• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlar kabus gibi bi gece geçirdik bebeğimi yine iki saatte bir kendim uyandırdım ama çok sinirli kalktı yine memeyi tutamadı bir türlü elleri ayaklarıyla hep itiyor :KK43: ağlaya ağlaya uyudu galan aç karnına :KK43: rüyamda bilr Ağladım Allah'ıma dua ediyorum bebeğime bakabilme gücü versin bana diye. Sütlerim akıp gidiyor ama bebişim aç :KK43: napıyım? Üç gündür çok iyiydik hep emiyordu bugün ne oldu anlamadım. Sizce çenesi falan Güçlendikçe bu sorunu halledebilirmiyiz? Bide meme ucu emzirirken yumuşakmı sert mi Olmalı?

Gaz deme hertürlü şeyi deniyorum benimki hep ıkınıyo. Emdikten sonra sorun yok ağzından rahat çıkarıyo bağırsakta ki sorun emerken çok acele emiyo hava yutuyo farkediyorum
Yeni bi ilaç verdi doktorumuz herbacol drap diye bakalım iki defa kullandık daha anlaşılmadı
ekicioglu ekicioglu aynen beni tarif etmişsin çaresini bulursan lütfen yaz bana da sütüm de var ama bebek memeyi tutmuyor
Seymasevde Seymasevde ben oğlumda hiç bir gaz damlasından fayda göremedim en son sub simplex adında bir damla fayda etmişti deneyebilirsin

Slm kizlar dogum yapali 18 gun oldum normal dogumdu. Dikislerim iltihaplandi şis azda kaniyo gecermi yoksa doktora gıtsemmı. Doktorumda başka ilcede cocukla gitmesi zor olcak

Kizlarr bn cok stresliyim yarin dojtr ne dicek.basima ne gelck.suni sanci verirse dayanckmiyim bebek kanala gireckmi.sezeryan.olursam.nasil olck.bunkr hep kafamda.bna cok dua edin.olurmu bnde sagliklica alayim bebegimi kucagima.kizimda bnde saglikli.olalim insallahh.bn yarin gene yazarim.insallhh.yazamzsamda nolur dualrinizda bni unutmayin .

Kizlarr bn cok stresliyim yarin dojtr ne dicek.basima ne gelck.suni sanci verirse dayanckmiyim bebek kanala gireckmi.sezeryan.olursam.nasil olck.bunkr hep kafamda.bna cok dua edin.olurmu bnde sagliklica alayim bebegimi kucagima.kizimda bnde saglikli.olalim insallahh.bn yarin gene yazarim.insallhh.yazamzsamda nolur dualrinizda bni unutmayin .
Allah kolaylık versiin inş en hayırlı şekilde kucağına alacaksıııın, dualarımız seninleee:KK66:

Cnm dualarım senınle,hayırlı haberlerle dön inşş..allah bebişine sağlıkla kavusmayı nasip etsinn...

ekicioglu ekicioglu aynen beni tarif etmişsin çaresini bulursan lütfen yaz bana da sütüm de var ama bebek memeyi tutmuyor
Seymasevde Seymasevde ben oğlumda hiç bir gaz damlasından fayda göremedim en son sub simplex adında bir damla fayda etmişti deneyebilirsin
Canım biz hallettik gibi o sorunu, inatla memeyi vermeye çalışıyorum birde bebeği tam kendime çeviriyorum kafasını hafif göğsüme bastırarak tutturuyorum. Bazen ilk bazen beşinci denemede tutuyor ama sen sakin olmalısın. Nasıl olsa tutacak diye düşün ve rahatla. Inşallah halledersiniz sizde

Sagol canimm.Hangi tur dogum olursa yazarim insallahh :)inan gizumde uyku yok.hic biliyomusun tek.kizimda bnde saglikli.olalimda.bu kdr uyudum yeter sanirim :)
Bende çok stresliydim dizlerim ve
Çenem titriyor midem kramp giriyordu,üşüme terleme filan ama bak hepimiz doğurduk sakın ol Allah yardımcın olsun bebeğini al kucağına cankm

