• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Haftalık Erken Doğum

maşallah, sübhanallah bak ne güzel kilo alıyorlar, çok sevindim saglıkları sıhhatleri yerinde olsunda varsın geç gitsinler evlerine.. bence 2 haftaya kalmaz çıkarırlar bir arkadaşın 2200 dü çıkarmışlardı.. tabi gelişimleri de önemli.. Rabbim güç kuvvet versin.

Amin inşallah 11 gün oldu gelişimleri iyi çok şükür

Bebeklerimin birini 16. günde aldım, yarın kontrolümüz var. diğer bebeğimin kilo almasını bekliyoruz

19.07.2014 ikiz erken doğum
32. haftaya girdiğim ilk gün sabah 07:15 ikiz çocuklarım dünyaya geldi.
Suyum gitti ve doktorum beni acil sezeryane aldı.
Çocuklarımın biri 1400 (boy 39) diğeri 1830 (boy 40) dünyaya geldiler.
Büyük oğlum solunum cihazına bağlandı ciğerleri gelişmemiş ve ertesi günü ciğerleri gelişti diye normal küveze aldılar. doğum sırasında hemen ciğer geliştirici iğne yapıldı oğluma.
Küçük olan oğlumun solunum sorunu yoktu.
Şimdi ikiside küvezde, sağlık sorunları yok sadece kilo almaları bekliyoruz, doktor ortalama 1 ay kalırlar diyor. Doğum kilolarının altınada düştüler tabi.
Anne sütü gönderiyorum besleniyorlar
31 Haftalık doğum yapanlar ne kadar süre bebekleriniz küvezde kaldı yazabilirler mi?
Canım merhaba bende 31+2 de doğum yaptim kizim 23 gün oğlum tam 1 ay kaldı çok şükür evdeyiz simdi darısı başına inşallah çok zor oluyo azicik sabir bol bolll uyu dinlen sonra uyumaya firsat bulamican emin ol

Bebeklerimin ikiside çok şükür artık benimle
biri 16 gün diğeri 29 gün kaldı küvezde.
İkisinide tam 1830 gr ile aldık
ilk aldığımız 3200 diğeri 2750 gr oldu.
Sağlık sorunları yok çok şükür, yenidoğan birer bebeğe benziyorlar şimdi.
Rabim bebeğini kucağına almak isteyen her anneye nasip etsin

Bende araştıranlar için not düşeyim 30 haftalık doğum yaptım bebeğim 1070 gr dı. 53 gün küvöxde kaldı 1770 gr ile taburcu olduk. Şükürler olsun iyi gidiyoruz şimdilik tekrar hastane düşüncesi çok moral bozucu sağlıkla büyürler umarım çocuklarımız

Bebeklerimin ikiside çok şükür artık benimle
biri 16 gün diğeri 29 gün kaldı küvezde.
İkisinide tam 1830 gr ile aldık
ilk aldığımız 3200 diğeri 2750 gr oldu.
Sağlık sorunları yok çok şükür, yenidoğan birer bebeğe benziyorlar şimdi.
Rabim bebeğini kucağına almak isteyen her anneye nasip etsin
merhaba ben de 12 gün önce 35. haftamda ikizlerimi doğurdum birinin suyu azalmıştı erken almak zorunda kaldı doktor doğduklarında solunum sorunu nedeniyle küveze aldılar birkaç gün solunum cihazına bağlı kaldılar ve sonra kilo almaları için normal küvezde kaldılar...dün taburcu ettik kızımın beslenmesi iyi fakat oğlanın beslenmesi çok zayıf bütün gün mama ve meme veremedim dün akşam geri hastaneye götürdük beslenmesi düzelene kadar küvezde kalacak sizinkilerin beslenmesi nasıldı...oğluşumun beslenmesi düzelir mi...

ben 22 haftada seklaj oldum 3 ay hastanede yattım 35 de taburcu ettıler sıdı ıkı gunde bır kontrole gıdıyorum rabbım kıseye bunlar yasatmasın cok zor her gun olmek her dun yenıden dogmak
bıdıklaeım kılo cok alamadılar p.tesı yıne kontrolum var
bakalım dr dedelerı ne dıcek
agrılarım arttı elı kulagında yanı
3 kez acıl gıttım hastaneye sıddetlı kanamayla
bır daha boyle olsun ıstemıyorum sakın sakın gıdeyım hastaneye
rabbım bebeklerımı saglıklı gonrerır ınsallah

Back