- 12 Mayıs 2015
- 109
- 55
- 13
- 40
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #65.781
Maille mi gönderdin canım 2 tür para. I var , kızlar süt parası 300 tl ayrı mi bilen bir arkadaş ayrıntılı yazarsa çok hayra geçer
Ilk normal sivilce uibiydi doktor anne sütündeki hormonlardan kaynaklidir gecer dedi gecmedi dundr sağlık ocahina gidip sordum ikinci ayi doldursun gecmezse doktora goster dedi.netten arastiriyorum atopik dermatit yani egzama olarak buldum korkuyorum acikcasiAlerji olabilir canim bence bi doktora göster.
Canm ben nuna aldım. Memnunum.
teşekkürler kızlarcamım bız chıcco aldık memnunuz
Cnm bmm kizimin dogdugu hfta boyle olmustu butun vucudu gogsu ozellikle.cok korktuk gotrduk dokt.isilik demisti.ama sen genede gotur doktra ins.onmli bisey degildr gecer.bn hala isilikle igrasiyorumKizimin yuzu busekilde ne olabilir
canim bebegim emerken kafasi cok terliyo normalmikiBn uyutrkn yuzunu hafif kapatiyorum yoksa etrafi izliyo ondn mi acaba gecekeri fln.uyumuyo hos gundzde uyumuyoda pek
Pişik olmuştur canım. Her alt değiştirmende pişik kremi kullan geçer. Bizde de oldu ben bepanthol kullandım iyi geldigunaydn kizlar moralim cok boZukaz once bebegimin bezini degistirirken poposunun kizardign gordm baya kizamiş napsam gecer
canim bide dookununcada agliyor kuzumPişik olmuştur canım. Her alt değiştirmende pişik kremi kullan geçer. Bizde de oldu ben bepanthol kullandım iyi geldi
Pişik olan yeri dokununca mı ağlıyor?acıyordur cnm ondancanim bide dookununcada agliyor kuzum
Saf zeytinyağ da iyi geliyor ben her banyodan sonra sürüyorumcanim bide dookununcada agliyor kuzum
Canım bende hamilelikte baya kilo almıştım. 9 kilo gitti 10 kilo duruyo.yapisti üstüme resmen gitmiyor sinir oluyorum.ama şu an için hiç bsy yapmiyorum çünkü meme ile besleniyor kuzum.sutum çekilmesin diye diyette yapamıyorum. Spora da hiç zamanım yok.bakalim nolacakDogum kilolarini verebildiniz mi? Ben 16 kilo almistim 69 kilo ile doguma girdim. Dogumda sadece 3 kilo gitti. Toplamda 11 kilosu gitti 5 kilom kaldi takildim. Hepsi kalcamda
Ozel bir sey yapiyor musunuz?
canim bide dookununcada agliyor kuzum
600 aldım ben. Veriliyo herkeseNe kadar aldın canım? Çalışanlara da veriliyor değil mi
Emzik denedin mi canım belki emzik rahatlatır. Kilo alımı nasıl? Kaka çiş yapıyorsa doyuyor der doktorlar.1 aylık bebeğim var emziriyorum ama doymuyor acaba sütüm mü yetersiz dedim süt sağma makinesiyle sağdım 1 memeden 90 cc çıktı daha çıkardı ama devam etmedim sağmaya. 1,5 saat içinde 150 cc biberonla süt içirdm ne kadarla doyduğunu öğrenmek için ama doymadı sürekli emmek istiyor artk meme başım yara oluyor dayanamıyorum psikolojim çok bozuldu memeden çektiğim zaman ağlıyo susmuyo gece çok sık uyanıyo tıka basa içiyo fazlasını kusuyo ama doymuyo kafayı yicem artk. Dün akşamda emdi üstüne mama verdik 70 cc üstüne yine emdi sonra 9 uyuyup gece 5 te kalktı emdi sonra 8 e kdr uyudu inanamadm acaba benm sütüm doyurucu mu değil. Dün kraftın dondy beşiğini aldık kk da kullanıcı yorumlarını okudum herkes çok memnunmuş yoksa onda uyuduğu için mi bu kdr rahat uyudu sabah tekrar emdi üstüne mama verdk üstüne tekrar emdi ve inanılmaz huzurlu uyudu. Her öğünde mama versem mi tecrübeli anneler yazarsa çok sevinrm ne yapacağımı şaşırdm
Sütüne maşallah benden yarısı kadar anca çıkıyor ama mama vermiyorum. Doymasi lazım onun o kadar sütü ben icsem ben bile doyarim1 aylık bebeğim var emziriyorum ama doymuyor acaba sütüm mü yetersiz dedim süt sağma makinesiyle sağdım 1 memeden 90 cc çıktı daha çıkardı ama devam etmedim sağmaya. 1,5 saat içinde 150 cc biberonla süt içirdm ne kadarla doyduğunu öğrenmek için ama doymadı sürekli emmek istiyor artk meme başım yara oluyor dayanamıyorum psikolojim çok bozuldu memeden çektiğim zaman ağlıyo susmuyo gece çok sık uyanıyo tıka basa içiyo fazlasını kusuyo ama doymuyo kafayı yicem artk. Dün akşamda emdi üstüne mama verdik 70 cc üstüne yine emdi sonra 9 uyuyup gece 5 te kalktı emdi sonra 8 e kdr uyudu inanamadm acaba benm sütüm doyurucu mu değil. Dün kraftın dondy beşiğini aldık kk da kullanıcı yorumlarını okudum herkes çok memnunmuş yoksa onda uyuduğu için mi bu kdr rahat uyudu sabah tekrar emdi üstüne mama verdk üstüne tekrar emdi ve inanılmaz huzurlu uyudu. Her öğünde mama versem mi tecrübeli anneler yazarsa çok sevinrm ne yapacağımı şaşırdm
Ben 72 kiloyla doğuma girdim 60 la hamile kalmıştım doğumdan 1 hafta sonra 62 kiloydum hiç vermedim daha 62 kilodayım ama hedefim 53-55 düşmek istiyorum. Göbeğimde jöle gibi 2 aylık bebeğim. Sıklaşması lazım hergün mekik Çek dedi doktor 20 mekik çekiyorum şimdilikDogum kilolarini verebildiniz mi? Ben 16 kilo almistim 69 kilo ile doguma girdim. Dogumda sadece 3 kilo gitti. Toplamda 11 kilosu gitti 5 kilom kaldi takildim. Hepsi kalcamda
Ozel bir sey yapiyor musunuz?
