• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

hayır sallanmayı hiç sevmiyo.kriz anında hiçbirşey yapamıyorum ne konuşmak,ne sallamak,hiç birşey:KK43:
Allah yardımcın olsun canım bizim koliğimiz yok ama çok sancılı günler geçirdik bitmişte değil gaz Sancısı 4 ilaç değiştim şuan tek memnun kaldığım bu
Doktor sabah akşam 1 ml dedi ama ben onu 4 e böldüm gün içerisinde öyle veriyorum ve çok çok azaldı
Dene istersen

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 66
Merhabalar bn de doğum yapalı 20 gün oldu prensesim 31 temmuzda Doğdu. Alışma Süreci zor ama daha iyiyiz kolik durumumuz var tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada doğum yapan herkese gözünüzaydın sağlıkla büyüsün bebişler

bebek yağı ile karnına masaj yap canım ben bide milupa nın gece çayı var onu veriyorum ne gaz kaldı ne huzursuzluk dene istersen :)

Allah yardımcın olsun canım bizim koliğimiz yok ama çok sancılı günler geçirdik bitmişte değil gaz Sancısı 4 ilaç değiştim şuan tek memnun kaldığım bu
Doktor sabah akşam 1 ml dedi ama ben onu 4 e böldüm gün içerisinde öyle veriyorum ve çok çok azaldı
Dene istersen

çoktur izliyorum mesajların beni hep rahatlatmıştır öyle söyleyeyim ablacım :) bi sorum olucak bebeğime milupanın gece çayından verdim dün akşam faydasını da gördüm ama bazıları küçük daha verme diyor bebeğim 36 günlük ama hiç uykusu yoktu bende ondan verdim başka ne yapabilirim bu çayı vermeyim mi bilemedim

Bebek bu kadar ağlarken haber vermeden gezmeye mi gitmiş. Pess
inşallah azalır ya kendimi kötü hissediyorum. evet şimdi geldi eşimle birlikte sanki gezmeye gelmiş. geçen gün de yine bi kriz anında meme vermeye çalışıyorum almıyo haliyle bana dediki densiz şey " bu seni sevmicek ilerde büyükler öyle der" dedi aptal nasıl sinirlendim. Allahtan eşim de vardı ne saçmalıyosun anne dedi. oztsi kendi annemi geri çağırdım kadın gideli 1 hafta olmadı daha. ne varsa kendi annende var. öğle yemeğimi 3 gibi yiyebildim anca kadın bana bakmaya geldi güya kendini gezdiriyo. her gün ama ergün gezmeye çıkıyo

Dene istersen
bunu da denerim canım çok sağol

Yarın kv geliyor :( çok stres yaptım galiba oğlumu 2den beri ancak uyutabildim yavrum ağlamaktan bitap düştü :( benim gergin olduğumu hissediyor herhalde

Bn cok.mutsuzum.kizlar.daha oncede demistim esim hic bnmld dogru duzgun konusmuyo.sadece kizini soruyo .bazen.nasilsin.diyo iyiyim biraz agrim var fkn.anltiyorum himm.kizimin sunu nasil bunu varmi sununa dikkat et diyo.bn surekli aglmk istiyorum.ailemin yaninda da aglyamiyorum gece bazen agliyorum banyoda agliyorum,dedim.kndine dedim .ama hic umrunda degik.bugun acaba ewe gitmesem yilbasina kdr kalsammi diyorumilgisiz bi es bi bevek kafayi yicem bn sanirim .sizden baskada kimseye derdimi dokemiyorum kusura bakmayin :(

Merhabalar bn de doğum yapalı 20 gün oldu prensesim 31 temmuzda Doğdu. Alışma Süreci zor ama daha iyiyiz kolik durumumuz var tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada doğum yapan herkese gözünüzaydın sağlıkla büyüsün bebişler

Kolikler için en iyi şey sallamakmış. Titreşimli ana kulaklarını tavsiye ediyorlar. Seninde bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah

inşallah azalır ya kendimi kötü hissediyorum. evet şimdi geldi eşimle birlikte sanki gezmeye gelmiş. geçen gün de yine bi kriz anında meme vermeye çalışıyorum almıyo haliyle bana dediki densiz şey " bu seni sevmicek ilerde büyükler öyle der" dedi aptal nasıl sinirlendim. Allahtan eşim de vardı ne saçmalıyosun anne dedi. oztsi kendi annemi geri çağırdım kadın gideli 1 hafta olmadı daha. ne varsa kendi annende var. öğle yemeğimi 3 gibi yiyebildim anca kadın bana bakmaya geldi güya kendini gezdiriyo. her gün ama ergün gezmeye çıkıyo

