• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

4 saattir oglumu uyutmaya calisiyorum karni tok alti temiz gazini cikardim babasiyla evde dort donuyoruz arabayla bile gezdirdik uyudu sonunda eve girdik yatagina yatirdik yatirmaz olaydim yine uyandi bugun de 3 saat anca uyudu oglen :KK43: bide bunun gecesi var cok yoruldum :KK43:

Cnm bi düzen oturtmaya çalışabilirsin,ben her akşam 8 de banyosunu yaptırıyorum,sonrasa doyurup yatırıyorum uyuyor...artık saati gelince kendi huyduzlanmaya baslıyor beni yıkayın diye...Belki her bebekde işe yaramaz ama denemekden zarar gelmez:)

Kızlar oğlumun maratonda yaralar oluştu ne yapmalıyım pişik kremide fayda etmiyor :KK43:
Cnm mümkünse hiçbişeyle silme,suyla yıka kurula ve ilacını sür...oğlum 50 günlük oldu nerdeyse,birkere bile pişik olmadı daha...genelde altını yıkıyorum üşenmeden..

Kızlar spiral taktırcaktım gittim muayene oldum doktorum tamam takalım dedi bende yan etkisi olur mu dedim
İllaki biyerden olur dedi baya konuştuk 3 aylık iğne öneririm dedi onunda etkisi adet görmüyormuşun
Yani sonuç olarak 3 aylık iğne kullanıcam inş memnun kalırım
canım ignedede regel olmuyor bu iğne nasıl bişeyi bana pek iyi biseymis gibi gelmedi adet olmamak kötü bişey bi kadın için bence sen iyice araştır canım

Kızlar oğlumun maratonda yaralar oluştu ne yapmalıyım pişik kremide fayda etmiyor :KK43:

Oyy gecmis olsun, cok da acir orasi simdi. İslak kalmamasina dikkat et ve pamukla silip kurula. Altini alirken de arada biraz havalandir,yaralar nemli kalirsa gec iyilesir. Saf zeytinyagi bulirsan sur, e vitamini var icinde yara iyilestirici ozellikli. Ama asit oranina dikkst etmek lazim, dusuk yuzdeli ya da bulabilirsen asitsiz olsun. Bendeki cok dusuk yuzdeli, pisige iyi geliyor. Gogus uclarim yarayken ona da suruyordum rahatlatiyordu.

Ayni biz :)
Disarda uyuyo ilginc bi sekilde. Yalniz esim arasdtirmis humana nin kimyonlu rezene cayini almis dun 4 cay kasigi ogluma verdim bir cay bardagi da kendim ictim. Bugun oglum kuzu gibi, gunlerdir canimiza okuyordu. Caydan galiba. Bugun sadece kendimictim. Her gun her gun vermeye icim elvermedi. Sutten baska pek bi sey vermek istemiyorum. Ben icince de ise yararsa hic vermeyecegim. Siz de bi deneyin derim:)

Cnm ben doğum yaptıgım günden beri hergün düzenli 1 bardak rezene çayı içiyorum..ama aktardan kendım alıp yapıyorum..ve 1 bardakda kayısı hoşafı içiyorum...şekersiz sadece kuru kayısıyı kaynatarak yapıyorum..1 gün bile aksatmadım ikisini...Oğlumun gazının olmaması ve kabızlık sorunumuzun olmamasına etki ediyor diye düşünüyorum..

Ayni biz :)
Disarda uyuyo ilginc bi sekilde. Yalniz esim arasdtirmis humana nin kimyonlu rezene cayini almis dun 4 cay kasigi ogluma verdim bir cay bardagi da kendim ictim. Bugun oglum kuzu gibi, gunlerdir canimiza okuyordu. Caydan galiba. Bugun sadece kendimictim. Her gun her gun vermeye icim elvermedi. Sutten baska pek bi sey vermek istemiyorum. Ben icince de ise yararsa hic vermeyecegim. Siz de bi deneyin derim:)
Canim ben evde yapiyorum su kaynatip tane kimyonla rezeneyi atiyorum demlenince iciyorum hergun iki fincan,oglumada bi cay kasigi veriyorum ama o daha mi etkiliki napsak

Cnm ben doğum yaptıgım günden beri hergün düzenli 1 bardak rezene çayı içiyorum..ama aktardan kendım alıp yapıyorum..ve 1 bardakda kayısı hoşafı içiyorum...şekersiz sadece kuru kayısıyı kaynatarak yapıyorum..1 gün bile aksatmadım ikisini...Oğlumun gazının olmaması ve kabızlık sorunumuzun olmamasına etki ediyor diye düşünüyorum..

