• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Slm canım iyiyiz sen nasılsın? Evet sallayarak uyutuyorum. Aslında emerken uyumuş oluyor bazen yatırdığım an uyanıyo bende ana kucağı gibi Beşik var onda sallıyorum uyuyo ayakta sallamadım oturmaya vaktim olmuyo. Kızlarıda sallayarak uyutuyordum. Sonra kendileri uyumaya başladılar çocuklar sürekli huy değiştiriyo merak etme :KK66:
İyiym canm bende. Aynen ana kucgnda sallyrm onda en azndn daha cabuk uyuyr iki tane ayri besigi var sevmyr hic onlari en ucuzunu sevdi sipam :) degissin valla bence boyle giderse anasi erkek gibi kas yapack :))

Bnm.kizim.ne zmn.sakince emince faln.uyuyack.bna oule geliyoki bu cocuk alisti.gunde on saat uykusz kalmaya.aksam.oluyo uyutayim diyorum yok yani inat ediyo.surekli karate halinde backlr eller gece ikide mesaim.basliyo
Canm benmde 04.30 da ne kadr gec uyutrsm uyutym o saatte kesin uyanyr ve daha da uyumyr birde oyle neseli ki kiziyrm ben o guluyor :))

bana da 3 ay diyolar bend e onu bekliyorum şimdi:)
Bnde 40 gun e inanmiyorum daha bir ayim bitmedi :) fazla sallmkta istemiyorum kusuyor emzirirkn genzine kaciyor korkuyorum. Doymuyo desem sutumde iyi ama bakalim tostosun keyfini beklioz uyusun az diye sabh beri 3 saat uyudu

Off hemde ne kokma:KK47:
Oglum buyuk adam gibi zart zurt kokulu saliyo valla cok tatlilar yaaaa Rabbim saglk versinde varsin koksun:KK66:

B

Benim oglanin gazi kokmuyo canim.sadece kakasi kokuyo eksi eksi.ama bizimde genelde gazla kaka birlikte kaciyo :KK70:[/QUOTE
Iyi bakalim ciksin kokulu gazlarimiz,zaten gazi olunca ben yardimci oluyorum ayaklarini karnina cekiyorum hafifce bastiriyorum rahat cikartiyo :)

Canm benmde 04.30 da ne kadr gec uyutrsm uyutym o saatte kesin uyanyr ve daha da uyumyr birde oyle neseli ki kiziyrm ben o guluyor :))
Aynn bnde dun.ozellikle 8de banyo yaptrdim dokuz gbi uyuttum dedim 12de uyanir sbra uyur 3 e kdr fln guya kndimce hesap yapiom gerckten 12de uyndi snra iki de bi uyandi aglma gaz tekmeler hsvada ucuduyo :)

Cnm cikariyo sanki ama bide agzindan sa cikariyo emdujren snra.napsamki.uykumuz ne zmn duzene girerki millet bi tutturmus 40indn snra ama bnmki hic oyle durmuyo.sinirkerim bozuluyo uyusun.dinlnsin.istiyorum bnde dinlnwyim.az ama yok yani.
40 i die bisey yok cnm berat bugun 60 gunluk oldu bir degsklik yok.

Aynn bnde dun.ozellikle 8de banyo yaptrdim dokuz gbi uyuttum dedim 12de uyanir sbra uyur 3 e kdr fln guya kndimce hesap yapiom gerckten 12de uyndi snra iki de bi uyandi aglma gaz tekmeler hsvada ucuduyo :)
Cnm gece 12 de uyuttm inat ettm ama bizmki yine 1 de uyandi 3 te ve son olark 4.30 yine ama o aralardada sallayrk tuttm yani yoksa coktn uyanyrdu. Bizim hesaplar tutmyr yani. Duzene sokym diorm ama yok iste nasl duzen yapcz ya cok mu erken yoksa

