• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bizimde bugün kontrolümuz vardi doktor saglik ocaginin verdigi d vitamini gaz yapiyo sizde de oluyosa degistirebilirsiniz dedi size de gaz yapıp değişiklik yapan var mi

A ayse2344 cnm sanaydı bu mesajda alıntım gitti anlamadım:)
Aldim canim anladim :) valla ben de bu yontemi deneyecem yarin umarim ise yarar suan daldi ama hic rahat nefes alip vermiyor karni siskin gazdan galiba arada pit pitlarini duyuyorum yawrum bana gecsin diyorum :( emzik de almiyor kolay kolay oyyyyy yaban ellerde bi cocukla tek basina ne zor ne zor

Cnm cidden tek başına çok zor,ben hemen çalışmaya başlıycağım için bir ablamız başladı tüm gün,oğlanıda alıp işe gidicem...haftada bir günde ablamızla evde bırakıcam ev işleri yürüsün diye..yoksa ben de çalışıp ev işi yapamam aynı anda...Zaten çalışmaya alışık ınsanım zorla duruyorum evde:))hayatımda ilk defa oğlum için eve tıkıldım:))başka kimse tutamazdıbeni:)
Ben de bir yıldır çalışmıyorum, iyice alıştım işsizliğe. İşim de stresliydi baya. evlenip küçük bir ilçeye geldim ve burda iş imkanı hiç yok. Tam bi emekli ilçesi:)
Çocuk da olunca iş düşünemez Oldum.
Eşimin tayini çıkarsa uzu vadede tekrar çalışmayı isterim, uzun yıllar çalıştım, kendi paranı kaanmak gibisi yok.

kızlar aselam nasılsınız benim günlerim çok ygun bebek hiç zaman bırakmıyo 20 günlük oldu oğlum gece uykusu çok az kafam gidiyor valla bazen unutuyrum onu çok zorluyor. uykusuzluk.kaç güne bir banyo yaptırıyorsunuz kızlar birde gebelikte kullandığımız demir ilacına devam dedi dr siz kullanıyormusunuz

bende hazir havalar sicakken hergün yikamya calisiyorum demir ilacini bende kullanıyorum

Bizde aptamil aldk cnm.mecbur kldim iki gece 60 ml diyosa bn 15-20ml verdim az olsun dedim bi yandan daxemzirmeye calistim.kabuz oldu sanirim.yapmiyo kajasini.:KK43:
Az geldigi icinde kaka yapmiyo olabilir cnm. Sen 60 cc diyosa ver bence. Korkma. Mama alinca seni emmeyi birakmaz annesi :KK66: Adini ne koydunuz ?[/QUOTE]
K kutes etiketliyeyimde seni bildrim gelmiyo.ne bilim cnm cok verirsm kotu olur dite vermedim.simdi biraz emziriyorum basldim.sagi cok emmiyo ucu cok yok zotluyorum.silikon uctan bnde alayim.Elif Ikra koyduk cnm.siz ne koydunuz minik.kusuun adini :)[/QUOTE]
yekruye yekruye Ne güzel isim koymuşsunuz maşallah. Adıyla yaşasın Elif Ikra ;) Biz Sare koyduk cnm..

Az geldigi icinde kaka yapmiyo olabilir cnm. Sen 60 cc diyosa ver bence. Korkma. Mama alinca seni emmeyi birakmaz annesi :KK66: Adini ne koydunuz ?
K kutes etiketliyeyimde seni bildrim gelmiyo.ne bilim cnm cok verirsm kotu olur dite vermedim.simdi biraz emziriyorum basldim.sagi cok emmiyo ucu cok yok zotluyorum.silikon uctan bnde alayim.Elif Ikra koyduk cnm.siz ne koydunuz minik.kusuun adini :)[/QUOTE]
yekruye yekruye Ne güzel isim koymuşsunuz maşallah. Adıyla yaşasın Elif Ikra :KK66: Biz Sare koyduk cnm..[/QUOTE]
Sizinkide cok gizel cnm massalah.ya cnm bnm kiz uyanmiyo dunden.beri fogru duzgun seninkide oglemi zorla uyandiriyiz ama yok yani memede bike uyuyo simdi ksldirdim 10 dk emdi uyudu napcm bn sarikik degil dedivdoktr ama napcm iki saat snra bi dha kaldirayom zayiflmis biraz.bide

Evet cnm elektrikli bnm aventin memnunum ben. Bence elektrikli al manuel çok uğraştırıyormuş.
Çok kararsız kaldım alıp almamakla ben sadece gece mama veriyorum onun yerine sağıp mı versem dedim sen mamayı kestin mi[/QUOTE]

Doktor kes dedi ama ben günde 3ten 1 e indirdim onuda bırakıcam inşallah. Neden sağıp uğraşıyorsunki cnm gece en rahatı emzirmek. Ben şimdi sadece dışarı çıkıp kızımı bıraktığımda sağıp vermek için kullanıyorum oda çok nadir olur ama olsun ne kadar anne sütü okadar iyi :)

İyi de her bebek kusar fazla geleni. Nasıl bi kusma bu farklı mı?
Farkli bi kusma diil ama nerdeyse her ogunu kusuyo.zaten tek memeyi 15 dkk emiyo okadar obur memeyi almiyo . gazli bebek diilde reflulu bebek ..yemek borusu yanmasin onu rahatsiz etmesin kilo kaybi olmasin diye gaviscon verdi..o ilac diil guvenle verebilirsin dedi.. bebekler icin olani varmis .

