• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Maşallah kız sana bende mecbur 1 ay sonra filesiz yıkıycam file şuan bile çöküyo :KK70: ben filesiz yapamıyorum
CNm ufakken bnmde bulandırdı hiç bişi fayda etmiyor malesef, şeker leblebi fikan iyice bulandırırrdı midemi , annemin göğsünde uyumak isterdim , içerisi temiz olsun cam kenarında otursunlar belkşi bşrwZ dayanırlar bşrde CNm kadınları tok olsun aç mide iyie bulandırıyor,

Canım doktor verdiyse biliyor dediğin gibi eğer özel se gittiğin doktor bi ara canım fazla geç olmadan ilaçtan olabilirmi de..
Canım bize yikamayin demesine hatta hastaneden cikmadan gün aşırı yikayabilirsin hergün mutlaka yıka dediler bana göbek bağınada bişey olmadı 7. Gün düştü minik prenses yıkanmadigi içinde huysuzlanir bana sorarsan yıka derim ben göbek bağını da banyodan sonra güzelce kurula allahın izniyle hiç birşey olmaz rahatlar bebeğin ben hep öyle yaptım
Ozelde doktrum teki yok bnde vermedi bigun hast.degil.anneme diyorum binada 4 kisi dogum yaoti herkes farkli hastanelerden heosinin dr.da yikanyin demis.ondn yikamiyo.yoknsa mis gni.olck.kuzum.rahtlick.koktu iyice :( olmadi islk oamukla bezle sileyim oralrini.dussede bugun yikasak

Ozelde doktrum teki yok bnde vermedi bigun hast.degil.anneme diyorum binada 4 kisi dogum yaoti herkes farkli hastanelerden heosinin dr.da yikanyin demis.ondn yikamiyo.yoknsa mis gni.olck.kuzum.rahtlick.koktu iyice :KK43: olmadi islk oamukla bezle sileyim oralrini.dussede bugun yikasak
Canım düşecek gibi bi belirti varmı sen bilirsin aslında aklıma ne geldi hani bebekler isesin diye torba yapistiriyorlarya onlardan alıp göbek bağını oraya yapistirsaniz sonrada yıkasaniz hem suyla temas etmemiş olur eczanelerde vardı belki

Canım düşecek gibi bi belirti varmı sen bilirsin aslında aklıma ne geldi hani bebekler isesin diye torba yapistiriyorlarya onlardan alıp göbek bağını oraya yapistirsaniz sonrada yıkasaniz hem suyla temas etmemiş olur eczanelerde vardı belki
Curudu iyice sanki.10 gune duser diyolr. uyansinda atayim buraya cnm cekip.bnde bisey anlmiyorum zati.hergun bisey cikiyo hayrlisi insallhh

Curudu iyice sanki.10 gune duser diyolr. uyansinda atayim buraya cnm cekip.bnde bisey anlmiyorum zati.hergun bisey cikiyo hayrlisi insallhh

Yazik cocuk sicakta bunalmistir iyice, gobek bagi var diye yikanmayan cocuklari tek Turkiyede duydum.
Ben Hollandada yasiyorum ve burda oyle bisey yok. Ben normal iki gune bi yikadim, hergun yikayanda var. Gobegini ne sardim ne bisey yaptim.
Tam bir haftalikkende dustu gobegi.
Bence cocugu yika bisey olmaz, rahatlar hem.

Maşallah kız sana bende mecbur 1 ay sonra filesiz yıkıycam file şuan bile çöküyo :KK70: ben filesiz yapamıyorum
CNm ufakken bnmde bulandırdı hiç bişi fayda etmiyor malesef, şeker leblebi fikan iyice bulandırırrdı midemi , annemin göğsünde uyumak isterdim , içerisi temiz olsun cam kenarında otursunlar belkşi bşrwZ dayanırlar bşrde CNm kadınları tok olsun aç mide iyie bulandırıyor,
Canım yanlış anlamadıysam sen bebeği yıkamadınmı:( hava çık sıcak yavrucuk ağıtlaşmıştır. Sen yıkanmaz diyen doktorlara bakma ,biz hergün yıkadık güzelce nazikçe kuruladık tertemiz giydirdik Allah'a şükür hiç bişi olmadı:( bir ton kişi böyle, yıka bak bebeğin nasıl sakinleşxrk , biz çok zaman sabah akşam 2 kez yıkıyırz hemen düşüp uyuyor mışıl mışıl.

Yazik cocuk sicakta bunalmistir iyice, gobek bagi var diye yikanmayan cocuklari tek Turkiyede duydum.
Ben Hollandada yasiyorum ve burda oyle bisey yok. Ben normal iki gune bi yikadim, hergun yikayanda var. Gobegini ne sardim ne bisey yaptim.
Bizim doktorumuz ve ebelerimizde yıka dediler canım, sarmadık bizde , ilkinde batikon sürdük banyodan sonra , ama 2. ,3. Banyoda hiç gerek görmedik , artık temiz tutuluyor .

