- Konu Sahibi Hedef65tir
- #64.841
merhabalar... benim kızım da bir aylık oldu bugün. gaz sancısı için ne kullanıyorsunuz? doktorumuz sap simpleksi verdi ama pek faydası yok.
ben rezene içiorum kızıma da zinco damla her gun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar... benim kızım da bir aylık oldu bugün. gaz sancısı için ne kullanıyorsunuz? doktorumuz sap simpleksi verdi ama pek faydası yok.
Biz de sap simplex kullanıyorduk. Pek işe yaramadığını söyleyince doktorumuza Bio Gaia 'yı önerdi. Şimdi akşam aynı saatlerde vermek suretiyle onu kullanıyoruz. Günde 5 damla şeklinde. Umarım işe yarar diye gözlemliyorum bakalım anlamadık daha...merhabalar... benim kızım da bir aylık oldu bugün. gaz sancısı için ne kullanıyorsunuz? doktorumuz sap simpleksi verdi ama pek faydası yok.
Umarım siz yavrunuzla bir ömür her anını mutlukla yaşarsanız...Allah annenize rahmet eğlesin...Sizlere uzun uzun ömürler versin...Ayy ne güzell keşke benim annemde yanımda olsaydı çok mutlu olurdum valla hiç kimse annenin yerini tutmuyor ben annemi nikahımın olduğu gün kaybettim hiç yanımda olamadı ne gelinliğimle gördü ne torunu annişlerinizin kıymetini bilinn .
Hadi bakalım gözünüz aydın..:) Anneler en büyük yardımcı, destek, kurtarıcı...Bütün anneler süper güçleri olan kahramanlar gibi valla...Sizinki de kıtalar arası yetivermiş zor anınıza,yetişivermiş...Çok şükür... Umarım bizler de yetebiliriz her ihtiyaçlarına,zor günlerine...Tekrar gözünüz aydınlar olsun :)Kizlaaar biz evimizi bulduk kontratimizi imzaladik, 2 eylulde tasiniyoruz :) 1 eylul'de de annemler geliyor, cok
Iyi denk geldi onlar icin cok zor olacak daha saat farkina filan alismadan o kadar uzun yoldan gelip tasinma evine girisecekler ama annelik boyle bisey iste, cocugun 36 yasinda da olsa isin bitmiyor:):) Annem
O kadar sevindi ki onlar buradayken tasinacagimiza:) canim annem benim!!! Bir haftaya tasiniyoruz inanamiyorum hala, nasil altindan kalkacagim bakalim!!!! Bisekil yapacagiz:)
bende uyutamıyorum stresim bebeğe geçio kucağımda uyuyo beikteuyumuyo. sabahtan beri tek 3 saat uyudu o ağlıo bn ağlıorumYa kızlar oğlumun düzeni tam oturmuştu 2 3 saat uyuyordu bir saat uyanık kalıyordu butun gün gece de güzel uyuyordu şimdi iki gündür saatlerce uyutmaya çalışıyorum birkaç hafta önceki gibi. şimdi işe baştan mı başlıcam ben
Gitme şirket senin demem herhalde :)) hala gelmedi bekliyorum. Belkide vazgeçer :) dün yine bana yiğenini anlatıyor. Bu kez işe görsellikte katmış. Kolunda yanık var onu gösteriyor yiğeninin dikiş böyle buruşmuş şeyinde. Dedşm benimkine baktım ben çok güzel. Oğlunun derdi onu gerdi herhalde normal doğum sonrası şeyime taktı kadın