Selam kızlar. Doğum yaptığımdan beri sürekli hastanedeyim. Dikişler falan derken şimdidr göğsümle uğraşıyorum. 2 hafta önce sağ göğsümde 3cm filan bi kitle oluştu. Ateşim yoktu. Mastit olmasın diye genel cerraha gittim. Her iki memeyi muayene etti. Soldada eline kitle geldi. Usg istedi. Radyolog soldaki kitlede damarlanma gördü. Emzirmeden olabilir ama riske atmayalım dediler mr çekildi. Mr sonucunuda 5 doktor değerlendirdi ve hiçbiri beğenmedi. Cuma günü biyopsi yapılacak. Duanıza ihtiyacım vae. Rabbim beni evladıma bağışlasın. Mr için emziremedim 1gün ilaçlıydı. Biyopsi sonrasıda öyle olacak. Kötü bişey çıkarsa hiç emziremiyeceğim

Farkli bi kusma diil ama nerdeyse her ogunu kusuyo.zaten tek memeyi 15 dkk emiyo okadar obur memeyi almiyo . gazli bebek diilde reflulu bebek ..yemek borusu yanmasin onu rahatsiz etmesin kilo kaybi olmasin diye gaviscon verdi..o ilac diil guvenle verebilirsin dedi.. bebekler icin olani varmis .
Anladım geçmiş olsun. Benim bebeğimde her öğünden sonra kusuyor. Ağbim ve eşi ( 2 side çocuk doktoru) normal dediler. Fazla geleni midesini rahatsız edeni çıkartıyomuş. Ben o yüzden bir şey yapmıyorum. Sadece yutmasın diye dikkat ediyorum.

Selam kızlar. Doğum yaptığımdan beri sürekli hastanedeyim. Dikişler falan derken şimdidr göğsümle uğraşıyorum. 2 hafta önce sağ göğsümde 3cm filan bi kitle oluştu. Ateşim yoktu. Mastit olmasın diye genel cerraha gittim. Her iki memeyi muayene etti. Soldada eline kitle geldi. Usg istedi. Radyolog soldaki kitlede damarlanma gördü. Emzirmeden olabilir ama riske atmayalım dediler mr çekildi. Mr sonucunuda 5 doktor değerlendirdi ve hiçbiri beğenmedi. Cuma günü biyopsi yapılacak. Duanıza ihtiyacım vae. Rabbim beni evladıma bağışlasın. Mr için emziremedim 1gün ilaçlıydı. Biyopsi sonrasıda öyle olacak. Kötü bişey çıkarsa hiç emziremiyeceğim
Canım çok geçmiş olsun. Benim göğüslerin taa 17 yaşından beri fibrokistik. Şimdi emzirriken sütle dolduğu için elime yuvarlak yuvarlak geliyolar. İnşallah temiz çıkar sonuçların. Sen içini ferah tut ki iyi olsun. allah yardımcın olsun dualarım seninle.

hiç mi adet olmuyorsun? demek ki yumurtlamayı engelliyor o da zararlı sanki vücudun yapısını bozar ne bileyim hepsi ayrı zor inş memnun kalırsın

geçer inş canım merak etme
kafası mı yamulmus hey Allah ım ya yeni doğum yapmıs kadına soylenecek şey mi bu? hem daha onların hiç bir yeri sert değilki bıgün oraya yamulur diğer gün diğer tarafa şekle girecek dahaa rahat ol. benim doğum zor olduğundan benimkinin kafası baya uzundu o bile düzeldi yani

canım ignedede regel olmuyor bu iğne nasıl bişeyi bana pek iyi biseymis gibi gelmedi adet olmamak kötü bişey bi kadın için bence sen iyice araştır canım
Zaten genel olarak hepsinin bi zararı var gibi konuştu. En iyisi eşinin korunması demeye getirdi heralde bizde yola öyle devam edicez eşimde hiç istemedi iğneyi sağlığına olan olur diyo. Biraz eşim korunsunda sonra bidaha araştırırım bakalım. Artık çocuk düşünmeyen için doğal yoldan kısırlaşmak gibi bi Seçenek olsaydı keşke :)) varsa bu konuda bildiğiniz paylaşın kızlar ;)

Allah acil şifa versin sonuclar temiz çıkar inş. Dualarım seninle

Back