Bizim doktorumuz ve ebelerimizde yıka dediler canım, sarmadık bizde , ilkinde batikon sürdük banyodan sonra , ama 2. ,3. Banyoda hiç gerek görmedik , artık temiz tutuluyor .
Canım benim olanda Öksürüyor hemde sanki ciğer lerden gelir gibi ama doktora dedim gidince normal havalar sıcak nemli ondan dedi.. Yenidoğanda ilk zamanlar burnu akar hapşu ru öksürük endişe etmeyin demişti doktor ama kafana çok takılır doktoru ara sor bi ne dicek bakalim
bmmkiside hergün öksürür, hapşurur, kusar, filan annem, içi ciğerleri temizleniyor çok iyi diyor, eskileri dinlemek gerek:) bu havada üşütmesine imkan yok. 30 karı geçtik oksijen çok az boğulacak yavrular, ben tek atletle tutuyrm, bebek o kadar rahat uyuyor ki, ılık banyodan sonra tek zıbın, ilk hafta pişirmişim bebeği

Kızlar nasılsınız. Bugün annem gitti. İlk defa kızımla yalnız kaldık. Çok ağladım annemin arkasından halbuki aynı şehirdeyiz. Şimdi k.v gelecekmiş oturmaya arkadaşınla. Akşam da kayınpeder filan yemeğe gelecekler.
Gene gelir üzülme canım, sen gidersin bebeğini alıp aynı şehirsinşz, eşin bebeğe yardım ediyor mu, yıkamaya alt açmaya avutmaya filan , sen tam iyileşmemiştin değil mi:(

Okudu babam yari hocadr bnm.okudu onun basi agrimata bssldi dedi cok nazar olmus :KK43: esim okudu surekli,geldi cnm sutum yettigini dusunuyom.ins.yetiyodr.isitme testini ikincide ilk basta gebe gecemedi .az o aleti yan cvrdi kadin sonuc verdi.cokbsukur duyuyo dsdi .iki gun onun stresinide cektim.esim de bna kizdi aksam.bn biliodum boyle olacagini diye agzina feleni dedi.altran alttanda annene kiziyo komzulra nie gostriyo diye.aglicm da zor tutuyorum kndimi.kiz uyanmasin diye ustumu bile ortmedim ses olur fln diye..bisey yemis vucudumu heo kabarmis simdi gordum :KK43:
:( yeni doğan bebekte gözü olanın gözü çıksın .heryer bebek dolu. Herkesin var, kimisi hakkten pis bakıyor, oysaki bebeğe bakınca insanın gülümsemesi geliyor öyle masumlar ki:(

bmmkiside hergün öksürür, hapşurur, kusar, filan annem, içi ciğerleri temizleniyor çok iyi diyor, eskileri dinlemek gerek:) bu havada üşütmesine imkan yok. 30 karı geçtik oksijen çok az boğulacak yavrular, ben tek atletle tutuyrm, bebek o kadar rahat uyuyor ki, ılık banyodan sonra tek zıbın, ilk hafta pişirmişim bebeği
Hmm demekki sorun değil iyi bari sevindim annen diyorsa bi bildiği vardır raht adım. Benim evin içi akşam serin lir biraz camida açık bırakıyorum aksamlari pijama gidiyorum sabah erken saatlerde soymaya başlıyorum bazen bakıyorum eli ayagi buz oluyor o zamanda ince Tulum gidiyorum ama hergun yıkıyorum rahatliyor o rahat olunca bende rahatım

Gene gelir üzülme canım, sen gidersin bebeğini alıp aynı şehirsinşz, eşin bebeğe yardım ediyor mu, yıkamaya alt açmaya avutmaya filan , sen tam iyileşmemiştin değil mi:KK43:

Evet canım ediyor. Alt değiştiremiyor sadece. Ben yürüyorum işimi filan yapıyorum ama arada ağrılarım oluyor. Bugünümüze şükür

yekruye yekruye bence yıka hemen yazık çocuğa hiçbişey olmaz göbeğine olur mu öyle şey çocuk nasıl bunalmıştır. Hergün yıkadım her banyodan sonra Güzelce kuruladım 6. Gün düştü. Şuandada sabah akşam yıkıyorum tekim ve 2 çocuk daha sen düşün nasıl uğraştırıcı geliyo bide senin yanında annende var yıkayın sabah akşam yazık çocuğa

Gobek bagimiz dismedi.diye yikayamiyiruz.yikamayin dediler.ilacin icinde emziren anneler kullnmasin diyor.hamileker ici.de oyle.snrada dojtra danisin diyor.iki gun.oncede bi tane icmistim dun biseyi yojtu bugun sbh oldu :KK43: buscopen verdi dojtr .bilio emzirdigimide
Niye yikamayin diyolarki biz hergun yikadik 10. Gunde dustu .bu sicakta yikanmazmi cocuk yapisyapistir yazik:)

Hmm demekki sorun değil iyi bari sevindim annen diyorsa bi bildiği vardır raht adım. Benim evin içi akşam serin lir biraz camida açık bırakıyorum aksamlari pijama gidiyorum sabah erken saatlerde soymaya başlıyorum bazen bakıyorum eli ayagi buz oluyor o zamanda ince Tulum gidiyorum ama hergun yıkıyorum rahatliyor o rahat olunca bende rahatım
Sicakliga elden ayaktan bakilmaz hep soguk olur derler. Enseden bakilirmis bebeklerin sicakligina ;)

Back