How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Temmuz Anneleri

Yok canım sahte değildir belki barkodu felan farklıdır ondan. Ama bim a101 firmalara gidip kendi marketleri için özel üretim yaptırıyorlar anlaşıp diye biliyom belki ondan sahte zannediyorlardır böyle bişeye molfix niye izin versin dimi sonuçta a101 tek yada küçük bi market değilki
Bende oyle duydum yani okudum facede belki asilsizdir sonucta a101 marketler zonciri boyle bir sacmalik yapmaz herhalde kendi sirketlerine ozel uretim aliyorlardir muhakkak

Kızlar mrb.
Biz 56 günlük olduk.perşembe 2 ay asilarimiz olacak.
Rota aşısı hakkında ne dusunuosunuz.
Yaptıran ya da yaptıracak olan var mi fikirleriniz neler????

Kızlar mrb.
Biz 56 günlük olduk.perşembe 2 ay asilarimiz olacak.
Rota aşısı hakkında ne dusunuosunuz.
Yaptıran ya da yaptıracak olan var mi fikirleriniz neler????
3 eylül bizimde aşı günümüz. özellikle rota aşısını soracam ve zamanıysa yaptırcam . kızımda yaptırmamıştım ve pişman olmuştum . yürümeye başlayan çocuk yürümeyi bile unutmuştu , bir hafta kadar hastanede kalmıştık ishal yüzünden.

Bebegi onceden.kabiz olan hanimlr sizinkide surekli ikinip uyuyamiyor veya uykusundan.uyaniyormuydu gozunden.uyku zkiyor ama yok geceden beri 5 dk.uyuyup geri iki.iyor uyaniyor.iki hundr zeytinyzgi kle rhtliyor.bugun vermicm ama cok.skntili ya.

kizlAr selam benim sutum bebegime yetmiyo emiyo emiyo agliyo goguslerimde yumusacik :KK43: mecbur mama da veriyorhm Sutumu nasil arttiririm yardiminiza ihtiyacim var annisler :KK43:

Canim emin misin sutunun yetnedigine? Bebegin baska sebeplerden agliyor olabilir mi benimki gaz yuzunden kisa sure emip sonra memeyle savasmaya basliyor ve agliyor, goguslerinin ilk dogum yaptigin gunlere gore daha yumusak olmasi normal, bebegin emmeyi biraktiginda sen gogus ucunu siktiginda sut geliyor mu?
Ben promalt ictim cok begendim gogsumden sut tasti, maltanayi da denedim daha az begendim, belki bende etki etmemistir. Roka diyorlar denemedim, arifoglunun anne cayi var her gun iki kupa iciyorum, tahin helvasi yiyorum, bir de herkesin onerdigi pompayla sagmak da bebegin emmesi kadar olmasa da arttirir deniyor. Yesil uzum. Aklima gelenler bunlar canim kolay gelsin sonuc alirsin insallah.

kızlar ben çok kötüyüm ya eşimle aramız iyice açıldı. beni hiç takmıyor benim düşüncelerimi önemsemiyor onun için önemli olan hep ailesi ablaları yeğenleri falan. kızımızı bile sormaz oldu önceden ilgilenirdi şimdi bi haftadır felan onuınla da ilgilenmiyor. hadi bana tavır yapıyor onu anlarım da kızımın ne günahı var daha küçücük herşeyden bihaber. ama yok yeğenleri kendi çocuğundan daha kıymetli beyefendinin. mesela bugün doktor kontrolümüz var hastaneye gidecez siz gidin diyor. kendisi de ablasını köye götürecek. sanki evli olduğu ben değilim bana yabancı gibi davranıyor. halbuki insan önce eşi ve çocuğunu düşünür. ama biz hep ikinci plandayız. çok yoruldum sıkıldım gerçekten :KK12:

