- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #64.001
Yok cnm daha bugun gityik dogali 4 gun oldu.iki gun snra bi dha gidicez ins.gecti dergecti canim cok sukur tekrar yaptirmadinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm daha bugun gityik dogali 4 gun oldu.iki gun snra bi dha gidicez ins.gecti dergecti canim cok sukur tekrar yaptirmadinmi
Kullananlar memnun kalmis. Bizimki yine basladi ama daha sakin gibi. Siddetlenirse kullanacam fitili. Gunde 1 tane yeter herhalde. Ben de kullaninca soylerim. Ins ise yararYa onu eniştem de söyledi( çocuk doktoru) ama biz haftada bir kaç gün delirecek gibi oluyoruz onkadar uzun süre ağlıyo ki! hangisinde kullanayım? Bir kerelik bir şey olsa fitil kullanalım gitsin. Bakalım 2 gün oldu biogaia ya başladık. Etki ederse söylerim.
Anladım canım, benim dr um biberonla verme Demişti bebek ona alışır diye ama.[/QUOTE]Benimde süt var emiyor ama saatlerce emmek istiyor gece çok zor oluyor o yüzden gece mama veriyordum en azından sağıp veririm
Bizde var günde 2 kez mamasına karıştırıp veriyorumBwbegi reflu olan varmi .. drdan geliyoruz bebek gavisconu verdi rezeneye karistirip vericem gunde 4 poset
Sana sordum mu hatırlayamadım ama senin makine elektrikli mi bende alıcam kararsız kaldım
Tamam canım çok teşekkkürlerEvet CNm ondan aldım sahiden güEl , manuel olan ablamlarda vardı kullandım bişi anlamadım ben yapamadım
hiç mi adet olmuyorsun? demek ki yumurtlamayı engelliyor o da zararlı sanki vücudun yapısını bozar ne bileyim hepsi ayrı zor inş memnun kalırsınKızlar spiral taktırcaktım gittim muayene oldum doktorum tamam takalım dedi bende yan etkisi olur mu dedim
İllaki biyerden olur dedi baya konuştuk 3 aylık iğne öneririm dedi onunda etkisi adet görmüyormuşun
Yani sonuç olarak 3 aylık iğne kullanıcam inş memnun kalırım
geçer inş canım merak etmeBugun.isitme testi yaptrdik birinden ge ti digeri.den gecenedi 4 gun.oldu dogali moralim bozuldu ya iki gun snra bi daha gidicez.hafif masaj yap dedi ama hadi gecemezse ya.cok uzuldum.doktrda kafasi yamuk bu cocugun dedi hep soluna mi yayiyo diyo iki tarafada yatriyorum 4 gunde hangi ara yamulfu kafadi anlmdimki.bizim gbi gecmeyipde ikincide isitmeden gecn varmi
O hast.dogum yOmdigim.icin saniri, gecistirerek bakti doktr.onu takmiyorum simdide isitmeyi gecseydi moralimiz bozukxu.Allhim herkese yardim etsin insan uzuluyo cocuga bisey oluncahiç mi adet olmuyorsun? demek ki yumurtlamayı engelliyor o da zararlı sanki vücudun yapısını bozar ne bileyim hepsi ayrı zor inş memnun kalırsın
geçer inş canım merak etme
kafası mı yamulmus hey Allah ım ya yeni doğum yapmıs kadına soylenecek şey mi bu? hem daha onların hiç bir yeri sert değilki bıgün oraya yamulur diğer gün diğer tarafa şekle girecek dahaa rahat ol. benim doğum zor olduğundan benimkinin kafası baya uzundu o bile düzeldi yani
Gittim canım doktora önümüzdeki ay yaptiricaz inşallah. . Sizede geçmiş olsun canim inşallah birdaha ki usg sorunsuz cikarBiz ilk ay yaptırdık iyikide yaptırmışız kalça açısında biraz darlık varmış o saptandı bir beden büyük bez takın sakın kundak yapmayın dedi doltorumuz bir yada iki ay snra da tekrar usg olacak.
Bugun.isitme testi yaptrdik birinden ge ti digeri.den gecenedi 4 gun.oldu dogali moralim bozuldu ya iki gun snra bi daha gidicez.hafif masaj yap dedi ama hadi gecemezse ya.cok uzuldum.doktrda kafasi yamuk bu cocugun dedi hep soluna mi yayiyo diyo iki tarafada yatriyorum 4 gunde hangi ara yamulfu kafadi anlmdimki.bizim gbi gecmeyipde ikincide isitmeden gecn varmi
kızlar aselam nasılsınız benim günlerim çok ygun bebek hiç zaman bırakmıyo 20 günlük oldu oğlum gece uykusu çok az kafam gidiyor valla bazen unutuyrum onu çok zorluyor. uykusuzluk.kaç güne bir banyo yaptırıyorsunuz kızlar birde gebelikte kullandığımız demir ilacına devam dedi dr siz kullanıyormusunuz
Canım bizim onuncu günde düştü Göbek ondan sonra banyo yaptrdm sonra üç gün yaptırmadık teste gittik, açılmıştı kulağı o zamana. Sende acele etme biz gittiğimizde bir aylık bebekler vardı hala teste gelenBizim gobek bagi dusmedigi icin yaptrmdik daha.baska hast.gittik orsaki dojtr yaptr dedi ama kndi doktruna soruo yaptiririm .ins.gecer cnm.
Islak mendil kullanma.pamuklu bezle sil ve kurula.alti islak kalmasin.bir kac gune kendiliginden geciyor.pudra falan iyice magnesiumKızlar oğlumun maratonda yaralar oluştu ne yapmalıyım pişik kremide fayda etmiyor
Bizdende oersembe dogum yapt.hast.istedide ondn yaptrdik cnm.ins.persembe gecti derde bi dha yolumuz dusmz orayaCanım bizim onuncu günde düştü Göbek ondan sonra banyo yaptrdm sonra üç gün yaptırmadık teste gittik, açılmıştı kulağı o zamana. Sende acele etme biz gittiğimizde bir aylık bebekler vardı hala teste gelen
Ayni biz :)4 saattir oglumu uyutmaya calisiyorum karni tok alti temiz gazini cikardim babasiyla evde dort donuyoruz arabayla bile gezdirdik uyudu sonunda eve girdik yatagina yatirdik yatirmaz olaydim yine uyandi bugun de 3 saat anca uyudu oglen bide bunun gecesi var cok yoruldum