumuyo:KK43: karnındaki gaz değil ama bağırsaklarındaki gaz
Cnm cikariyo sanki ama bide agzindan sa cikariyo emdujren snra.napsamki.uykumuz ne zmn duzene girerki millet bi tutturmus 40indn snra ama bnmki hic oyle durmuyo.sinirkerim bozuluyo uyusun.dinlnsin.istiyorum bnde dinlnwyim.az ama yok yani.

Cnm cikariyo sanki ama bide agzindan sa cikariyo emdujren snra.napsamki.uykumuz ne zmn duzene girerki millet bi tutturmus 40indn snra ama bnmki hic oyle durmuyo.sinirkerim bozuluyo uyusun.dinlnsin.istiyorum bnde dinlnwyim.az ama yok yani.
bana da 3 ay diyolar bend e onu bekliyorum şimdi:)

Back