- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #64.781
Öyle dimi nekadar farkediyor ruh hali çünkü ağlama sebebini anlayabiliyorsun büyük derdi olmasında ıh tıhlar krizler bitiyor gelip geçiyorNe guzel
Yazmissin canim aynen dedigin gibi bende sayfalari okudukca gulumsuyorum ilk kizimdaki gunlerim aklima geliyor :) bu gunlerin tadini bol bol cikarmak lazim, simdi herkese cok zor gibi geliyor ama aslinda zor degil. Gunler aylar gectikce bebegin bizimle iletisimi arttikca hersey daha guzel olacak. Ben simdi bu kizin bebek zamanlarinin iyice bir keyfini cikariyorum o kadar hastalik, stres ,tasinma, yalnizlik vs olmasina ragmen:) aglarsa aglasin, uyumazsa uyumasin. Bol bol kucagimda tutayim onu hissedeyim sonra istesemde durmayacak zaten. Bosverin isi gucu hersey bir sekil hallolur siz tum ilginizi sicakliginizi bebeklerinize verin simdi. Cok isi olan wrap alsin sarsin bebegini kucagina oyle yapsin isini, anneannelerin usulu, ben oyle yapiyorum cokta rahat oluyor. Kucaga alissin bosverin. nedense icimde bir dinginlik var bu sefer. Tecrube herhalde cok fark yaratiyor:) cocuga da cok yansiyor annenin ruh hali, siz rahatsaniz bebeginiz de rahat bir bebek olur inanin.
Allah yardımcın olsun sanada