Ya kızlar oğlumun düzeni tam oturmuştu 2 3 saat uyuyordu bir saat uyanık kalıyordu butun gün gece de güzel uyuyordu şimdi iki gündür saatlerce uyutmaya çalışıyorum birkaç hafta önceki gibi. şimdi işe baştan mı başlıcam ben
Kizlar duzen oturtmak cok zor cidden,benim oglum aksam 7 den sonra uyumayinca 12 ye 1 e kadar iskence ediyor bana aglamalar falan bende agliyorum onla gunduz 3 den beri uyanik bakalim ne olacakbende uyutamıyorum stresim bebeğe geçio kucağımda uyuyo beikteuyumuyo. sabahtan beri tek 3 saat uyudu o ağlıo bn ağlıorum
Ayniyiz cnm 2 de saglik.ocagindan geldim zaril zaril agliyo sinitim bozuldu bibyandan emziriyom bi yandan agliyorum.zor gerckten strese bnde giriyorum.Kizlar duzen oturtmak cok zor cidden,benim oglum aksam 7 den sonra uyumayinca 12 ye 1 e kadar iskence ediyor bana aglamalar falan bende agliyorum onla gunduz 3 den beri uyanik bakalim ne olacak
Bebeğin kaç günlük ki? İlk 3 hafta bizimki de yeşildi, sonra dr sarı ve partiküllü olması gerek demişti. Sarı kaka da bira Yumurta gibi kokuyor evet ama renge de çok takmamak gerekiyomuş, yeşil kaka da sorun değil sanırım.Ya benim bebişimin kakası bayağıdır kokuyor yumurta gibi bi koku ya kakası da sarı değil hafif yeşilimsi hatta dün yemyeşildi sarı mı olması lazım
Benimki de 5te uyumamış olursa sonra zor uyuyor dün de bölük pörçük uyudu 10 15 dakika uyuyup uyandı devamlı en son 7buçuğa kadar ağladı sonra uyudu ben evde yalnızız diye üzülüyordum ama yalnız daha rahat uyutuyorum birileri olunca çocuğu kurcalayıp duruyorlar ya sinir oluyorum çocuk tam mayışıyor uyumak üzereyken gelip laf atıyorlar bişey de diyemiyorum şimdi annemlere geldik kv ile kendimi odaya kapattım en sonunda şimdi bir saattir falan uyudu minik aşkım ya çocuk yürürken uyuyabiliyor evde yürüyorum kv peşimde yürüyor böyle kaç gün dayanırım bilmiyorum çocuğun düzeni alt üst oldu haftasonu kardeşimin düğünü var çok zor olacak böyle giderse. Ver bende dursun diyo çocuğun uyku saati geçiyor sonra uyuyamıyor :-( ay çok dolmuşum sabahtan akşama kadar yaKizlar duzen oturtmak cok zor cidden,benim oglum aksam 7 den sonra uyumayinca 12 ye 1 e kadar iskence ediyor bana aglamalar falan bende agliyorum onla gunduz 3 den beri uyanik bakalim ne olacak
7 haftalık olduk bugün, ya doktor demişti ki bişeye alerjisi olsa kakası sümüksü yapıda olurdu o zamanlar değildi de şimdi tamamen olmasa da arada sümüksü jel gibi kısımlar oluyor kakasında bişeye alerjisi mi var acabaBebeğin kaç günlük ki? İlk 3 hafta bizimki de yeşildi, sonra dr sarı ve partiküllü olması gerek demişti. Sarı kaka da bira Yumurta gibi kokuyor evet ama renge de çok takmamak gerekiyomuş, yeşil kaka da sorun değil sanırım.
