• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Maille mi gönderdin canım 2 tür para. I var , kızlar süt parası 300 tl ayrı mi bilen bir arkadaş ayrıntılı yazarsa çok hayra geçer

300 lira TC vatandaşı olan her anne ya da babaya veriliyor.süt parası da ayrı 100 lira civarı galiba onu da çalışan anneler doğum izni bitince aliyo çalışmayan anneler ne zaman aliyo onu bilmbilmiyorum canim

Alerji olabilir canim bence bi doktora göster.
Ilk normal sivilce uibiydi doktor anne sütündeki hormonlardan kaynaklidir gecer dedi gecmedi dundr sağlık ocahina gidip sordum ikinci ayi doldursun gecmezse doktora goster dedi.netten arastiriyorum atopik dermatit yani egzama olarak buldum korkuyorum acikcasi

gunaydn kizlar moralim cok boZuk :( az once bebegimin bezini degistirirken poposunun kizardign gordm baya kizamiş napsam gecer

Dogum kilolarini verebildiniz mi? Ben 16 kilo almistim 69 kilo ile doguma girdim. Dogumda sadece 3 kilo gitti. Toplamda 11 kilosu gitti 5 kilom kaldi takildim. Hepsi kalcamda:KK43:

Ozel bir sey yapiyor musunuz?
Canım bende hamilelikte baya kilo almıştım. 9 kilo gitti 10 kilo duruyo.yapisti üstüme resmen gitmiyor sinir oluyorum.ama şu an için hiç bsy yapmiyorum çünkü meme ile besleniyor kuzum.sutum çekilmesin diye diyette yapamıyorum. Spora da hiç zamanım yok.bakalim nolacak :(

1 aylık bebeğim var emziriyorum ama doymuyor acaba sütüm mü yetersiz dedim süt sağma makinesiyle sağdım 1 memeden 90 cc çıktı daha çıkardı ama devam etmedim sağmaya. 1,5 saat içinde 150 cc biberonla süt içirdm ne kadarla doyduğunu öğrenmek için ama doymadı sürekli emmek istiyor artk meme başım yara oluyor dayanamıyorum psikolojim çok bozuldu memeden çektiğim zaman ağlıyo susmuyo gece çok sık uyanıyo tıka basa içiyo fazlasını kusuyo ama doymuyo kafayı yicem artk. Dün akşamda emdi üstüne mama verdik 70 cc üstüne yine emdi sonra 9 uyuyup gece 5 te kalktı emdi sonra 8 e kdr uyudu inanamadm acaba benm sütüm doyurucu mu değil. Dün kraftın dondy beşiğini aldık kk da kullanıcı yorumlarını okudum herkes çok memnunmuş yoksa onda uyuduğu için mi bu kdr rahat uyudu sabah tekrar emdi üstüne mama verdk üstüne tekrar emdi ve inanılmaz huzurlu uyudu. Her öğünde mama versem mi tecrübeli anneler yazarsa çok sevinrm ne yapacağımı şaşırdm

1 aylık bebeğim var emziriyorum ama doymuyor acaba sütüm mü yetersiz dedim süt sağma makinesiyle sağdım 1 memeden 90 cc çıktı daha çıkardı ama devam etmedim sağmaya. 1,5 saat içinde 150 cc biberonla süt içirdm ne kadarla doyduğunu öğrenmek için ama doymadı sürekli emmek istiyor artk meme başım yara oluyor dayanamıyorum psikolojim çok bozuldu memeden çektiğim zaman ağlıyo susmuyo gece çok sık uyanıyo tıka basa içiyo fazlasını kusuyo ama doymuyo kafayı yicem artk. Dün akşamda emdi üstüne mama verdik 70 cc üstüne yine emdi sonra 9 uyuyup gece 5 te kalktı emdi sonra 8 e kdr uyudu inanamadm acaba benm sütüm doyurucu mu değil. Dün kraftın dondy beşiğini aldık kk da kullanıcı yorumlarını okudum herkes çok memnunmuş yoksa onda uyuduğu için mi bu kdr rahat uyudu sabah tekrar emdi üstüne mama verdk üstüne tekrar emdi ve inanılmaz huzurlu uyudu. Her öğünde mama versem mi tecrübeli anneler yazarsa çok sevinrm ne yapacağımı şaşırdm
Emzik denedin mi canım belki emzik rahatlatır. Kilo alımı nasıl? Kaka çiş yapıyorsa doyuyor der doktorlar.
Ama şuna inanırım emsede doymayabiliyor. Büyük kızımda o stresi yaşadım. Ne yazıkki mamaya başladım ve meme emmek istemedi 2 aydan sonra sadece geceleri verdim meme yani her çocukta bir olmaz belki ama mama Alınca çoğu memeyi bırakıyo :( ama dediklerini yaşıyordum. Emzik ver çünkü o doyuyo aslında ama emmek rahatlatıyo bebekleri ondan dır. Yada doktoruna anlat bu durumu.

