2015 Temmuz Anneleri

Plunk hareketi karın sıkılaştırıyormuş bi başlayamadım bende şimdi denize geldim spor olsun diye yüzücem

0
Aynen benim gibisin.8 kilo dogumla gitti.10 kilo kaldi üstümde n. Gitmiyor bir türlu.inşallah 6. Aydan sonra gider.eski halime donememe dusuncesi beni urkutuyor resmen

Benim kızımda çok seviyordu inan 45 dakika emzirdiğimi biliyorum ayrılmak istemezdi. Ama işte biberon mama öyle bende emzirmeyi beceremedim. Belki senin öyle olmaz. Genede son çare başvur mama ya

Plunk hareketi karın sıkılaştırıyormuş bi başlayamadım bende şimdi denize geldim spor olsun diye yüzücem
O nasıl bi hareket hemen bakayım. Bende denize gidiyorum her hafta günü birlik ama şansıma çok dalgalı yüzmede çok iyi bildiğim söylenemez o yüzden ayaklarımı sokmakla yetindim

Kizlar oyun halisi aldiniz mi? Hangi markayi tercih ettiniz? Bide ne zaman cingirak vercez :)

Offf canm bendede göbek var biraz korse kullandım ama fayda etmedi malesef.napcaz bu kiloları gobusleri :)

0

Aynen benim gibisin.8 kilo dogumla gitti.10 kilo kaldi üstümde n. Gitmiyor bir türlu.inşallah 6. Aydan sonra gider.eski halime donememe dusuncesi beni urkutuyor resmen
Aynen canm bende çok korkuyorum yaa.bu kilolar gobusler gitmezse. Kuzenim doğum yaptı dogumdan çıkar çıkmaz eski kilosundaydi. Bir hafta hafif göbeği kaldı sonra o da gitti,onu gördükçe kendime sinir oluyorum.

Kızlar bebeğim sürekli ağzında bişey varmış gibi yapıyo uyurkende dahil mideden Sıvı mı geliyo acaba sonradadn da elleriyle yüzünü Çizmeye Başlıyor çok sinirleniyor ağlıyor dolayısıyla uyku falan kalmıyo. Reflüden dolayı sanırım bunlar başka yaşayan varmı?

Bnm kizimda yapiyo aynisini 25 gunluk sanki bisey yiyor agzinda.reflumu oluyor dun cok gmfena kustu bnmki hepsini cikartti gene cikariyor.nasil gecerki.yarin unutmazsam sorYim doktra.

Bnm kizimda yapiyo aynisini 25 gunluk sanki bisey yiyor agzinda.reflumu oluyor dun cok gmfena kustu bnmki hepsini cikartti gene cikariyor.nasil gecerki.yarin unutmazsam sorYim doktra.
Bizimkide her emmeden sonra kusuyor nerdeyse. Başını yüksek tutuyoruz yatarken birde yan yatırıyoruz ilaç falan vermedi dr. 4 Ayda geçer dedi ama daha çook var

Birde oğlum sürekli boğuluyormuş da sanki nefes alamıyormuş gibi yapıyo kafasınıda geriye doğru atıyor böyle olunca. Yaşayan varmı?

Bizimkide her emmeden sonra kusuyor nerdeyse. Başını yüksek tutuyoruz yatarken birde yan yatırıyoruz ilaç falan vermedi dr. 4 Ayda geçer dedi ama daha çook var
Yazik bebeklere ya bmm.kizda kusunxa boyle sanki bayiliyo yorgun dusuyo.bide cok fazla genzine kaciyo dikte tutsam yanda yatrsam.ayni

kizlar dun hastaneye gitmistm oglumda bobrek buyunesi varmis tahlil istedi idrar tahlili temiz cikti ama idrar kulturu sonucunda bu yaziyo ne demek bilen var mi KOLİFORM BASİL 2000 CFU/mL ÜREDİ

Kizlar kizim asagi yukari 4.5 kg sanirim daha tarttirmdik.bezi kac nunara alayim.prima 3_6 bide 4_9 var.molfixtede oyle ne alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…