- 21 Mayıs 2015
- 534
- 612
- 103
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.861
benim oğlum da aynı canım kucağımdan koyunca ya da ayağımdan bırakınca hemen uyanıyor ve ağlamaya başlıyor. bizde anakucağı var titreşimli olanlardan onda biraz duruyor ama yine yanınxa olup onu sallamamızı istiyor. o nedenle ben de kendinden sallanan birşey almak istiyorum sen de istersen kendinden sallanan bir model bak daha rahat ederiz heralde. uyuduklarında da yavaş yavaş sallanmaya devam ederse uyanmazlar belki hemenSlm kızlar bir sorum olacak size çok kararsız kaldım . Kızım sabah 9 dan gece 10 11 e kadar neredeyse hiç uyumuyor tüm gün kucakta gezmek istiyor oturunca hemen ağlıyor .Sürekli emmek istiyor kucağımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor . Ayakda sallayınca biraz dalıyor . kolda pış pış yapınca uyuyor tabi yataağa koyunca uyanıyor .tabi bunlar olunca benimde artık kollarımı kaldırıcAk Halim kalmıyor bu yüzdem ana Kucağı yada salıncak alıyım dedim ama bir türlü karar veremedim sizce hangisini almalıyım hangisi daha kullanışlı olur . Siz kullanıyor musun kullandıklarınız hangi marka
Cmm benm oglanda isik falan farketmyr ama uyumaynca uyumyr ne yaparsan yap ibat biraz :)Bnde onu dusunuyorum 4 saatr uyutmya calisiyorum.arkadaslr burda dokuz gbi odayi karartiyorum uyutuyorum demiskerdi denedim yok anacim kiyamet koptu bnm.kiz jaranligi sewmiuor hic.nolck bakalim allah saglik versin onlarada bizede
Ohh cnm ne guzel masallh.emzikle kendi uyuyo canım bazen de kucağımda uyuyo yine emzikle uyuyunca atıyo evet
Canm ben kullanyrm benm oglanda birara oyle alsmtsti tum gece kucagmda dururdu ve kucagmda gezdirerek uyutyrdm ama simdi alsti bnmkinin birmarkasi yok anadizi die gecyr hem yana hem one dogru sallanyr ben memnunum hemde fiyati cok uygndu 90 lira civari yanls hatrlamyrsam.Slm kızlar bir sorum olacak size çok kararsız kaldım . Kızım sabah 9 dan gece 10 11 e kadar neredeyse hiç uyumuyor tüm gün kucakta gezmek istiyor oturunca hemen ağlıyor .Sürekli emmek istiyor kucağımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor . Ayakda sallayınca biraz dalıyor . kolda pış pış yapınca uyuyor tabi yataağa koyunca uyanıyor .tabi bunlar olunca benimde artık kollarımı kaldırıcAk Halim kalmıyor bu yüzdem ana Kucağı yada salıncak alıyım dedim ama bir türlü karar veremedim sizce hangisini almalıyım hangisi daha kullanışlı olur . Siz kullanıyor musun kullandıklarınız hangi marka
Gunydn canm amin isn. Hepmzngünaydın kızlarrrr ...gazsız, bol uykulu , mutlu, huzurlu , sağlıklı günler bizim olsun
Buarada kendi sallanmyr oyle olsa daha iyi olurduSlm kızlar bir sorum olacak size çok kararsız kaldım . Kızım sabah 9 dan gece 10 11 e kadar neredeyse hiç uyumuyor tüm gün kucakta gezmek istiyor oturunca hemen ağlıyor .Sürekli emmek istiyor kucağımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor . Ayakda sallayınca biraz dalıyor . kolda pış pış yapınca uyuyor tabi yataağa koyunca uyanıyor .tabi bunlar olunca benimde artık kollarımı kaldırıcAk Halim kalmıyor bu yüzdem ana Kucağı yada salıncak alıyım dedim ama bir türlü karar veremedim sizce hangisini almalıyım hangisi daha kullanışlı olur . Siz kullanıyor musun kullandıklarınız hangi marka
Dün e bebekde joie denedik kızım 20 25 dakika üstünde durdu ağlamadı gidecez diye aldık kucağımızs normalde evde kendi kendine 25 dakşka durması imkansız . 2 farklı sallanma özelliği var titreşim özelliği var klasik müzik doğa sesleri var portatif ana kucağı oluyor ama gel gör ki 9 kg kadar taşıma kapasitesi 500 tl o kadar kısa süre için değer mi değemz mi onun kararsızlığını yaşıyorum ya birde diyorum sevmezse ağlarsa . Ama böyle bizede yazık yemek yemeğe bile vaktimiz kalmıyorbenim oğlum da aynı canım kucağımdan koyunca ya da ayağımdan bırakınca hemen uyanıyor ve ağlamaya başlıyor. bizde anakucağı var titreşimli olanlardan onda biraz duruyor ama yine yanınxa olup onu sallamamızı istiyor. o nedenle ben de kendinden sallanan birşey almak istiyorum sen de istersen kendinden sallanan bir model bak daha rahat ederiz heralde. uyuduklarında da yavaş yavaş sallanmaya devam ederse uyanmazlar belki hemen