Canım işe yapamayacaksa otursun evinde. Senin stresin sana yetiyor zaten. Sen kaynandan dolayı depresyondasındır. O gitsin annen gelsin düzelir. Benim öyle oldu

Yarın kv geliyor :KK43: çok stres yaptım galiba oğlumu 2den beri ancak uyutabildim yavrum ağlamaktan bitap düştü :KK43: benim gergin olduğumu hissediyor herhalde

Hissediyorlar canım. Kaç gün kalacak kv

Bn cok.mutsuzum.kizlar.daha oncede demistim esim hic bnmld dogru duzgun konusmuyo.sadece kizini soruyo .bazen.nasilsin.diyo iyiyim biraz agrim var fkn.anltiyorum himm.kizimin sunu nasil bunu varmi sununa dikkat et diyo.bn surekli aglmk istiyorum.ailemin yaninda da aglyamiyorum gece bazen agliyorum banyoda agliyorum,dedim.kndine dedim .ama hic umrunda degik.bugun acaba ewe gitmesem yilbasina kdr kalsammi diyorumilgisiz bi es bi bevek kafayi yicem bn sanirim .sizden baskada kimseye derdimi dokemiyorum kusura bakmayin :KK43:

Lohusasın canım çok normal. Bence eve dönüşü uzatma aranız iyice soğur. Ben kendi evimde olduğum halde hep ağlıyordum ilk günler. Dışarı çıkmaya başlayınca düzeldim. Eşini ailesi mi dolduruyor acaba sana karşı yoksa hep mi ilgisizdi

Bn cok.mutsuzum.kizlar.daha oncede demistim esim hic bnmld dogru duzgun konusmuyo.sadece kizini soruyo .bazen.nasilsin.diyo iyiyim biraz agrim var fkn.anltiyorum himm.kizimin sunu nasil bunu varmi sununa dikkat et diyo.bn surekli aglmk istiyorum.ailemin yaninda da aglyamiyorum gece bazen agliyorum banyoda agliyorum,dedim.kndine dedim .ama hic umrunda degik.bugun acaba ewe gitmesem yilbasina kdr kalsammi diyorumilgisiz bi es bi bevek kafayi yicem bn sanirim .sizden baskada kimseye derdimi dokemiyorum kusura bakmayin :KK43:

canım bence arayı çok uzatmayın..yeni hayatnıza bir an öne beraber alışın..

Lohusasın canım çok normal. Bence eve dönüşü uzatma aranız iyice soğur. Ben kendi evimde olduğum halde hep ağlıyordum ilk günler. Dışarı çıkmaya başlayınca düzeldim. Eşini ailesi mi dolduruyor acaba sana karşı yoksa hep mi ilgisizdi
Biz sewgikiyken herggun konusmzdik oyle eski sewgikisnden cok. Cekmis kavgadan bikmis bnlede oyle olmk istemiyorum diye mesaj fkn atmzdi.taki bn sirnaga atandim o zmna kdr bi sene orda calistim.bn olucem diye hergun arar sorardi.snrada ewlndik.aramizaslinda iyiydi hamile kalincada tabi iyi.sezeryana giderknde cok.uzulmus bna bisey olck diye.burda bebegi komsukr gormustu o gun uyumadi agzina geldni saydi annemede kiziyo tabi ama yuzune degil.trabzona gitti hergun kizim kizim tamm hevesli sorsun ama bnde o kdr ameliyt oldum azda sen nasilsin.karicim desin.bide bn nie bna cicek almdin dedim utanmis babamdan guya ondn almamis o zmnda tartistik.konuyu anneme getrdi.derkn boyle oldu sogudum bnde yada suan oyle geliyo..oyle iste cnm cok.uzattim kusura bkmaa

canım bence arayı çok uzatmayın..yeni hayatnıza bir an öne beraber alışın..
Bayrama kdr burdayim mecbur kndide dedi bayrama samsuna gidick bn bayburtta tek kalmayayim diye.ona gore hersey cok.norml bna gore degil.sana bi maasimi harcicam hediyem olsun diyo bn napim oyle hediyeyi git bi cicek al hic bisey olmasa bi saril ufak bisey olsada olur.bnde git kixina al dedim snrada bn odunum bn soyleyim deyip uste cikmaya baskdi bndecdaga uztmdim.hergun kizinin resmini videosunu atiyorum.bni soran.yok