İyiym canm bende. Aynen ana kucgnda sallyrm onda en azndn daha cabuk uyuyr iki tane ayri besigi var sevmyr hic onlari en ucuzunu sevdi sipam :) degissin valla bence boyle giderse anasi erkek gibi kas yapack :))
Ayagimda salliyorum :@ bazen emzigi verince kendiliginden uykuya daliyor gercekten cani nasil isterse oyle kullaniyo beni :)

Cnm gece 12 de uyuttm inat ettm ama bizmki yine 1 de uyandi 3 te ve son olark 4.30 yine ama o aralardada sallayrk tuttm yani yoksa coktn uyanyrdu. Bizim hesaplar tutmyr yani. Duzene sokym diorm ama yok iste nasl duzen yapcz ya cok mu erken yoksa
3 aydan sonra duzeni verin diyorlar ilk uc ay salcakmisiz ;)

Ayagimda salliyorum :mad: bazen emzigi verince kendiliginden uykuya daliyor gercekten cani nasil isterse oyle kullaniyo beni :)

3 aydan sonra duzeni verin diyorlar ilk uc ay salcakmisiz :KK66:
canm bendenayagmda sallyrdm ama saatlerce oldgndn sicqkalrda bacaklarm pisik oldu. Bende anakucagnda sallyrm artk hic kendi kendine uyumadi henüz. Degiseck ins. Uyku duzenleri. Cnm ben ise baslayana kadr duzen yapim diorm ama olmyck sanrm neyse zaten suan cani nasl isterse oyle keyif adami :)

Bnde onu dusunuyorum 4 saatr uyutmya calisiyorum.arkadaslr burda dokuz gbi odayi karartiyorum uyutuyorum demiskerdi denedim yok anacim kiyamet koptu bnm.kiz jaranligi sewmiuor hic.nolck bakalim allah saglik versin onlarada bizede

valla ben o kitaplarda yazanlara hiç inanmıyorum her bebeğin huyu farklı oluyo istediğin kadar değiştirmeye çalış yok:( tabi ağlatarak öğretiliyo ama ona da ben kıyamıyorum 10 sene beklemişim varsın huysuz olsun diyorum sağlıklı olsun da

Bu bez skiyo diye degistim actim ikisinin ebatina baktim.oyle fark yok ya prk.pismn oldum actm.almzkrki simdi migrostan.almistim.bi kac gun deneyeyom.iz devam ederse napim digerini alayim.bunuda bi komsunun bebegi olck ona veririm artik
evet oyle yaparsin bi kac gn kullan bakalm artik olmazsa verirsin

Canim cok sıkkın ya oglum 2 3 dakika emiyor bogulacak gibi oluyor birakiyor memeyi iste zar zor tekrar veriyorum yine bi iki dakika emiyor birakiyor doymasa aglar diyorum ama icim icimi yiyooooooo :@

Canim cok sıkkın ya oglum 2 3 dakika emiyor bogulacak gibi oluyor birakiyor memeyi iste zar zor tekrar veriyorum yine bi iki dakika emiyor birakiyor doymasa aglar diyorum ama icim icimi yiyooooooo :mad:

Moralini bozma canim sut agzina cok geldiginden oluyor oyle sen merak etme doyuyordur.hem ac olsa aglar.
Ayrica sut coksa 2-3 dk a da doyar ki.

Slm kızlar bir sorum olacak size çok kararsız kaldım . Kızım sabah 9 dan gece 10 11 e kadar neredeyse hiç uyumuyor tüm gün kucakta gezmek istiyor oturunca hemen ağlıyor .Sürekli emmek istiyor kucağımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor . Ayakda sallayınca biraz dalıyor . kolda pış pış yapınca uyuyor tabi yataağa koyunca uyanıyor .tabi bunlar olunca benimde artık kollarımı kaldırıcAk Halim kalmıyor bu yüzdem ana Kucağı yada salıncak alıyım dedim ama bir türlü karar veremedim sizce hangisini almalıyım hangisi daha kullanışlı olur . Siz kullanıyor musun kullandıklarınız hangi marka

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 58
  • image.jpg
    image.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 54
  • image.jpg
    image.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 60
  • image.jpg
    image.jpg