Emzipi doğduğu günden beri veriyorum canm 3320 doğdu hastaneden çıktığımzda 3.190 dı şimdi 3800 olmş dr kilo alımı normal dedi mama verme dedi. Günde 8 kere bezini değiştiriym kakası ve çişinden ağırlaşmş oluyo bezleri. Annem memeyi çok seviyor bırakmaz emmeyi dedi ama bende güvenemiyorm eninde sonundabırakır gibime geliyor.Emzik denedin mi canım belki emzik rahatlatır. Kilo alımı nasıl? Kaka çiş yapıyorsa doyuyor der doktorlar.
Ama şuna inanırım emsede doymayabiliyor. Büyük kızımda o stresi yaşadım. Ne yazıkki mamaya başladım ve meme emmek istemedi 2 aydan sonra sadece geceleri verdim meme yani her çocukta bir olmaz belki ama mama Alınca çoğu memeyi bırakıyoama dediklerini yaşıyordum. Emzik ver çünkü o doyuyo aslında ama emmek rahatlatıyo bebekleri ondan dır. Yada doktoruna anlat bu durumu.
Kakasıda çişide çok kilo alımıdaSütüne maşallah benden yarısı kadar anca çıkıyor ama mama vermiyorum. Doymasi lazım onun o kadar sütü ben icsem ben bile doyarimmama vermeden haftalik kilo takibi yap günde 25 30 gram alıyorsa tamamdır bu iş. Birde bezi dolu dolu olmasi lazımmış. Kaka metabolizma ile ilgiliymis ama cisini çok yaparmis doyan bebek.
Kakasıda çişide normal hatta çişi bol diyebilirm:)kilo alımıda normal dedi doktoru zatn 1 aylık bebek 1 öğünde en fazla 60 cc içermiş. Ben bebeğimden hiç bişi anlamadm ne yapacağımı şaşırdmSütüne maşallah benden yarısı kadar anca çıkıyor ama mama vermiyorum. Doymasi lazım onun o kadar sütü ben icsem ben bile doyarimmama vermeden haftalik kilo takibi yap günde 25 30 gram alıyorsa tamamdır bu iş. Birde bezi dolu dolu olmasi lazımmış. Kaka metabolizma ile ilgiliymis ama cisini çok yaparmis doyan bebek.
1 aylık bebeğim var emziriyorum ama doymuyor acaba sütüm mü yetersiz dedim süt sağma makinesiyle sağdım 1 memeden 90 cc çıktı daha çıkardı ama devam etmedim sağmaya. 1,5 saat içinde 150 cc biberonla süt içirdm ne kadarla doyduğunu öğrenmek için ama doymadı sürekli emmek istiyor artk meme başım yara oluyor dayanamıyorum psikolojim çok bozuldu memeden çektiğim zaman ağlıyo susmuyo gece çok sık uyanıyo tıka basa içiyo fazlasını kusuyo ama doymuyo kafayı yicem artk. Dün akşamda emdi üstüne mama verdik 70 cc üstüne yine emdi sonra 9 uyuyup gece 5 te kalktı emdi sonra 8 e kdr uyudu inanamadm acaba benm sütüm doyurucu mu değil. Dün kraftın dondy beşiğini aldık kk da kullanıcı yorumlarını okudum herkes çok memnunmuş yoksa onda uyuduğu için mi bu kdr rahat uyudu sabah tekrar emdi üstüne mama verdk üstüne tekrar emdi ve inanılmaz huzurlu uyudu. Her öğünde mama versem mi tecrübeli anneler yazarsa çok sevinrm ne yapacağımı şaşırdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?