bak en azından onda duruyor 15 20 dakika tuvalet keyfi yapabiliyorsun :) bizde nerde öyle keyif herşey koştur koştur yemek bile yiyemşyorum :)Benim oğlum da bütün gün kucakta artık bütünleştik neden böyle diye hiç sorgulamıyorum bilebazen tuvalete falan giderken ya da yemek yapacakken titreşimli ana kucağına bırakıyorum 15 20 dakika duruyor dün misafirlikteydik araba koltuğunda uyudu durdu bütün gece maşallah
O zaman hemen hemen tüm çocuklar seviyor rahatlıyor ama işte elektronik sallananların kapasitesi 9 ya 12 kilo oluyor o kadar fiyata çok az kullanım süresiCanm ben kullanyrm benm oglanda birara oyle alsmtsti tum gece kucagmda dururdu ve kucagmda gezdirerek uyutyrdm ama simdi alsti bnmkinin birmarkasi yok anadizi die gecyr hem yana hem one dogru sallanyr ben memnunum hemde fiyati cok uygndu 90 lira civari yanls hatrlamyrsam.
Canm oyle dusunme. 12kilo zaten 1yasinda gelicegi kilo. Ozamanda yurucek kosucak. anakucagina yatmicak zaten. Sen paraya kiy al derimO zaman hemen hemen tüm çocuklar seviyor rahatlıyor ama işte elektronik sallananların kapasitesi 9 ya 12 kilo oluyor o kadar fiyata çok az kullanım süresi
Cnm hepimiz ayniyiz senunki vurmus kafayi.yatmis bnmki bakiyo cin cin :) snra daliyo bnde diyorum iki dakka uzanyim yatayim anliyimu nedr himurdaniyo basliyo aglmayaGünaydın Dostlarım,
Artık iyice deliye vurdum kendimi. Uykusuzluktan ve yorgunluktan kemiklerim sızlıyor... Sabah ezanla başlayam mesaim öğle uykusuyla biraz hafifledi. Kuşluk vakti aldım oğulumu karşıma usul usul anlattım.
Bak oğlum seninle aramızda işçi-işveren ilişkisi var. Sen patronsun ben maraba :) Anlıyorum patron olarak etimden sütümden elinden geldiğince faydalanmak istiyorsun ama bu da can...Çalışma koşullarımda iyileşme talep ediyorum.
1- Geceleri artık bir kez uyanmak istiyorum
2-Akşam en geç 9 da uyu istiyorum
3-Günde bir öğün yemek pişirebilecek ve yaptığım yemeği insanca yiyecek(hızlı hızlı yemek yemekten midem ağrıyor artık) vaktim olsun istiyorum
4-Haftada iznin olursa evimiz saçını başını yoluyor güzel bir temizlik yapacak uzun öğle uykuları istiyorum.
Hayır çok şey mi istiyorum dostlarım siz diyin hele :)
Bu anlaşlama koşullarını sağlarsan emrine amadeyim. (Gerçi her türlü amdeyim de:)
Bu koşullarım yerine gelmezse iş yavaşlatma, grev gibi tüm emekten gelen gücümü kullanacağımı tarafına bildiririm dedim. Sonra vurdu kafayı yattı beyzadem :) Bakalım uyanınca bizi neler bekliyor :) Dedim ya iyice deliye vurdum artık...
Ya diyorım birde onu da sevmezse kafam o yüzden karışık .siz kullanıyor musunuzCanm oyle dusunme. 12kilo zaten 1yasinda gelicegi kilo. Ozamanda yurucek kosucak. anakucagina yatmicak zaten. Sen paraya kiy al derim
Isilik agri yapiyomuki bilmiyorum ondnmi huzursz cocugum
Herkes mamaroo yu tavsiye ediyor ama bence gereksiz pahalı. Ben kullanmıyorum ne desem yalan olur. Kullanan varsa söyler belki bi marka ama bence çok pahalı birşey alma derim
4moms mamaroo kullaniyorum cok memnunum. Ona koyuyorum hem sallaniyo hem muzikleri var. cok huzurlu. Uyuyunca kaldirmiyorum.Ya diyorım birde onu da sevmezse kafam o yüzden karışık .siz kullanıyor musunuz
Ha birde ebebek gibi biyerden alirsan sevmezse iade edersin zatenYa diyorım birde onu da sevmezse kafam o yüzden karışık .siz kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?