Bnmde annmler yardimci.oluyo.ama tam.uyutucm.biri gelip dedigin gbi.laf atiyo ya uyumasin.az sewlim diyolr.bnde diyorum siz fosur fosur uyuyosunuz bn ugrasiyorum dedim.kizimada kizamiyorum yawrum bnm uyku akiyo gozunden.uyuyamiyoBenimki de 5te uyumamış olursa sonra zor uyuyor dün de bölük pörçük uyudu 10 15 dakika uyuyup uyandı devamlı en son 7buçuğa kadar ağladı sonra uyudu ben evde yalnızız diye üzülüyordum ama yalnız daha rahat uyutuyorum birileri olunca çocuğu kurcalayıp duruyorlar ya sinir oluyorum çocuk tam mayışıyor uyumak üzereyken gelip laf atıyorlar bişey de diyemiyorum şimdi annemlere geldik kv ile kendimi odaya kapattım en sonunda şimdi bir saattir falan uyudu minik aşkım ya çocuk yürürken uyuyabiliyor evde yürüyorum kv peşimde yürüyor böyle kaç gün dayanırım bilmiyorum çocuğun düzeni alt üst oldu haftasonu kardeşimin düğünü var çok zor olacak böyle giderse. Ver bende dursun diyo çocuğun uyku saati geçiyor sonra uyuyamıyor :-( ay çok dolmuşum sabahtan akşama kadar ya
Kizlaaar biz evimizi bulduk kontratimizi imzaladik, 2 eylulde tasiniyoruz :) 1 eylul'de de annemler geliyor, cok
Iyi denk geldi onlar icin cok zor olacak daha saat farkina filan alismadan o kadar uzun yoldan gelip tasinma evine girisecekler ama annelik boyle bisey iste, cocugun 36 yasinda da olsa isin bitmiyor:):) Annem
O kadar sevindi ki onlar buradayken tasinacagimiza:) canim annem benim!!! Bir haftaya tasiniyoruz inanamiyorum hala, nasil altindan kalkacagim bakalim!!!! Bisekil yapacagiz:)
Ayy ne güzell keşke benim annemde yanımda olsaydı çok mutlu olurdum valla hiç kimse annenin yerini tutmuyor ben annemi nikahımın olduğu gün kaybettim hiç yanımda olamadı ne gelinliğimle gördü ne torunu annişlerinizin kıymetini bilinn .
Kız yok darlığına bişey olmuyo 4. Doğumdan sonra genişlik olurmuş :)))
Cansucum sen bi ac goster de kadin rahatlasin baska turlu susmicak heralde. Ne cahiller ya insanin girtlaklayasi geliyo.
Benimki de 5te uyumamış olursa sonra zor uyuyor dün de bölük pörçük uyudu 10 15 dakika uyuyup uyandı devamlı en son 7buçuğa kadar ağladı sonra uyudu ben evde yalnızız diye üzülüyordum ama yalnız daha rahat uyutuyorum birileri olunca çocuğu kurcalayıp duruyorlar ya sinir oluyorum çocuk tam mayışıyor uyumak üzereyken gelip laf atıyorlar bişey de diyemiyorum şimdi annemlere geldik kv ile kendimi odaya kapattım en sonunda şimdi bir saattir falan uyudu minik aşkım ya çocuk yürürken uyuyabiliyor evde yürüyorum kv peşimde yürüyor böyle kaç gün dayanırım bilmiyorum çocuğun düzeni alt üst oldu haftasonu kardeşimin düğünü var çok zor olacak böyle giderse. Ver bende dursun diyo çocuğun uyku saati geçiyor sonra uyuyamıyor :-( ay çok dolmuşum sabahtan akşama kadar ya
Ahnen canim suna cok katiliyorum duzeni bozuluyor cocugun ben komsuya gidince yaa komsularim gelince 1 saatligine de gelseler o aksam uyuyamiyor evladim bazen cok yardimci oluyorlar bana ben memleketimde degilim ama iste bazende bozuluyor uykusu herbirseyi ofBenimki de 5te uyumamış olursa sonra zor uyuyor dün de bölük pörçük uyudu 10 15 dakika uyuyup uyandı devamlı en son 7buçuğa kadar ağladı sonra uyudu ben evde yalnızız diye üzülüyordum ama yalnız daha rahat uyutuyorum birileri olunca çocuğu kurcalayıp duruyorlar ya sinir oluyorum çocuk tam mayışıyor uyumak üzereyken gelip laf atıyorlar bişey de diyemiyorum şimdi annemlere geldik kv ile kendimi odaya kapattım en sonunda şimdi bir saattir falan uyudu minik aşkım ya çocuk yürürken uyuyabiliyor evde yürüyorum kv peşimde yürüyor böyle kaç gün dayanırım bilmiyorum çocuğun düzeni alt üst oldu haftasonu kardeşimin düğünü var çok zor olacak böyle giderse. Ver bende dursun diyo çocuğun uyku saati geçiyor sonra uyuyamıyor :-( ay çok dolmuşum sabahtan akşama kadar ya