- 20 Aralık 2014
- 756
- 443
- 103
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.981
Kızlar Merhaba
Pek giremiyorum gece gündüz yer degistirdi bizde :)
Elektrikli pompa kullananlar ben ameda kullaniyorum 28.5 mmlik gogüs hunisi cok canımı yakıyo
Bu gögus ucu icin olan huniyi neye göre secicez bilgisi olan varmı bunların xl felan olanları varmis
Huninin icine sagim yaparken sadece ucu mu girmesi gerek yoksa kahverengi kisım tamamen mi gircek
Acil yardımedin acıdan ölüyorum resmen
Kızlar sizlere bşy danışmak istiyorum. Ben doğumdan beri annemlerdeyim. Bebeğin bakımında hep annem yardımcı oldu. Kırkımız ağustosun 30unda çıkacak.eşim de ben de öğretmeniz Eylülün birinde de seminerler başlıyo eşim işe başlayacak. Ben doğum iznindeyim. Eşim istersen bayrama kadar kal sonra birlikte döneriz diyor ama ben burda sıkılmaya başladım artık 2buçuk ay oldu geleli evimi özledim gitmek istiyorum. Ama bebeğime tek başıma bakabilecek miyim korkusu var. Burda banyosunu annemle yaptırıyoruz altını çoğu kez annem değiştiriyor. Ağlayınca susturamadığımda o alıp bakıyor. Eve gidince tek başıma zorlanır mıyım iyi bakabilir miyim? Kafam çok karışık. Bi taraftan da artık eşimle bebeğimle yalnız kalmak da istiyorum. Ne yapsam bana bi akıl verin
Ne güzel anlatmışsın:) inşallah ben de gidince seninki gibi bi düzen oturtabilirim. Eşimle de aramız iyi değil bu ara. Acaba evimize gidince düzelir mi ki??Canım eninde sonunda yalnız kalacaksınız. Bu süreci ne kadar hızlandırırsan o kadar çabuk alışırsın. Annem gideli 8 gün oldu. Evden çıkınca annem kolum kanadım kırıldı sanki ağladım baya. Ertesi gün sankki yıllardır çocuk bakıyor gibiydim. Annem varken çocuğu o sustururdu ben işimi yapardım mesela. Annem olmayınca nasıl yetişeceğim dedim. Öyle bir sistem oturtuyorsunki mecburen evimi silip süpürüp yemek bile yaptım. Çünkü annemle oturup sohbet de ediyorduk internette oyalanıyordum. Yalnız kalınca kızım uyudukça bi iş hallettim. Gecede o uyunca eşinle başbaşa bi çay içmek gece onu uyutup birlikte yatağa koşmak bile keyifli :)
Kızlar sizlere bşy danışmak istiyorum. Ben doğumdan beri annemlerdeyim. Bebeğin bakımında hep annem yardımcı oldu. Kırkımız ağustosun 30unda çıkacak.eşim de ben de öğretmeniz Eylülün birinde de seminerler başlıyo eşim işe başlayacak. Ben doğum iznindeyim. Eşim istersen bayrama kadar kal sonra birlikte döneriz diyor ama ben burda sıkılmaya başladım artık 2buçuk ay oldu geleli evimi özledim gitmek istiyorum. Ama bebeğime tek başıma bakabilecek miyim korkusu var. Burda banyosunu annemle yaptırıyoruz altını çoğu kez annem değiştiriyor. Ağlayınca susturamadığımda o alıp bakıyor. Eve gidince tek başıma zorlanır mıyım iyi bakabilir miyim? Kafam çok karışık. Bi taraftan da artık eşimle bebeğimle yalnız kalmak da istiyorum. Ne yapsam bana bi akıl verin
Benimki de ayni :)Kıyamam ya nasılda ağlıyolar :))
Bizimkide banyo bitince ağlıyo su dökerken mest oluyor
Bebeğini yıkamaya korkan annelere gelsın :)
Ne güzel anlatmışsın:) inşallah ben de gidince seninki gibi bi düzen oturtabilirim. Eşimle de aramız iyi değil bu ara. Acaba evimize gidince düzelir mi ki??
Ne güzel anlatmışsın:) inşallah ben de gidince seninki gibi bi düzen oturtabilirim. Eşimle de aramız iyi değil bu ara. Acaba evimize gidince düzelir mi ki??
Hanimlar galiba bebegim ishal oldu
Sadece anne sutu veriyorum boyle olmasini anlamlandiramadim,hafiften yesilimsi ve sivi ! yok bugun iki kere cikti sadece ama kivami sulu,yediklerimden kaynaklanabilir dedi komsum ama bilemedimGeçmiş olsun. Sık mı çıkıyor kıvamı mı daha sulu
Kıyamam ya nasılda ağlıyolar :))
Bizimkide banyo bitince ağlıyo su dökerken mest oluyor
Aynen bnmkide öyle havluya sarınca başlıyo ağlamaya zor susturuyorum :)))
Bnkide kabizHanimlar galiba bebegim ishal oldu
Kizlr iki gundr kizim.kakasini yaomkta cok zotlniyor ve cok az yapiyor.normlde daha fazla yapmsi lazim.skiyor kndini.iki gun.oncede yemekte aci vardi.bn ona bagliyorum.gecermi.bu durum.uyuyack ikiniyo. Uyaniyo yapmiyo.duzeni bozuldu.bnm yuzumden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?