Benim oglumun da kabizlik ve gaz sorunu yok cok sukur. Kuru fasulye bile yiyebiliyorum hatta, denedim:) ama iste uyanikken cok mizmiz, sebepsizce mizildaniyor, acayip sinirli bi de el kadar sey:) eli kolu hic durmuyor hep yuzunde elleri, emzigi dusuruyor surekli sonra dusuyo diye cigligi basiyor. Gec ve az uyuyor diye rezeneye basladik ise yaradi gibi, gerci yarin da bi bakalim boyle mi olucak. Smdilik ise yaradi:)

Slm kızlarrrr.Umarım herkes çok iyidir. @yerkure cnm hayırlı olsunnn...bir ömür sağlıkla büyüt bebişini inşşş...Biz oğlumla iyiyiz çok şükür....Gündüzleri biraz yoruyor oğlum...hiç uyumuyor,sıfır uyku ve bıraktıgın yerdede durmuyor..Akşam olup banyosunu yapınca uyuyor ve gece gayet güzel uyuyor..Tabi aksam olunca pestilim çıkmış ouyor..Bütün gün kucakda dolaştıyprum evin içinde...Dönence aldık ama anlamıyor daha arada bakıyor ama çok fazla oyalamıyor...Oyuncaklardan anlamaya başlayınca sanırım biraz daha rahatlıycaz...Her gün yeni bir ses,yeni bir yüz harketi yapıyor,hayranlıkla izliyorum..Her günüme her anımasa şükrediyorum...Bazende korkuyorum bu kadar mutlu olmakdan,sanki arkasından bişey olcak üzülücez diye..o yüzden sevincimi bile çok gösteremiyorum nazar değecek diye..Böyle bi duygusal karmaşa içerisinde gidiyoruz bakalım:)Hepiniziöpüyorum kocaman...

Ben sabah yikiyorum 11 gibi sonra doyurup uyutuyorum aksama mi alsam banyoyu bilemedim yarin aksam yikayip uyutayim kac saat uyuyor bnyodan sonra?
Cnm bi düzen oturtmaya çalışabilirsin,ben her akşam 8 de banyosunu yaptırıyorum,sonrasa doyurup yatırıyorum uyuyor...artık saati gelince kendi huyduzlanmaya baslıyor beni yıkayın diye...Belki her bebekde işe yaramaz ama denemekden zarar gelmez:)

Canim ben evde yapiyorum su kaynatip tane kimyonla rezeneyi atiyorum demlenince iciyorum hergun iki fincan,oglumada bi cay kasigi veriyorum ama o daha mi etkiliki napsak
Asil seninki daha etkilidir direkt kendin demliyorsan. Bendeki granul cay, oralet gibi yapiliyor. Bence seninki de etkili de acaba paoatya cayi da mi icsen, sakinlestiriyo ya. Cocuga ver diyemiyorum haliyle doktors danismak lazim ama sen icersen sutten gecer belki. Ben onu da denicem duzelmezse. :/

Benim oglumun da kabizlik ve gaz sorunu yok cok sukur. Kuru fasulye bile yiyebiliyorum hatta, denedim:) ama iste uyanikken cok mizmiz, sebepsizce mizildaniyor, acayip sinirli bi de el kadar sey:) eli kolu hic durmuyor hep yuzunde elleri, emzigi dusuruyor surekli sonra dusuyo diye cigligi basiyor. Gec ve az uyuyor diye rezeneye basladik ise yaradi gibi, gerci yarin da bi bakalim boyle mi olucak. Smdilik ise yaradi:)

Evet cnm,sürekli dik bir şekilde etrafa bakmak istiyor,kucakda yatar konumda bile olmak istemiyor...çeviriyorum kafasını dısarı dogru,saatlerce etrafa bakınıyor bıdığım:))kafayıda dik tutmaya çalıştıkça yemelik bi görüntü çıkıyor,hem yoruluyorum hem seviyorum,karman çorman bi durum işte:))

Ben sabah yikiyorum 11 gibi sonra doyurup uyutuyorum aksama mi alsam banyoyu bilemedim yarin aksam yikayip uyutayim kac saat uyuyor bnyodan sonra?