kızlar ben çok kötüyüm ya eşimle aramız iyice açıldı. beni hiç takmıyor benim düşüncelerimi önemsemiyor onun için önemli olan hep ailesi ablaları yeğenleri falan. kızımızı bile sormaz oldu önceden ilgilenirdi şimdi bi haftadır felan onuınla da ilgilenmiyor. hadi bana tavır yapıyor onu anlarım da kızımın ne günahı var daha küçücük herşeyden bihaber. ama yok yeğenleri kendi çocuğundan daha kıymetli beyefendinin. mesela bugün doktor kontrolümüz var hastaneye gidecez siz gidin diyor. kendisi de ablasını köye götürecek. sanki evli olduğu ben değilim bana yabancı gibi davranıyor. halbuki insan önce eşi ve çocuğunu düşünür. ama biz hep ikinci plandayız. çok yoruldum sıkıldım gerçekten :KK12:

Sonuna kadar haklısın canım. Sen hala annenlerdeydin di mi. Eşin kendi evinizde mi kalıyor. Belki babanın yanında kalıyorsun diye babanın götürmesini bekliyordur. Erkekleri fazla rahata alıştırmayacaksın.

3 eylül bizimde aşı günümüz. özellikle rota aşısını soracam ve zamanıysa yaptırcam . kızımda yaptırmamıştım ve pişman olmuştum . yürümeye başlayan çocuk yürümeyi bile unutmuştu , bir hafta kadar hastanede kalmıştık ishal yüzünden.
Ben çok kararsız kaldım gereksiz olduğunu söylemiş prof.un biri.biride aksine bağışıklığı cokertiyor demiş.

Kızlar kayinvalidem geliyor bana sabır dileyin bi de dua edin çok kalmasin

Allah sabır versin canım. Aman ne yaparsa yapsın takılmamaya çalış. İnsanı depresyona sokıyorlar çünkü. Sen bebeğinle ilgilen sayılı gün geçer. Benim gibi her gün gelme ihtimalin olanlara bak şükret

Sonuna kadar haklısın canım. Sen hala annenlerdeydin di mi. Eşin kendi evinizde mi kalıyor. Belki babanın yanında kalıyorsun diye babanın götürmesini bekliyordur. Erkekleri fazla rahata alıştırmayacaksın.
Yeni evimize taşındık haftasonu. ben bebekle gidemedim eşimle ablası gittiler taşıma temizleme işlerini yaptılar. dün döndüler bugün de köye gittiler eşim arabayla götürdü.bize uğradılar ama inan 2 dk oturmadı eşim.hadi gidelim diyip durdu ablasına.babamdan pek hoşlanmıyor ondan boyle yapıyor biliyorum. Kardeşime güveniyor o. Nasılsa hastaneye götürür diye düşünüyor

Annemlerdeyim cnm ve sanırım bayramdan sonra gidicem evime. Eşim de biraz yalnız kalsın bakalım. Kafasını toplaması gerekiyormuş beyimizin. Bana sormadı bile. birlikte gidelim faln demedi. Ben de onu duşunduğumden haftaya gitmeye karar vermiştim ama vazgeçtim

Allah sabır versin canım. Aman ne yaparsa yapsın takılmamaya çalış. İnsanı depresyona sokıyorlar çünkü. Sen bebeğinle ilgilen sayılı gün geçer. Benim gibi her gün gelme ihtimalin olanlara bak şükret

1 saat uzaklıkta istediği zaman gelir gider.elimde değil kafaya takarim gece aglarim artık lohusalik iste

Canım gazına iyi gelmiştir ondan uyumuştur yani o içtiklerin uyku yapıyo diye bilinsede bebeğine iyi gelmese gazı olsa gene Ağlar uyumaz ıkınırdı. Bebekler bugünlerinde normal olarak uyumaları lazım zaten.

Hadiya belkide haklısın aman Allah korusun ya

Maşallah size herşey zorlukla kolaylıkla öğreniliyor gelip geçiyo dimi güzel günler sizinle olsun kokla yerime oğlunu :KK66:

Üşüyünce diyorlar genelde aman elinle müdahale etme Pamuklu mendili varsa kaynamış soğumuş suya batır incitmeden akan kısmı sil mikrop kapmasın.
yaptım dediğiniz gibi iki güne geçti :))

Back