Insallh cnm.belirszlik kotu .doktr pzrtesi baksaydi acilma vardi.kndimi suni sanciya hazrlrdim.simdi yarin hersey surpriz olcak.kanaka girmemis bevek suni verseler girermiki.riske atmk istemiyorum..Allahim yardim etsin cok.kolay olur dogumum bu kdr bekledim.
Bende çok stresliydim dizlerim ve
Çenem titriyor midem kramp giriyordu,üşüme terleme filan ama bak hepimiz doğurduk sakın ol Allah yardımcın olsun bebeğini al kucağına cankm

Insallh cnm.belirszlik kotu .doktr pzrtesi baksaydi acilma vardi.kndimi suni sanciya hazrlrdim.simdi yarin hersey surpriz olcak.kanaka girmemis bevek suni verseler girermiki.riske atmk istemiyorum..Allahim yardim etsin cok.kolay olur dogumum bu kdr bekledim.
Canım sanki çok stres li ve gerginsin acaba doktoruna danışıp direk sezeryan mi olsan :( suni sancısına çok mu fazla diyorlar

Canım sanki çok stres li ve gerginsin acaba doktoruna danışıp direk sezeryan mi olsan :KK43: suni sancısına çok mu fazla diyorlar
Suni icin bni korkuttur ondan dusunuyorum cnm.cok fazla siddetli diyolr.kimi diyo bebek strese giriyomus.doktrum yapmaz oncelik norml dogum dedi.is olacagina varir diyorum.sonucta onlr tecrubeli.ins.skntsz atlatrim bnde.iki dogumunda zorlugu var sonucta.yarin sabh belli olur nolck.o kdr sanci cekip sezeryana gitmk var oda kotu .kismet tabi

20150704_163423.jpg
Bmm ondan haberim yok acaba bana demeden mi yaptılar
canım bak burda aşı takviminde yazıyo aşıların hepsi

Suni icin bni korkuttur ondan dusunuyorum cnm.cok fazla siddetli diyolr.kimi diyo bebek strese giriyomus.doktrum yapmaz oncelik norml dogum dedi.is olacagina varir diyorum.sonucta onlr tecrubeli.ins.skntsz atlatrim bnde.iki dogumunda zorlugu var sonucta.yarin sabh belli olur nolck.o kdr sanci cekip sezeryana gitmk var oda kotu .kismet tabi
Bende senin gibi direk suni ile yaptım olmazsa sezeryana girecektim. 41. Haftamda yaptım. Merak etme dayanılmayacak bir acı değil. Hatta ben düşündüm ki suni buysa normal sancı ne kadarda kolaydır..

Ama ben sancı çekerken bebeğimle çok konuştum strese girmesin diye, benimki de kanala girmemişti hatta annemlerin deyimiyle karnım da aşağı inmemişti hiç. Hiç doğum yapacak bir belirtim yoktu doktor yüzde 90 suni tutmaz sezeryana gir dedi. Ama ben normal istedim 9-10 saat sancıdan sonra normal oldu çok şükür. 9-10 saat sancının son saati zordu sadece

Sagol canimm.Hangi tur dogum olursa yazarim insallahh :)inan gizumde uyku yok.hic biliyomusun tek.kizimda bnde saglikli.olalimda.bu kdr uyudum yeter sanirim :)
Siz az uyuyodunuz ya ben oglenlere kadar uyuyordum yine de cok az uyumusum diyorum :) hafi siz saglikla kurtulun da gerisi bos :)

Haklısın canım inan var ya aynı ben de de vardı bu kaygılar, benimde bebeğim gününü geçti, banada teklif edildi aynı korktum kabul etmedim , ama sezeryandan bende zor geçti hala ağrıyor dikiş yerlerim ve rahim hafif bile bastırsam , her iki doğumunda kendine göre riskleri zorlukları var , ama bak hepimiz doğurduk, az zaman sonra hayırlısıyla bebeğine kavuşacaksın bunu düşün mutlu ol iyi haberlerini bekşyrz

Back