Cnm ben hem sabah hem akşam yıkıyorum,akşam yıkadıkdan sonra 5 saat uyuyor,mesela 9 da uyudu bu aksam hala uyuyor,1.5 -2 den önce uyanmıyor,uyanıncada emip yıne uyuyor...gece rahatız çok şükğr,bence sende geceye al banyo işini..o da uyku zamanın geldiğini anlasın..banyo uykuyu çağrıştırsın

Asil seninki daha etkilidir direkt kendin demliyorsan. Bendeki granul cay, oralet gibi yapiliyor. Bence seninki de etkili de acaba paoatya cayi da mi icsen, sakinlestiriyo ya. Cocuga ver diyemiyorum haliyle doktors danismak lazim ama sen icersen sutten gecer belki. Ben onu da denicem duzelmezse. :/
Acaba az mi iciyorum ya da vakitli ki icmiyorum geceleri uykuya dalmasi cok zor oluyor zaten tum gun yoruluyorum gece mesaisi mahfediyor beni :(

Evet cnm,sürekli dik bir şekilde etrafa bakmak istiyor,kucakda yatar konumda bile olmak istemiyor...çeviriyorum kafasını dısarı dogru,saatlerce etrafa bakınıyor bıdığım:))kafayıda dik tutmaya çalıştıkça yemelik bi görüntü çıkıyor,hem yoruluyorum hem seviyorum,karman çorman bi durum işte:))
Aynen :)Geceden uykusuz da olunca bagirdigim da oluyor arada ama pismanliktan oluyorum sonra. Gozumun icine bakinca ope ope bitiriyorum hemen. Anlatabilse ne istedigini oyle yapmaz zaten. Sonra kendime kiziyorum, cok sukur saglikli bir evlat vermis Allah, daha ne istiyorum diye. Ama gunduz de uyuyamiyorum ben, aksama kadar ne sabir ne guc kaliyor. Bi de yemek temizlik var. Kendimi bile doyuramiyorum cogunlukla.
Kv vardi ne guzel her isimi yapip cocuga da bakiyordu ama gitmesi gerekti haliyle. Annemi cagiricam boyledevam ederse, yoksa iptal oluyoruz esimle.

Cnm ben hem sabah hem akşam yıkıyorum,akşam yıkadıkdan sonra 5 saat uyuyor,mesela 9 da uyudu bu aksam hala uyuyor,1.5 -2 den önce uyanmıyor,uyanıncada emip yıne uyuyor...gece rahatız çok şükğr,bence sende geceye al banyo işini..o da uyku zamanın geldiğini anlasın..banyo uykuyu çağrıştırsın
Bnde iki kere yikayabilirim aslinda ama ilk once gunduz banyosunu kesip aksama alistirmaliyim insallah etki eder 5 saat uyusa bayram ederim vallahi 8 de yikasam giydir emdir su bu defken 10 olur zaten saat :) aklima yatti :KK66:

Acaba az mi iciyorum ya da vakitli ki icmiyorum geceleri uykuya dalmasi cok zor oluyor zaten tum gun yoruluyorum gece mesaisi mahfediyor beni :KK43:
Ben de saatli icmiyorum ama aksamustu icsek daha etkili olur galiba.
Bazen gece kendimi acikmis cocuga emzik vermekte israr ederken buluyorum, haliyle tekrar dalamiyo cocuk ac yani:) aklim basima epey gec geliyo:)

Aynen :)Geceden uykusuz da olunca bagirdigim da oluyor arada ama pismanliktan oluyorum sonra. Gozumun icine bakinca ope ope bitiriyorum hemen. Anlatabilse ne istedigini oyle yapmaz zaten. Sonra kendime kiziyorum, cok sukur saglikli bir evlat vermis Allah, daha ne istiyorum diye. Ama gunduz de uyuyamiyorum ben, aksama kadar ne sabir ne guc kaliyor. Bi de yemek temizlik var. Kendimi bile doyuramiyorum cogunlukla.
Kv vardi ne guzel her isimi yapip cocuga da bakiyordu ama gitmesi gerekti haliyle. Annemi cagiricam boyledevam ederse, yoksa iptal oluyoruz esimle.

Cnm cidden tek başına çok zor,ben hemen çalışmaya başlıycağım için bir ablamız başladı tüm gün,oğlanıda alıp işe gidicem...haftada bir günde ablamızla evde bırakıcam ev işleri yürüsün diye..yoksa ben de çalışıp ev işi yapamam aynı anda...Zaten çalışmaya alışık ınsanım zorla duruyorum evde:))hayatımda ilk defa oğlum için eve tıkıldım:))başka kimse tutamazdıbeni:)

Bizde sabah 8.30 akşam 8 banyo saatlerimiz...sabahlarıda banyodan sonra çok az uyuyor ama spnra uyumuyor hiç..ama akşam banyosundan sonra gözünü açamıyor:))direkk küttttttttt:))

Back