• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Ben 72 kiloyla doğuma girdim 60 la hamile kalmıştım doğumdan 1 hafta sonra 62 kiloydum hiç vermedim daha 62 kilodayım ama hedefim 53-55 düşmek istiyorum. Göbeğimde jöle gibi 2 aylık bebeğim. Sıklaşması lazım hergün mekik Çek dedi doktor 20 mekik çekiyorum şimdilik

Plunk hareketi karın sıkılaştırıyormuş :KK48: bi başlayamadım bende şimdi denize geldim spor olsun diye yüzücem:KK49:

0
Canım bende hamilelikte baya kilo almıştım. 9 kilo gitti 10 kilo duruyo.yapisti üstüme resmen gitmiyor sinir oluyorum.ama şu an için hiç bsy yapmiyorum çünkü meme ile besleniyor kuzum.sutum çekilmesin diye diyette yapamıyorum. Spora da hiç zamanım yok.bakalim nolacak :KK43:
Aynen benim gibisin.8 kilo dogumla gitti.10 kilo kaldi üstümde n. Gitmiyor bir türlu.inşallah 6. Aydan sonra gider.eski halime donememe dusuncesi beni urkutuyor resmen

Emzipi doğduğu günden beri veriyorum canm 3320 doğdu hastaneden çıktığımzda 3.190 dı şimdi 3800 olmş dr kilo alımı normal dedi mama verme dedi. Günde 8 kere bezini değiştiriym kakası ve çişinden ağırlaşmş oluyo bezleri. Annem memeyi çok seviyor bırakmaz emmeyi dedi ama bende güvenemiyorm eninde sonundabırakır gibime geliyor.
Benim kızımda çok seviyordu inan 45 dakika emzirdiğimi biliyorum ayrılmak istemezdi. Ama işte biberon mama öyle bende emzirmeyi beceremedim. Belki senin öyle olmaz. Genede son çare başvur mama ya

Plunk hareketi karın sıkılaştırıyormuş :KK48: bi başlayamadım bende şimdi denize geldim spor olsun diye yüzücem:KK49:
O nasıl bi hareket hemen bakayım. Bende denize gidiyorum her hafta günü birlik ama şansıma çok dalgalı :( yüzmede çok iyi bildiğim söylenemez o yüzden ayaklarımı sokmakla yetindim

Ben 72 kiloyla doğuma girdim 60 la hamile kalmıştım doğumdan 1 hafta sonra 62 kiloydum hiç vermedim daha 62 kilodayım ama hedefim 53-55 düşmek istiyorum. Göbeğimde jöle gibi 2 aylık bebeğim. Sıklaşması lazım hergün mekik Çek dedi doktor 20 mekik çekiyorum şimdilik
Offf canm bendede göbek var biraz korse kullandım ama fayda etmedi malesef.napcaz bu kiloları gobusleri :)

0

Aynen benim gibisin.8 kilo dogumla gitti.10 kilo kaldi üstümde n. Gitmiyor bir türlu.inşallah 6. Aydan sonra gider.eski halime donememe dusuncesi beni urkutuyor resmen
Aynen canm bende çok korkuyorum yaa.bu kilolar gobusler gitmezse. Kuzenim doğum yaptı dogumdan çıkar çıkmaz eski kilosundaydi. Bir hafta hafif göbeği kaldı sonra o da gitti,onu gördükçe kendime sinir oluyorum.

Kızlar bebeğim sürekli ağzında bişey varmış gibi yapıyo uyurkende dahil mideden Sıvı mı geliyo acaba sonradadn da elleriyle yüzünü Çizmeye Başlıyor çok sinirleniyor ağlıyor dolayısıyla uyku falan kalmıyo. Reflüden dolayı sanırım bunlar başka yaşayan varmı?

Kızlar bebeğim sürekli ağzında bişey varmış gibi yapıyo uyurkende dahil mideden Sıvı mı geliyo acaba sonradadn da elleriyle yüzünü Çizmeye Başlıyor çok sinirleniyor ağlıyor dolayısıyla uyku falan kalmıyo. Reflüden dolayı sanırım bunlar başka yaşayan varmı?
Bnm kizimda yapiyo aynisini 25 gunluk sanki bisey yiyor agzinda.reflumu oluyor dun cok gmfena kustu bnmki hepsini cikartti gene cikariyor.nasil gecerki.yarin unutmazsam sorYim doktra.

Bnm kizimda yapiyo aynisini 25 gunluk sanki bisey yiyor agzinda.reflumu oluyor dun cok gmfena kustu bnmki hepsini cikartti gene cikariyor.nasil gecerki.yarin unutmazsam sorYim doktra.
Bizimkide her emmeden sonra kusuyor nerdeyse. Başını yüksek tutuyoruz yatarken birde yan yatırıyoruz ilaç falan vermedi dr. 4 Ayda geçer dedi ama daha çook var :(

Birde oğlum sürekli boğuluyormuş da sanki nefes alamıyormuş gibi yapıyo :( kafasınıda geriye doğru atıyor böyle olunca. Yaşayan varmı?

Bizimkide her emmeden sonra kusuyor nerdeyse. Başını yüksek tutuyoruz yatarken birde yan yatırıyoruz ilaç falan vermedi dr. 4 Ayda geçer dedi ama daha çook var :KK43:
Yazik bebeklere ya bmm.kizda kusunxa boyle sanki bayiliyo yorgun dusuyo.bide cok fazla genzine kaciyo dikte tutsam yanda yatrsam.ayni

kizlar dun hastaneye gitmistm oglumda bobrek buyunesi varmis tahlil istedi idrar tahlili temiz cikti ama idrar kulturu sonucunda bu yaziyo ne demek bilen var mi KOLİFORM BASİL 2000 CFU/mL ÜREDİ

sonuc bu arkadaslar

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-03-15-54-42.jpg
    Screenshot_2015-09-03-15-54-42.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar kizim asagi yukari 4.5 kg sanirim daha tarttirmdik.bezi kac nunara alayim.prima 3_6 bide 4_9 var.molfixtede oyle ne alsam

Back