• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Merhaba kızlar nasılsınız?
Bebekler Ağlar kızlar uyur diyen yalan demiş :KK70: bebek dediğin etrafı tanıyıp meşgul olana kadar Ağlar çok uzun yoldan geldi Dünya'ya alışmak kolay mı gazı bahane eder kucağı ister memeden ayrılmaz uykusu gelir Ağlar. Bize Düşen bilinçlenene kadar bu sebepsiz anlayamadığımız ağlamalara huzursuzluklara sabretmek :KK66:

Yarın kırkıncı günümüz zaman nede çabuk geçiyo :KK51:

Ayyy su logusalik bitti cok sukur bizimde44gun oldu yanliz kalma gulegule demen assa bakma sinir geldi sabrediyoz canim ama erkek cocuk cok zormus daha ilk turda bunu anladim

Kizlar tam yatar baston puset oneriniz var mi? Travel sistem iskence gibi, bir de bagaja onu koyunca baska hicbir sey koyamiyoruz. Haftaya esimin memleketine gidicez, valizle birlikte hayatta sigmaz arabaya, malum donerken de dolacak bagaj nevalelerle. Arastiriyorum nette ama kullanissiz bir seyde almak istemiyorum. Sadece oglum cok kucuk oldugu icin puset tam yatar olmali.o_O
Canjm e bebek te nunanin bebek arabasi 400 e dusmus 50 tl ye aparat alip bide puset alsan on numaraaraba hemde 700falan mal oluyo arabada yerkaplamiyo super gorumcem arabasini bana verdi ben arabba alamadim ama nuna alcaktim hala soleniyorum esimee:KK11: kadinin birini cevirdim yolda sordum kadin arabadan bir memnunmus anlatamam biri sorsada ovsem diye bekliyodu heralde zor kactim yanindn :KK31:

kızlar bana bi yardım ya. benim bebiş sürekli meme emmek istiyo. yalancı memeyi fe önce bi ağzına alıyo sonra hemen atıyo diliyle. uyumuyo kendi kendine durmuyo uyanır uyanmaz ağlıyo sadece memede duruyo.:KK43: 3 hafta erken doğdu acaba geç mi alışıyor hayata? dün dışarı çıkardık yarı yoldan döndük bastı yaygarayı durduramadık. bebeği nasıl oyalayacağım bi akıl tecrübeli anneler
canm sutun yeterli geliyo mu ? benim bebeginde oyleydi bi ara surekli emmek istiyo uyumuyodu doktora sordm mama vermemi soyledi mamayi verince hemen uyudu o zaman anladm ki sutun yetersiz ve bebegin doymuyo ve hemen sutu artiran seyleri yemeye basladm ozellikle kuru incir ve su cok arttiriyo onu yedigimden beri sadece anne sutu iciyo ve 2 saatte bir uyaniyo emip tekrar uyuyo sende bi dene inciri cok ise yariyo gercekten ve hemen etkisini goruyosun bebegnin karni doyunca hem uyur hem emmek istemez surekli acikinca istiyo sadece

Kızlar resmen korkudan bebeğimi emziremiyorum :KK43: bugn meme biraz dolmuştu tek mememi tam boşaltana kadar bebeğimi emzirdim sonra gazı için kaldırdığımda öyle bir küstümü fışkırarak ve Yediğinin hepsini çıakrdı. Sonra kv falan bi daha emzirme dediler Ama çocuk sürekli Aranıyor ve midesi boşaldı yani ben de boşalan memeden az az verdim. Sonra gaz problemi başladı uykuya da Dalamadı yavrum sonra ben biraz daha emzirdim bu seferde eşim başladı çocuğun gazı var sen hala Emziriyosn diye, verme meme diyorlar bana. Ama yavrum benim kucağıma gelince sakinleşiyor ve sürekli Orayı burayı emiyor ben nasıl kıyayım belliki aç yani :KK43: bana sütün çok tazyikli gelio ondan kusuyo diyorlar. Çocuğu iki saatte zorla uyuttular şimdi. En son iki saat önce az emzirebilmilştm şimdide uyandırma o acıkınca uyanır diyorlar. Napcamı şaşırdım ya tecrübeszlk çok zor :KK43: sizce bebeğim aç olmasa uykuya dalmakta zorlanımı? Yada acıkınca uyanır mı sizce? Of içim hiç rahat değil.. Bide çocuk çok Doymuş Karnı şişmiş diyorlar emzirmeyim diye. Sizce o şekilde belli olurmu karnının tokluğu?
evet canm acikinca uyanir ve aranir kusuncada hemen meme verme halsiz dusuyo emmek icin yorgn oluyo ve uykuya daliyo merak etme ama memeyi verirkende sadece ucunu vermemeye calis sadece ucunu alincada gazi olabiliyo bilgn olsun insallah hemen duzelir bebegin herkezn dedigini kadana takma bu seferde sutun kesilir allah korusun

