- Konu Sahibi Hedef65tir
- #63.601
Kızlar kabus gibi bi gece geçirdik bebeğimi yine iki saatte bir kendim uyandırdım ama çok sinirli kalktı yine memeyi tutamadı bir türlü elleri ayaklarıyla hep itiyor ağlaya ağlaya uyudu galan aç karnına rüyamda bilr Ağladım Allah'ıma dua ediyorum bebeğime bakabilme gücü versin bana diye. Sütlerim akıp gidiyor ama bebişim aç napıyım? Üç gündür çok iyiydik hep emiyordu bugün ne oldu anlamadım. Sizce çenesi falan Güçlendikçe bu sorunu halledebilirmiyiz? Bide meme ucu emzirirken yumuşakmı sert mi Olmalı?
ekicioglu aynen beni tarif etmişsin çaresini bulursan lütfen yaz bana da sütüm de var ama bebek memeyi tutmuyorGaz deme hertürlü şeyi deniyorum benimki hep ıkınıyo. Emdikten sonra sorun yok ağzından rahat çıkarıyo bağırsakta ki sorun emerken çok acele emiyo hava yutuyo farkediyorum
Yeni bi ilaç verdi doktorumuz herbacol drap diye bakalım iki defa kullandık daha anlaşılmadı
Seymasevde ben oğlumda hiç bir gaz damlasından fayda göremedim en son sub simplex adında bir damla fayda etmişti deneyebilirsin