Biz sewgikiyken herggun konusmzdik oyle eski sewgikisnden cok. Cekmis kavgadan bikmis bnlede oyle olmk istemiyorum diye mesaj fkn atmzdi.taki bn sirnaga atandim o zmna kdr bi sene orda calistim.bn olucem diye hergun arar sorardi.snrada ewlndik.aramizaslinda iyiydi hamile kalincada tabi iyi.sezeryana giderknde cok.uzulmus bna bisey olck diye.burda bebegi komsukr gormustu o gun uyumadi agzina geldni saydi annemede kiziyo tabi ama yuzune degil.trabzona gitti hergun kizim kizim tamm hevesli sorsun ama bnde o kdr ameliyt oldum azda sen nasilsin.karicim desin.bide bn nie bna cicek almdin dedim utanmis babamdan guya ondn almamis o zmnda tartistik.konuyu anneme getrdi.derkn boyle oldu sogudum bnde yada suan oyle geliyo..oyle iste cnm cok.uzattim kusura bkmaa

Ne kusuru canım. Sana öyle geliyordur. Bi sarılıp öpse unutursun herşeyi. Benimkide hiçbişey almadı. Bende çok zor bi doğum geçirdim ilk hafta kızıma bakamıyorsunuz diye mahvetti beni. O işe gidince mesaj attım kızmadan. Benim sana ilgine ihtiyacım var diye. Sonra düzeldi aramız. Evden anneler gidincede dahada düzeliyor. Bebek ağlayınca birlikte ilgileniyorsun arandaki bağ kuvvetleniyor. O yüzden biran evvel yan yana gelin. Hem bebekli hayatada alışsın. Aynı evde olup gece çığlıpınla uyanmak öyle uzaktan kızım demeye benzemiyor

Ah şeker anneler hepiniz şaşkınsınız mesajlarınızı okuyunca gülümsüyorum ilk kızımdaki Halim geliyor Gözümün önüne
Sadece sabır sakinlik lazım size bebişler ruh halinizden etkileniyo. Kucağınızda huzur buluyorlar bıraktığınızda ondan çığlığı basıyorlar. Benimkide öyle. Saatlerce kucağımda yaylanarak sallıyorum bazen kucak kucağa uzanıp uyuyoruz ama bu süreçte ay bi uyusa bıraksam işime baksam diye stres yapıp düşününce hiç uyumuyo inanın test ettim. Ve çok Gazlı bi bebek hep yüzüstü yatırıyorum uzun uyuyor köşe koltuğum var sert minderi battaniyesini gerdirip seriyorum altına yüzünü Gözünü kapatıp nefes almasına engel olmuyo. Bol bol konuşuyorum sakin sesle ağlamasını kesip yüzümü hayranlıkla seyrediyor herşeye değer o bakış için bile :))
Kucağımda bırakmadan kızlara yemek hazırladığımı bilirim. Bazende katılarak ağlamıyorsa bırakıyorum işime Gücüme bakıyorum bi süre sonra mızmızı kesiliyo.
Sizde onun her ıhlamasında takmayın ama ondan önce kendiniz bi sakinleşin bi rahatlayın kocaların dırdırına kulakları tıkayın. Güldü Çığlık attı elinde tuttu agu dedi emekledi onu yedi bunu yedi ayakta durdu yürüdü daha bunları konuşcaz bugünler geçici :KK66: diş çıkarmaları var uykusuz geceler hemen bitmiyor ama herşey daha kolaylaşıyor Büyüdükçe
Ne guzel
Yazmissin canim aynen dedigin gibi bende sayfalari okudukca gulumsuyorum ilk kizimdaki gunlerim aklima geliyor :) bu gunlerin tadini bol bol cikarmak lazim, simdi herkese cok zor gibi geliyor ama aslinda zor degil. Gunler aylar gectikce bebegin bizimle iletisimi arttikca hersey daha guzel olacak. Ben simdi bu kizin bebek zamanlarinin iyice bir keyfini cikariyorum o kadar hastalik, stres ,tasinma, yalnizlik vs olmasina ragmen:) aglarsa aglasin, uyumazsa uyumasin. Bol bol kucagimda tutayim onu hissedeyim sonra istesemde durmayacak zaten. Bosverin isi gucu hersey bir sekil hallolur siz tum ilginizi sicakliginizi bebeklerinize verin simdi. Cok isi olan wrap alsin sarsin bebegini kucagina oyle yapsin isini, anneannelerin usulu, ben oyle yapiyorum cokta rahat oluyor. Kucaga alissin bosverin. nedense icimde bir dinginlik var bu sefer. Tecrube herhalde cok fark yaratiyor:) cocuga da cok yansiyor annenin ruh hali, siz rahatsaniz bebeginiz de rahat bir bebek olur inanin.

Back