Ah canim ya, nasil kizlar simdi? Ben gunlerdir giremedim hic maalesef bizim bebege ve banada bulasti illet hastalik. Buyuk kiz atlatti 4-5 gunde ates ciktikca ilac verdik dusurduk tam
Kurtulduk kiz iyilesti derken bebek hastlandi. 5 gun boyunca yuksek ates agizda yaralar, acillil olduk damar yollari acildi, katater takildi idrar tahlili icin birsey cikmayinca birde menenjitten suphelendiler omurilik sivisi alindi koca igneyi omuriligine soktular benim omrumden omur gitti. Zaten tek basimayim acilde esim buyuk kizla evde filan anladin halimi sanirim
tum testler temiz cikti .acildeki gecenin ertesi gunu agzinda yaralarda cikinca kesin belli oldu zaten. Yavrum cok hirpalandi 5. Gun araliksiz atesten sonra ilk kez bugun ates yok cok mutluyum:) birde burada bir aylik bebege ilac vermek kesinlikle yasak. Ates dusurucu verdirmiyorlar asla
neyseki emzirebildim yaralara ragmen. Emmese hastaneye yatis yapacaktik. Serum filan takilacakti birde. Cok agir gecirdik anlayacagin. Bende hastaydim ama kendim tabi umrumda degildim. Iki haftadir toplasan 10 saat uyumusumdur ama Allah gucunu veriyor iste. Annelik cok degisik birsey!!! Bu arada sabahtan beri ev bakiyoruz zaman daraldi, Allahim sen bana guc kuvvet sabir ver!!!!dort gozle annemleri bekliyorum vizelerini aldilar:) gelip beni kurtarsinlarrrrrr:) sizin bebek iyimi? Sen iyimisin??? Bu arada kocan vasektomi yaptirabilir kesin cozum. Biz oyle yapacagiz. Yan etki sifir erkeklerde. Cok gecmis olsun size de