• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlar acil bir soruma yanıt verebilir misiniz? Biz 50 günlük olduk. Daha doktor kontolümüze de var. Memlekete gideceğiz oğlumla. Uçak bileti de aldık. Uçağa binebilir mi oğlum? Bir sağlık problemi yaratıyor mu? Gidenler varsa uçakta bebek ağlama krizine giriyor mu basınçtan falan? Bilgisi olan yardım edebilir mi?

günaydın anneler , 33 gün sonra oğluşum evimize geldi çok şükür, tam herşey yoluna giriyor derken benim geçmek bilmeyen dayanılmaz mide agrım vardı , hep stresin mideye vurmuş dediler , en son 2 gün önce başka doktora gittim herahlde dedim mide kanseri oldum bu agrı geçmiyor ultraon iistedi safra kesemde taş varmış , ameliyat olacam :KK43: , bebeğimi, bile kucağıma zor alıyorum emzirip hemen bırakıyorum . Bu zor günlerde geçecek inşallah Rabbimin izniyle.

çok şükür kuzun çıkmış hastaneden sende bir an önce atlatırsın inşallah..Rabbim başka sıkıntı göstermesin..

Kızlar acil bir soruma yanıt verebilir misiniz? Biz 50 günlük olduk. Daha doktor kontolümüze de var. Memlekete gideceğiz oğlumla. Uçak bileti de aldık. Uçağa binebilir mi oğlum? Bir sağlık problemi yaratıyor mu? Gidenler varsa uçakta bebek ağlama krizine giriyor mu basınçtan falan? Bilgisi olan yardım edebilir mi?
Duydugum kadariyka ucak kalkista ve iniste basinctan sebep emzirmen gerekiyormus ;)

günaydın anneler , 33 gün sonra oğluşum evimize geldi çok şükür, tam herşey yoluna giriyor derken benim geçmek bilmeyen dayanılmaz mide agrım vardı , hep stresin mideye vurmuş dediler , en son 2 gün önce başka doktora gittim herahlde dedim mide kanseri oldum bu agrı geçmiyor ultraon iistedi safra kesemde taş varmış , ameliyat olacam :KK43: , bebeğimi, bile kucağıma zor alıyorum emzirip hemen bırakıyorum . Bu zor günlerde geçecek inşallah Rabbimin izniyle.
geçmiş olsun çok. bir sürü zorluğu geride bırakmışsınız. Gerisi de geçer umarım. Evinize dönmeniz çok güzel haber. Size de Allah şifalar versin...Başka sıkıntı göstermesin...

Duydugum kadariyka ucak kalkista ve iniste basinctan sebep emzirmen gerekiyormus :KK66:
İşte korktuğum şeyler bunlar. İnsan stres oluyor zaten. Emziririm emzirmesine de bizim ufaklık durur mu? Babamız da olmayacak yanımızda. Tek başımıza bakalım allah uçaktaki yolculara basır versin :) Sonra gani gani oğluma uyku versin de 1 saat geçiversin hemen :)

Geçmiş olsun canım. Biean evvel olda kurtul. Oğluşunda gelmiş eve gözün aydın

yarimdamakli almamiş eşim bide ondan alalim canim bakalim nolcak

Benimki onu tuttu canım. Marketten almıştım 4-5 lira birşey ama hayat kurtarıyor :)

Bende 55 günlükken binicem canım. Emzirmeye çalışcaz mecbur

Kızlar kızım 2 gündür ağzına gelince emdiği çok ağlıyor. Birde sanki diş çıkaracak bebekler gibi tükürüğünü baloncuk yapıyor tükürüğünü akıtıyor. Var mı böyle yapan

:KK70:en sonunda olacağı o canım. Geldşçi şimdi bende. Çocuğu emziriyorum. Durmadı. Gezdirerek emziriyorum bende. Benim çocuklarımda böyle emerdi 3.ayda bıraktılar. Buda en fazla 3 ay emer diyor. Tam felaket tellalı kadın

Aynen canım ya dün uyuttum kv sevcem diye akşam 11de uyandırdı uyuyan çocuğu. Sabah 4.30a kadar 10dj uyumadık. Düzenini bozdu çocupun. O evinde uyudu ben gece sinirimden öldüm. Yavrumda telef oldu

