• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

benim kizim 2 saatte 2.5 saatte bir 10 en fazla 15 dak emiyor arkadasim aradi yarim saat emiyo dedi benim kiz neden accik emiyo ya doyarmiki

Ya onu eniştem de söyledi( çocuk doktoru) ama biz haftada bir kaç gün delirecek gibi oluyoruz onkadar uzun süre ağlıyo ki! hangisinde kullanayım? Bir kerelik bir şey olsa fitil kullanalım gitsin. Bakalım 2 gün oldu biogaia ya başladık. Etki ederse söylerim. :KK14:
Kullananlar memnun kalmis. Bizimki yine basladi ama daha sakin gibi. Siddetlenirse kullanacam fitili. Gunde 1 tane yeter herhalde. Ben de kullaninca soylerim. Ins ise yarar

Benimde süt var emiyor ama saatlerce emmek istiyor gece çok zor oluyor o yüzden gece mama veriyordum en azından sağıp veririm
Anladım canım, benim dr um biberonla verme Demişti bebek ona alışır diye ama.[/QUOTE]
Banada öyle söylemişlerdi ama hiç alakası yok emen çocuk emiyor . Hatta bir mememin ucuda yok onuda almaz dediler sinirlerimi çok boZdular ama kızım emdi hemde ucunda birşey olmadan

Sana sordum mu hatırlayamadım ama senin makine elektrikli mi bende alıcam kararsız kaldım

Evet cnm elektrikli bnm aventin memnunum ben. Bence elektrikli al manuel çok uğraştırıyormuş.[/QUOTE]
Çok kararsız kaldım alıp almamakla ben sadece gece mama veriyorum onun yerine sağıp mı versem dedim sen mamayı kestin mi

Kızlar spiral taktırcaktım gittim muayene oldum doktorum tamam takalım dedi bende yan etkisi olur mu dedim
İllaki biyerden olur dedi baya konuştuk 3 aylık iğne öneririm dedi onunda etkisi adet görmüyormuşun
Yani sonuç olarak 3 aylık iğne kullanıcam inş memnun kalırım
hiç mi adet olmuyorsun? demek ki yumurtlamayı engelliyor o da zararlı sanki vücudun yapısını bozar ne bileyim hepsi ayrı zor inş memnun kalırsın
Bugun.isitme testi yaptrdik birinden ge ti digeri.den gecenedi 4 gun.oldu dogali moralim bozuldu ya :KK43: iki gun snra bi daha gidicez.hafif masaj yap dedi ama hadi gecemezse ya.cok uzuldum.doktrda kafasi yamuk bu cocugun dedi hep soluna mi yayiyo diyo iki tarafada yatriyorum 4 gunde hangi ara yamulfu kafadi anlmdimki.bizim gbi gecmeyipde ikincide isitmeden gecn varmi :KK43:
geçer inş canım merak etme
kafası mı yamulmus hey Allah ım ya yeni doğum yapmıs kadına soylenecek şey mi bu? hem daha onların hiç bir yeri sert değilki bıgün oraya yamulur diğer gün diğer tarafa şekle girecek dahaa rahat ol. benim doğum zor olduğundan benimkinin kafası baya uzundu o bile düzeldi yani

Bir gün daha bitti çok yorgunum misafirim var çocuklu gelenler çok yoruyo beni yaw :KK14:çok sinirliyim ne kadar rahat insanlar var insan bi sahip çıkar :KK47:çocuğuna bugunku misafirin iki yasında çocuğu var c makinanın ayaklarıyla oynadı buzdolabimin kapısının çizdi demir oyuncaklar bide duvar kağıdını yırttı annesi dalga geçer gibi bisey olmaz yapıştırırsin dedi :KK11:misafir diye bisey diyemediM:63:benimde cocuklarim var biyeregittigimde cocuklarima bakmaktan yorgun dusuyorum cunku misafiri oldugum eve saygimdan bi koseye yazdim ben bende onlara gidince cocuklarima kizmicam:KK58:kadin resmen benle dalga gecti ya bide cocuk koltukta zipliyo diyo bak park gibi oldu neguzel egleniyo:mad:

hiç mi adet olmuyorsun? demek ki yumurtlamayı engelliyor o da zararlı sanki vücudun yapısını bozar ne bileyim hepsi ayrı zor inş memnun kalırsın

geçer inş canım merak etme
kafası mı yamulmus hey Allah ım ya yeni doğum yapmıs kadına soylenecek şey mi bu? hem daha onların hiç bir yeri sert değilki bıgün oraya yamulur diğer gün diğer tarafa şekle girecek dahaa rahat ol. benim doğum zor olduğundan benimkinin kafası baya uzundu o bile düzeldi yani
O hast.dogum yOmdigim.icin saniri, gecistirerek bakti doktr.onu takmiyorum simdide isitmeyi gecseydi moralimiz bozukxu.Allhim herkese yardim etsin insan uzuluyo cocuga bisey olunca

