• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Canım büyüdükçe sana döner kızım dogdunda hep babaya benzettiler büyüdükçe bana döndü şimdi aynı benim kopyam.. oğluşum da babaya benziyor ama dudaklar benden kalın fosur fosur çok tatlı yahuu
canım sut parası 120 tl felan birde doğum parası var oda ilk çocuk 300 tl biz aldık eşim doğumun ilk haftası müracaat etmişti üç hafta önce postaneye yatırmışlar ama ancak fırsat bulup geçen hafta çekti parayi ama sut parası daha önce yattı
Esin memur mu canim ssk li misiniz yani?

Canım sut parası ayrı o 120 tl felan.. senin alacağın para doğum parası ilk çocukta 300 tl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri, veya Sosyal Hizmet Merkezleri başvuru yapıyorsun doğum parası için istersen gitmeden bi ara başvurunuz yap.. Sut parası içinde başvuru yapman gerekiyor.. Canım şu numaralari bi ara detaylı bilgi verirler 144 veya 183
Aradim canim ikisini de esin calisiyor oldugu icin onun calistigi kurum dilekce yazip gondercekmis falan filan cok sacma ya herkes basvuruyor yani kadina verilen para bu esimle ne ilgisi var

kızlar ana kucağı oto koltuğu kullananlar hangi markaları kullanıyorsunuz memnun musunuz? ben almamıştım ama şimdi almaya karar verdik kararsız kaldım hangisini alsam??:KK34:

Dogum kilolarini verebildiniz mi? Ben 16 kilo almistim 69 kilo ile doguma girdim. Dogumda sadece 3 kilo gitti. Toplamda 11 kilosu gitti 5 kilom kaldi takildim. Hepsi kalcamda:(

Ozel bir sey yapiyor musunuz?

20150830_180042.jpg

Back