Sütüne maşallah benden yarısı kadar anca çıkıyor ama mama vermiyorum. Doymasi lazım onun o kadar sütü ben icsem ben bile doyarim:KK45: mama vermeden haftalik kilo takibi yap günde 25 30 gram alıyorsa tamamdır bu iş. Birde bezi dolu dolu olmasi lazımmış. Kaka metabolizma ile ilgiliymis ama cisini çok yaparmis doyan bebek.

Dogum kilolarini verebildiniz mi? Ben 16 kilo almistim 69 kilo ile doguma girdim. Dogumda sadece 3 kilo gitti. Toplamda 11 kilosu gitti 5 kilom kaldi takildim. Hepsi kalcamda:KK43:

Ozel bir sey yapiyor musunuz?
Ben 72 kiloyla doğuma girdim 60 la hamile kalmıştım doğumdan 1 hafta sonra 62 kiloydum hiç vermedim daha 62 kilodayım ama hedefim 53-55 düşmek istiyorum. Göbeğimde jöle gibi 2 aylık bebeğim. Sıklaşması lazım hergün mekik Çek dedi doktor 20 mekik çekiyorum şimdilik

Emzik denedin mi canım belki emzik rahatlatır. Kilo alımı nasıl? Kaka çiş yapıyorsa doyuyor der doktorlar.
Ama şuna inanırım emsede doymayabiliyor. Büyük kızımda o stresi yaşadım. Ne yazıkki mamaya başladım ve meme emmek istemedi 2 aydan sonra sadece geceleri verdim meme yani her çocukta bir olmaz belki ama mama Alınca çoğu memeyi bırakıyo :KK43: ama dediklerini yaşıyordum. Emzik ver çünkü o doyuyo aslında ama emmek rahatlatıyo bebekleri ondan dır. Yada doktoruna anlat bu durumu.
Emzipi doğduğu günden beri veriyorum canm 3320 doğdu hastaneden çıktığımzda 3.190 dı şimdi 3800 olmş dr kilo alımı normal dedi mama verme dedi. Günde 8 kere bezini değiştiriym kakası ve çişinden ağırlaşmş oluyo bezleri. Annem memeyi çok seviyor bırakmaz emmeyi dedi ama bende güvenemiyorm eninde sonundabırakır gibime geliyor.

Sütüne maşallah benden yarısı kadar anca çıkıyor ama mama vermiyorum. Doymasi lazım onun o kadar sütü ben icsem ben bile doyarim:KK45: mama vermeden haftalik kilo takibi yap günde 25 30 gram alıyorsa tamamdır bu iş. Birde bezi dolu dolu olmasi lazımmış. Kaka metabolizma ile ilgiliymis ama cisini çok yaparmis doyan bebek.
Kakasıda çişide çok kilo alımıda
Kakasıda çişide normal hatta çişi bol diyebilirm:)kilo alımıda normal dedi doktoru zatn 1 aylık bebek 1 öğünde en fazla 60 cc içermiş. Ben bebeğimden hiç bişi anlamadm ne yapacağımı şaşırdm

Benim oğlumda 1aylıkken sürekli aranıyordu emiyordu doyuyordu ama yine emmek istıyordu sürekli ağlama durumundaydı sonra farkettimki uyumak için bile emmek istiyo gazı oluyo emmek istiyo kaka yapmak istiyo emmek istiyo ben her istediğindede veriyordum sonra sürekli kusuyordu zorla emziğe alıştırdım şimdi 2saaten once vermiyorum her mızmızlandıgındada emzik veriyorum uykuya dalışı kolaylaştı. Ama tabi kaka ve çiş yapımınıda takip etmek gerek bide kilo alımını

Back