Biz ilk ay yaptırdık iyikide yaptırmışız kalça açısında biraz darlık varmış o saptandı bir beden büyük bez takın sakın kundak yapmayın dedi doltorumuz bir yada iki ay snra da tekrar usg olacak.
Gittim canım doktora önümüzdeki ay yaptiricaz inşallah. . Sizede geçmiş olsun canim inşallah birdaha ki usg sorunsuz cikar

Bugun.isitme testi yaptrdik birinden ge ti digeri.den gecenedi 4 gun.oldu dogali moralim bozuldu ya :KK43: iki gun snra bi daha gidicez.hafif masaj yap dedi ama hadi gecemezse ya.cok uzuldum.doktrda kafasi yamuk bu cocugun dedi hep soluna mi yayiyo diyo iki tarafada yatriyorum 4 gunde hangi ara yamulfu kafadi anlmdimki.bizim gbi gecmeyipde ikincide isitmeden gecn varmi :KK43:

canım doğduğu gecenin sabahında yaptılar sağ kulak geçmemişti..5. gün tekrar edildi geçti çok şükür..sizin de problm olmaz inşallh

kızlar aselam nasılsınız benim günlerim çok ygun bebek hiç zaman bırakmıyo 20 günlük oldu oğlum gece uykusu çok az kafam gidiyor valla bazen unutuyrum onu çok zorluyor. uykusuzluk.kaç güne bir banyo yaptırıyorsunuz kızlar birde gebelikte kullandığımız demir ilacına devam dedi dr siz kullanıyormusunuz

ben hergün yaptırıyrum canım hatta geçen hafta çok sıcaklarda 2 kere yaptırdım günde..demir ilacına da devam ediyrm

Kizlar sizce en güvenilir ve zararsiz korinma yöntemi hangisi.spiral taktirmayi düsunuyorum ama onun da yan etkilerini duydum.kafam cok karisik :110:

Bizim gobek bagi dusmedigi icin yaptrmdik daha.baska hast.gittik orsaki dojtr yaptr dedi ama kndi doktruna soruo yaptiririm .ins.gecer cnm.
Canım bizim onuncu günde düştü Göbek ondan sonra banyo yaptrdm sonra üç gün yaptırmadık teste gittik, açılmıştı kulağı o zamana. Sende acele etme biz gittiğimizde bir aylık bebekler vardı hala teste gelen

4 saattir oglumu uyutmaya calisiyorum karni tok alti temiz gazini cikardim babasiyla evde dort donuyoruz arabayla bile gezdirdik uyudu sonunda eve girdik yatagina yatirdik yatirmaz olaydim yine uyandi bugun de 3 saat anca uyudu oglen :( bide bunun gecesi var cok yoruldum :(

Canım bizim onuncu günde düştü Göbek ondan sonra banyo yaptrdm sonra üç gün yaptırmadık teste gittik, açılmıştı kulağı o zamana. Sende acele etme biz gittiğimizde bir aylık bebekler vardı hala teste gelen
Bizdende oersembe dogum yapt.hast.istedide ondn yaptrdik cnm.ins.persembe gecti derde bi dha yolumuz dusmz oraya

4 saattir oglumu uyutmaya calisiyorum karni tok alti temiz gazini cikardim babasiyla evde dort donuyoruz arabayla bile gezdirdik uyudu sonunda eve girdik yatagina yatirdik yatirmaz olaydim yine uyandi bugun de 3 saat anca uyudu oglen :KK43: bide bunun gecesi var cok yoruldum :KK43:
Ayni biz :)
Disarda uyuyo ilginc bi sekilde. Yalniz esim arasdtirmis humana nin kimyonlu rezene cayini almis dun 4 cay kasigi ogluma verdim bir cay bardagi da kendim ictim. Bugun oglum kuzu gibi, gunlerdir canimiza okuyordu. Caydan galiba. Bugun sadece kendimictim. Her gun her gun vermeye icim elvermedi. Sutten baska pek bi sey vermek istemiyorum. Ben icince de ise yararsa hic vermeyecegim. Siz de bi deneyin derim:)

Back