Allah böylelerini bildiği gibi yapsın. bizim başımızda da var. kv değil ama eşimin abisi yeğenleri falan. iki kez görmeye geldiler uyuyan çocuğu uyandırdılar güya seveceklermiş. kucaktan kucağa dolaştırdılar öpülmekten helak oldu yavrum bşy de denmiyor. sinirimden içim içimi yedi valla :KK11:gelmelerini hiç istemiyorum ne yalan söyliym

Rabbim şifa versin bi an önce iyileşirsin inşallah cnm

yarimdamakli almamiş eşim bide ondan alalim canim bakalim nolcak
canım ben geçenlerde nuk marka yarım damak silikon emzik aldım kızım onu çok beğendi hemen tuttu sen de bi dene istersen

Kızlar kızım 2 gündür ağzına gelince emdiği çok ağlıyor. Birde sanki diş çıkaracak bebekler gibi tükürüğünü baloncuk yapıyor tükürüğünü akıtıyor. Var mı böyle yapan
benim kız aynısını yapıyor canım hatta dün hep kustu kusunca da ağlıyor

kizlar selam kizim.bugun 61 gunluk oldu..cok sukur iki gundur gece uykularida basladi..baloncuk benim.kizimda yapiyor tukuruk bezleei gelisiyor korkacak bisey yok deniliyor..pztsi kontrolumuz var..benim sorunum.bebegim mamayla besleniyor..napip ettiysem anne sutunu arttiramadim..her mama sonrasi bi saat gectikten sonra yada mama oncesi gened gogsumu veriyorum..bikmadan..ama sonuc ic acici gorunmuyor..kilosu normal kizimin..ogle uykularimiz biraz fazla dra onu soracam.
birde sali gunu rota asimiz var..diger iki asimiz..zor bi gun olcak..

Bugün sabırımın sınırlarındayım gerçekten 34 gündür geçirdiğim en zor gün sanırım. Bu gece uykusuzluğunu bir türlü tolere edemiyorum nasıl alışılır ki uykusuzluğa? Ben iyice negatif bi tip olup çıkıyorum :( bebeğime de yazık o da benden etkileniyor, şu günler geçsin çabucak bebeğim bir yaşına falan gelsin hemen istiyorum.

Bugün sabırımın sınırlarındayım gerçekten 34 gündür geçirdiğim en zor gün sanırım. Bu gece uykusuzluğunu bir türlü tolere edemiyorum nasıl alışılır ki uykusuzluğa? Ben iyice negatif bi tip olup çıkıyorum :KK43: bebeğime de yazık o da benden etkileniyor, şu günler geçsin çabucak bebeğim bir yaşına falan gelsin hemen istiyorum.
valla şu ağlama krizleri olmasa ben uykusuzluğa da razıyım da:( Allah hepimize en kısa zamamda rahat huzurlu yaşamayı nasip etsin

7 haftalık olduk bugün, ya doktor demişti ki bişeye alerjisi olsa kakası sümüksü yapıda olurdu o zamanlar değildi de şimdi tamamen olmasa da arada sümüksü jel gibi kısımlar oluyor kakasında bişeye alerjisi mi var acaba
Benimkinde de oluyo arada sümüksü yapı. Çok değil ama.
Az olması da normal mi ki kafam karıştı:)

Kızlar ben bunu burdan hep diyrm hep ama hep memede tut, tutuldukta bebek meme ucunu emzirdikçe artıyor o süt, bnminsnıpmaz azdı ama çoğaldı
ben de hep memede tuttum şimdi meme manyağı bi oğlum var:) uyanık olduğu her an meme istiyo. 50 günlük anneler bebeğiniz uyanıklen kendisi vakit geçiriyo mu? benimki ya kucakta max 10 dk yada mızmızlanıyo:( ne zaman düzelir acaba?

Dündn b
canım bızdede aynı sıkıntı oldu.sağlık ocagından verılen monovıt aşırı derecede karın agrısı gaz yaptı.kendı doktorumuzu aradık bıraktırdı.şimdi başaka bır ılaç kullanıyoruz.doktorunu ara sor.
dünden beri kafayı yicem özel hastanenin doktoru kartını durup dururken kendi verdi tlf açmıyo. Bugün verdim mecburen yine ama canı sıkılıyor üzülüyoruö yine ağlayacak, vermesem önemli bi şey. Sizin dr unuz ne önermişti? En nihayet whatsapptan yazıcam adama.:(

Back