- 15 Ocak 2013
- 209
- 93
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #64.821
Bi de öyle deyince kalkıp gidiyormuşiyi yapmışsın. Benimkide caydırma politikası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de öyle deyince kalkıp gidiyormuşiyi yapmışsın. Benimkide caydırma politikası
Bi de öyle deyince kalkıp gidiyormuş
Busracim iyi olmaniza cok sevindim sende insallah kisa surede atlatirsin rahatsizliklarini!!!Kizlar merhaba uzun zamandir yazamiyorum,malum kizlardan vakit bulamiyorum.Hepiniz iyisinizdir insaAllah :) Kuzularinizda iyilerdir insaAllah, hepsine masaAllah :) Ben dogumdan beri totoyu toparlayamadim maalesef :) Safra kesemde tas cikti,dis etlerim hasta dis koklerim erimis,hamileyken preeklempsi oldugum icin gozlerim bozuldu.Bir yandanda bunlarla ugrasiyorum,hastanelere git gel :) Vakit buldukca yazmaya calisacagim.Sizleri cok opuyorum,sevgiler...
Masallaaaah 41 kere:)Merhaba hanımlar. Biz bugün 3 aylık olduk
maasallah ne guzel geunduz uyumayip gece uyumasi ve duzeninin oturmasi.....ben bu sekilde bi duzenoturtmayac calisiyorum ins bizde boyle oluruz... Canm ablaya aylik ne kadar veriyorsunuzcnmm ablamız var,hem ev işimizle hemde oğlumla ilgileniyor..Sabahdan öğlene kadar evde oluyorlar...öğlende gidip alıyorum onları ofise getiriyorum...sabahla öğlen arasıda süt sağıp bırakıyorum...Havalar soğuyana kadar böyleyapıcam ama soğuyunca nasıl olcak bılmıyorum..evden cıkartınca hasta ederım dıye korkuyorum ama bi yolunu bulcaz bakalım yaşadıkça..Hayatımda ilk defa işden bu kadar uzak kaldım.cidden çok işkolikmişim benn..işe dönünce sütüm bollandı yav benim:))
ayyyyy koptum kızGitme şirket senin demem herhalde :)) hala gelmedi bekliyorum. Belkide vazgeçer :) dün yine bana yiğenini anlatıyor. Bu kez işe görsellikte katmış. Kolunda yanık var onu gösteriyor yiğeninin dikiş böyle buruşmuş şeyinde. Dedşm benimkine baktım ben çok güzel. Oğlunun derdi onu gerdi herhalde normal doğum sonrası şeyime taktı kadın
Çok sevindim valla sanki benimüstümden bi Yük kalktı annelik bitmiyo işte Ömür boyu mesaiKizlaaar biz evimizi bulduk kontratimizi imzaladik, 2 eylulde tasiniyoruz :) 1 eylul'de de annemler geliyor, cok
Iyi denk geldi onlar icin cok zor olacak daha saat farkina filan alismadan o kadar uzun yoldan gelip tasinma evine girisecekler ama annelik boyle bisey iste, cocugun 36 yasinda da olsa isin bitmiyor:):) Annem
O kadar sevindi ki onlar buradayken tasinacagimiza:) canim annem benim!!! Bir haftaya tasiniyoruz inanamiyorum hala, nasil altindan kalkacagim bakalim!!!! Bisekil yapacagiz:)
Kizlaaar biz evimizi bulduk kontratimizi imzaladik, 2 eylulde tasiniyoruz :) 1 eylul'de de annemler geliyor, cok
Iyi denk geldi onlar icin cok zor olacak daha saat farkina filan alismadan o kadar uzun yoldan gelip tasinma evine girisecekler ama annelik boyle bisey iste, cocugun 36 yasinda da olsa isin bitmiyor:):) Annem
O kadar sevindi ki onlar buradayken tasinacagimiza:) canim annem benim!!! Bir haftaya tasiniyoruz inanamiyorum hala, nasil altindan kalkacagim bakalim!!!! Bisekil yapacagiz:)
ayyyyy koptum kız
Kizlaaar biz evimizi bulduk kontratimizi imzaladik, 2 eylulde tasiniyoruz :) 1 eylul'de de annemler geliyor, cok
Cansucum sen bi ac goster de kadin rahatlasin baska turlu susmicak heralde. Ne cahiller ya insanin girtlaklayasi geliyo.Gitme şirket senin demem herhalde :)) hala gelmedi bekliyorum. Belkide vazgeçer :) dün yine bana yiğenini anlatıyor. Bu kez işe görsellikte katmış. Kolunda yanık var onu gösteriyor yiğeninin dikiş böyle buruşmuş şeyinde. Dedşm benimkine baktım ben çok güzel. Oğlunun derdi onu gerdi herhalde normal doğum sonrası şeyime taktı kadın
Kız yok darlığına bişey olmuyo 4. Doğumdan sonra genişlik olurmuş :)))canım yakında açıp gösterecem kadına. Valla görünüş eskisi gibi darlığını bilmem. Oda orijinaldir inşallah
Rabbim sana uzun Ömür versin evladının heranında yanında ol bütün mutluluklarına şahid ol inşAyy ne güzell keşke benim annemde yanımda olsaydı çok mutlu olurdum valla hiç kimse annenin yerini tutmuyor ben annemi nikahımın olduğu gün kaybettim hiç yanımda olamadı ne gelinliğimle gördü ne torunu annişlerinizin kıymetini bilinn .
Çok değil mi ben 30-40 diye düşünmüştüm paketlere poşetlere ona göre koyacağımda
Rabbim sana uzun Ömür versin evladının heranında yanında ol bütün mutluluklarına şahid ol inş