• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bi de öyle deyince kalkıp gidiyormuş :KK70:

Gitme şirket senin demem herhalde :)) hala gelmedi bekliyorum. Belkide vazgeçer :) dün yine bana yiğenini anlatıyor. Bu kez işe görsellikte katmış. Kolunda yanık var onu gösteriyor yiğeninin dikiş böyle buruşmuş şeyinde. Dedşm benimkine baktım ben çok güzel. Oğlunun derdi onu gerdi herhalde normal doğum sonrası şeyime taktı kadın

Kizlar merhaba uzun zamandir yazamiyorum,malum kizlardan vakit bulamiyorum.Hepiniz iyisinizdir insaAllah :) Kuzularinizda iyilerdir insaAllah, hepsine masaAllah :) Ben dogumdan beri totoyu toparlayamadim maalesef :) Safra kesemde tas cikti,dis etlerim hasta dis koklerim erimis,hamileyken preeklempsi oldugum icin gozlerim bozuldu.Bir yandanda bunlarla ugrasiyorum,hastanelere git gel :) Vakit buldukca yazmaya calisacagim.Sizleri cok opuyorum,sevgiler...
Busracim iyi olmaniza cok sevindim sende insallah kisa surede atlatirsin rahatsizliklarini!!!

Kizlaaar biz evimizi bulduk kontratimizi imzaladik, 2 eylulde tasiniyoruz :) 1 eylul'de de annemler geliyor, cok
Iyi denk geldi onlar icin cok zor olacak daha saat farkina filan alismadan o kadar uzun yoldan gelip tasinma evine girisecekler ama annelik boyle bisey iste, cocugun 36 yasinda da olsa isin bitmiyor:):) Annem
O kadar sevindi ki onlar buradayken tasinacagimiza:) canim annem benim!!! Bir haftaya tasiniyoruz inanamiyorum hala, nasil altindan kalkacagim bakalim!!!! Bisekil yapacagiz:)

cnmm ablamız var,hem ev işimizle hemde oğlumla ilgileniyor..Sabahdan öğlene kadar evde oluyorlar...öğlende gidip alıyorum onları ofise getiriyorum...sabahla öğlen arasıda süt sağıp bırakıyorum...Havalar soğuyana kadar böyleyapıcam ama soğuyunca nasıl olcak bılmıyorum..evden cıkartınca hasta ederım dıye korkuyorum ama bi yolunu bulcaz bakalım yaşadıkça..Hayatımda ilk defa işden bu kadar uzak kaldım.cidden çok işkolikmişim benn..işe dönünce sütüm bollandı yav benim:))
maasallah ne guzel geunduz uyumayip gece uyumasi ve duzeninin oturmasi.....ben bu sekilde bi duzenoturtmayac calisiyorum ins bizde boyle oluruz... Canm ablaya aylik ne kadar veriyorsunuz

Gitme şirket senin demem herhalde :)) hala gelmedi bekliyorum. Belkide vazgeçer :) dün yine bana yiğenini anlatıyor. Bu kez işe görsellikte katmış. Kolunda yanık var onu gösteriyor yiğeninin dikiş böyle buruşmuş şeyinde. Dedşm benimkine baktım ben çok güzel. Oğlunun derdi onu gerdi herhalde normal doğum sonrası şeyime taktı kadın
:D :D ayyyyy koptum kız

Kizlaaar biz evimizi bulduk kontratimizi imzaladik, 2 eylulde tasiniyoruz :) 1 eylul'de de annemler geliyor, cok
Iyi denk geldi onlar icin cok zor olacak daha saat farkina filan alismadan o kadar uzun yoldan gelip tasinma evine girisecekler ama annelik boyle bisey iste, cocugun 36 yasinda da olsa isin bitmiyor:):) Annem
O kadar sevindi ki onlar buradayken tasinacagimiza:) canim annem benim!!! Bir haftaya tasiniyoruz inanamiyorum hala, nasil altindan kalkacagim bakalim!!!! Bisekil yapacagiz:)
Çok sevindim valla sanki benimüstümden bi Yük kalktı :D annelik bitmiyo işte Ömür boyu mesai ;)

Yaşasın o zaman :KK73: derdi veren Rabbim dermanınıda veriyor. Yeni evin hayırlı olsun. Hepimiz taşındık neredeyse. Atlatılıyor canım ya. Annenlerde var ya artık gerisi kolay

Gozun aydin cnm.minikin sansina bulmussunuz ew.ew tasimk sknti bnmde annm gelmisti .bi tek annem.olsun bna bisey olmz diye bosuna dememislr.:)

Cansucum sen bi ac goster de kadin rahatlasin:KK70: baska turlu susmicak heralde. Ne cahiller ya insanin girtlaklayasi geliyo.

Ayy ne güzell keşke benim annemde yanımda olsaydı çok mutlu olurdum valla hiç kimse annenin yerini tutmuyor ben annemi nikahımın olduğu gün kaybettim hiç yanımda olamadı ne gelinliğimle gördü ne torunu annişlerinizin kıymetini bilinn .

Ayy ne güzell keşke benim annemde yanımda olsaydı çok mutlu olurdum valla hiç kimse annenin yerini tutmuyor ben annemi nikahımın olduğu gün kaybettim hiç yanımda olamadı ne gelinliğimle gördü ne torunu annişlerinizin kıymetini bilinn .
:( Rabbim sana uzun Ömür versin evladının heranında yanında ol bütün mutluluklarına şahid ol inş

merhabalar... benim kızım da bir aylık oldu bugün. gaz sancısı için ne kullanıyorsunuz? doktorumuz sap simpleksi verdi ama pek faydası yok.

merhabalar... benim kızım da bir aylık oldu bugün. gaz sancısı için ne kullanıyorsunuz? doktorumuz sap simpleksi verdi ama pek faydası yok.

Back