bebeklerinizi gece nasil besliyorsunuz uyandıruyirmusunuz yoksa uyanmasiniki bekliyorsunuz 10.30 da emdi yatti gece daha kalkmadi ben kaldirsammi acaba

normal kontrolünde doktor farketti ama o zaman çıkıntılı falan değidi film çekildi ordada kesin sonuç elde edildi korkmayın diyor ama elde değil maalesef :KK43: bebeğim çok huysuz ondan sanırım daha 21 günlük ama hiç uyumuyor toplasan 4 5 saat anca uyuyordur bir günde :110:
Çok geçmiş olsun canım, kıyamam kuzum canı yanıyo demekki:(.senden başka kimsenin ellemesine izin verme, olur olmaz yanlış bi hareket kötü şeylere sebep olmasın. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah ...

Süt ateşi tuttu beni kızlar.
Goguslerime elektirik veriyolar gibi oluyor.
Usume,titreme...

Goguslerimi elektrikli pompa ile sagmaya calistim ama bir kac damla geldi. Nasil sagilacak beceremedim mi acaba? Oglum emince guzel geliyor.

yekruye yekruye canim naptin en son? Aklim sende
Sagol canim benim dusundugun.icin.Cnm bugunde gelmedi dun ikinuc kere kasildi soddetli bi sancim oldu gecede bi kere bekliyorum geln yok.yarina kaldik sanirim yarin.kesin yatisimi yaock dktr acilmaya gore suni verck yoksa sezeryan.artik hangisi bizim icn saglikli olcksa o olsun.kavusuruz ins.bizde yarin sagliklica.

Sagol canim benim dusundugun.icin.Cnm bugunde gelmedi dun ikinuc kere kasildi soddetli bi sancim oldu gecede bi kere bekliyorum geln yok.yarina kaldik sanirim yarin.kesin yatisimi yaock dktr acilmaya gore suni verck yoksa sezeryan.artik hangisi bizim icn saglikli olcksa o olsun.kavusuruz ins.bizde yarin sagliklica.

Hadi hayırlısı olsun :) sağlıcakla gelsin ozmn en nazlı bebişimizz;) haberdar et bizi inşallah sağlıcakla ve kolaylıkla geçer doğumun kuzunu sağlıkla al kucağına ;)

Kızlar bebeğimize emziği kaçıncı aydan itibaren verebiliriz? Biz 18 günlüğüz şuanda sabah denedim tutacak gibi oldu ama hemen çıkardım Zararlı olur diye. Siz veriyormusumuz?

Hadi hayırlısı olsun :) sağlıcakla gelsin ozmn en nazlı bebişimizz:KK66: haberdar et bizi inşallah sağlıcakla ve kolaylıkla geçer doğumun kuzunu sağlıkla al kucağına :KK66:
Amin cnm cok sagol yarin yazarim insallh burdan durumlari :) temmuz annesi olcakken.agustos olcam.son bn kaldim Allah yardimcim olsun :)

Kızlar bebeğimize emziği kaçıncı aydan itibaren verebiliriz? Biz 18 günlüğüz şuanda sabah denedim tutacak gibi oldu ama hemen çıkardım Zararlı olur diye. Siz veriyormusumuz?
40 ı çıktıktan sonra zorla verdik cnm. Annem alıştırdı hatta. Hayat kurtarıyor cnm. Heleki dışarıdayken. Evde uyuması için ağzına tutturuyorum. İşe yarıyor çok şükür.

Ablamız bizim öpüyoruz kocaman :KK66:
Neler yapıyo hareket olarak? Sesli gülmeye başladı mı? Çığlık gibi? Seni takip ediyordur bi anlatsana
Ay sanki hiç çocuk büyütmedim ilk yaşıycam hergün ayrı bi heycanla kalkıyorum farklı bişey yapıcak mı diye :KK70:
Sorma cnm şirinlik yapıyor resmen. Görmen lazım. Ağzını kocaman açıyor da gülüyor. Beni takip ediyor artık. Başkasının kucağındayken bile bana bakıyor. İçim gidiyor öyle gördükçe. Dönmelere de başladık çok şükür. Yatağına yan yatırıyorum. Yastık yaslıyorum arkasına. Bir bakmışım sırt üstü dönmüş minikim.

Ablamız bizim öpüyoruz kocaman :KK66:
Neler yapıyo hareket olarak? Sesli gülmeye başladı mı? Çığlık gibi? Seni takip ediyordur bi anlatsana
Ay sanki hiç çocuk büyütmedim ilk yaşıycam hergün ayrı bi heycanla kalkıyorum farklı bişey yapıcak mı diye :KK70:
Dönencesiyle de oynamaya başladı. Gözüyle takip ediyor. Tutmaya çalışıyor . SAnırım büyüyor kızım :-)

Back