- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.801
Ben 72 kiloyla doğuma girdim 60 la hamile kalmıştım doğumdan 1 hafta sonra 62 kiloydum hiç vermedim daha 62 kilodayım ama hedefim 53-55 düşmek istiyorum. Göbeğimde jöle gibi 2 aylık bebeğim. Sıklaşması lazım hergün mekik Çek dedi doktor 20 mekik çekiyorum şimdilik
Aynen benim gibisin.8 kilo dogumla gitti.10 kilo kaldi üstümde n. Gitmiyor bir türlu.inşallah 6. Aydan sonra gider.eski halime donememe dusuncesi beni urkutuyor resmenCanım bende hamilelikte baya kilo almıştım. 9 kilo gitti 10 kilo duruyo.yapisti üstüme resmen gitmiyor sinir oluyorum.ama şu an için hiç bsy yapmiyorum çünkü meme ile besleniyor kuzum.sutum çekilmesin diye diyette yapamıyorum. Spora da hiç zamanım yok.bakalim nolacak
Benim kızımda çok seviyordu inan 45 dakika emzirdiğimi biliyorum ayrılmak istemezdi. Ama işte biberon mama öyle bende emzirmeyi beceremedim. Belki senin öyle olmaz. Genede son çare başvur mama yaEmzipi doğduğu günden beri veriyorum canm 3320 doğdu hastaneden çıktığımzda 3.190 dı şimdi 3800 olmş dr kilo alımı normal dedi mama verme dedi. Günde 8 kere bezini değiştiriym kakası ve çişinden ağırlaşmş oluyo bezleri. Annem memeyi çok seviyor bırakmaz emmeyi dedi ama bende güvenemiyorm eninde sonundabırakır gibime geliyor.
O nasıl bi hareket hemen bakayım. Bende denize gidiyorum her hafta günü birlik ama şansıma çok dalgalıPlunk hareketi karın sıkılaştırıyormuşbi başlayamadım bende şimdi denize geldim spor olsun diye yüzücem
Offf canm bendede göbek var biraz korse kullandım ama fayda etmedi malesef.napcaz bu kiloları gobusleri :)Ben 72 kiloyla doğuma girdim 60 la hamile kalmıştım doğumdan 1 hafta sonra 62 kiloydum hiç vermedim daha 62 kilodayım ama hedefim 53-55 düşmek istiyorum. Göbeğimde jöle gibi 2 aylık bebeğim. Sıklaşması lazım hergün mekik Çek dedi doktor 20 mekik çekiyorum şimdilik
Bnmkide cok terliyo doktora sormustum be ekler en cok kafadan.su kaybederler norml dedi cnm.strese giriyo bizimki emerkn bunliyo iyice terliyocanim bebegim emerken kafasi cok terliyo normalmiki
Aynen canm bende çok korkuyorum yaa.bu kilolar gobusler gitmezse. Kuzenim doğum yaptı dogumdan çıkar çıkmaz eski kilosundaydi. Bir hafta hafif göbeği kaldı sonra o da gitti,onu gördükçe kendime sinir oluyorum.0
Aynen benim gibisin.8 kilo dogumla gitti.10 kilo kaldi üstümde n. Gitmiyor bir türlu.inşallah 6. Aydan sonra gider.eski halime donememe dusuncesi beni urkutuyor resmen
Bnm kizimda yapiyo aynisini 25 gunluk sanki bisey yiyor agzinda.reflumu oluyor dun cok gmfena kustu bnmki hepsini cikartti gene cikariyor.nasil gecerki.yarin unutmazsam sorYim doktra.Kızlar bebeğim sürekli ağzında bişey varmış gibi yapıyo uyurkende dahil mideden Sıvı mı geliyo acaba sonradadn da elleriyle yüzünü Çizmeye Başlıyor çok sinirleniyor ağlıyor dolayısıyla uyku falan kalmıyo. Reflüden dolayı sanırım bunlar başka yaşayan varmı?
Bizimkide her emmeden sonra kusuyor nerdeyse. Başını yüksek tutuyoruz yatarken birde yan yatırıyoruz ilaç falan vermedi dr. 4 Ayda geçer dedi ama daha çook varBnm kizimda yapiyo aynisini 25 gunluk sanki bisey yiyor agzinda.reflumu oluyor dun cok gmfena kustu bnmki hepsini cikartti gene cikariyor.nasil gecerki.yarin unutmazsam sorYim doktra.
Yazik bebeklere ya bmm.kizda kusunxa boyle sanki bayiliyo yorgun dusuyo.bide cok fazla genzine kaciyo dikte tutsam yanda yatrsam.ayniBizimkide her emmeden sonra kusuyor nerdeyse. Başını yüksek tutuyoruz yatarken birde yan yatırıyoruz ilaç falan vermedi dr. 4 Ayda geçer dedi ama daha çook var
prima 4-9 al ben 4 kiloya gelince ona basladm ve cok rahat oluyo bebek icin sikmiyoKizlar kizim asagi yukari 4.5 kg sanirim daha tarttirmdik.bezi kac nunara alayim.prima 3_6 bide 4_9 var.molfixtede oyle ne alsam
Bnde cvp goremedim de 3_6aldim ya.arkadasimada sordum 4_9buyuk.oluyo dedi ondn bunu aldim.bi.sknti olurmuki.cokmu sikar bilemedim.simdi.prima 4-9 al ben 4 kiloya gelince ona basladm ve cok rahat oluyo bebek icin sikmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?